Πω,πω! μου δειξες εσυ!
[SPOILER]btw είμαι 25 και δεν έχω ψηφίσει ποτέ σύριζα:) (και ούτε πρόκειται)[/SPOILER]
Πω,πω! μου δειξες εσυ!
[SPOILER]btw είμαι 25 και δεν έχω ψηφίσει ποτέ σύριζα:) (και ούτε πρόκειται)[/SPOILER]
Ωραία όλα αυτά για δεξιούς-αριστερούς, εσείς φταίτε-αυτοί φταίνε κλπ αλλά θα μου πει κάποιος τι θα κάνει κάθε κόμμα από τις 18/6/2012 ???Λογικά η Ν.Δ. (με δυναμικά στελέχη τύπου Πλεύρη-Ανατολάκη-Μιχελάκη κλπ) αν δεν πάρει την αυτοδυναμία θα πάει με τον παραδοσιακό “εχθρό” της (στα χαρτιά βέβαια…) ΠΑ.ΣΟ.Κ και με κάποιο μικρότερο κόμμα ίσως ( ΔΗΜ.ΑΡ. - Μάνο/Τζήμερο) για να σχηματίσουν κυβέρνηση…Σωστά ?? Και έπειτα αυτή η ωραία παρέα θα πάει στας Ευρώπας για επαναδιαπραγματευτεί σκληρά και έχοντας πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που έχει το Μνημόνιο…Σωστά ??? Και τότε γιατί δεν το έχουν κάνει εδώ και 2 χρόνια ??? Τι τους εμπόδιζε ??? Από την άλλη τώρα, αν βγει με αυτοδυναμία ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α θα πάει στας Ευρώπας και θα αποφασίσει εκεί ποια γραμμή θα ακολουθήσει γιατί τα έχει μπλέξει τα πράγματα…Και μέχρι να γίνει αυτό οι έντιμοι Ευρωπαίοι (που προσπαθούσαν χρόνια τώρα να ελέγξουν τις χώρες που δεν παρουσίαζαν οικονομική πειθαρχεία) θα μας διώξουν από το ΕΥΡΩ χάνοντας και αυτοί κάποια δισ…Και η Ελλάδα θα γίνει Αφρικανική χώρα μέσα στην Ευρώπη κλπ όπως λένε εξέχουσες εγχώριες και διεθνείς προσωπικότητες…
Αλλά αν μέσα στο ΕΥΡΩ οι μισθοί είναι ? 300 και το κόστος ζωής ? 1.000 τι διαφορά θα έχει ??? Εκτός του ότι θα μας πουλάνε τα προϊόντα τους βέβαια…
Εδωσε εξηγησεις για το ποστ-ντοκουμεντο ??
Ακριβώς αυτό.Όποιος λέει ακόμα και τώρα ότι λεφτά υπάρχουν πατάει στα πτώματα των βασανισμένων πολιτών και στην απελπισία τους.Εγώ θεωρώ ότι στην επόμενη κυβέρνηση το συριζα πρέπει να βρίσκεται σε κάποιο κυβερνητικό σχήμα είτε σαν πρώτο κόμμα είτε αλλιώς.Στις δημοκρατίες η ψήφος του λαού είναι σεβαστή ακόμα και αν είναι λάθος.Η νδ πάντως έχει δηλώσει αυτά…
Τι θέλει να αλλάξει ο Σαμαράς από το Μνημόνιο, με ποιους μπορεί να συνεργαστεί
Ο πρόεδρος της ΝΔ υποστηρίζει ότι θα πρέπει να αλλάξει οτιδήποτε δημιουργεί νέα ύφεση και απαντώντας σε ερώτηση ποια συγκεκριμένα σημεία του μνημονίου σκοπεύει να επαναδιαπραγματευτεί, δηλώνει: «Περικοπές συνάξεων που πρέπει να αποκατασταθούν. Δεν πρέπει να γίνουν νέες περικοπές ειδικών μισθολογίων και θα πρέπει να αποκατασταθούν και αυτές που έγιναν. Μειώσεις φόρων, αλλαγή του χαρατσιού, επέκταση επιδόματος για τους ανέργους από ένα στα δύο χρόνια. Να γίνουν οι νέες περικοπές δαπανών -τα 11,5 δισ. ευρώ- σε τέσσερα και όχι σε δύο χρόνια».
Τι έγινε ρε επαγγελματία προπαγανδιστή πήραμε μεταγραφή από ομάδα που πέφτει κατηγορία σε ομάδα πρωωταθλητισμού?
Ε, ρε μεγαλεία να πούμε…
Κάτι εννοείς τώρα εσύ, αλλά δεν το βρίσκω.
Μια χαρά μαθημένοι είναι! Και ο φεουδάρχης τους τούς τίμησε, συμβολικά και πραγματικά, όταν είχε στα χέρια τη διερευνητική, σαν να επρόκειτο για τήρηση πρωτοκόλλου στον κεντροευρωπαϊκό Μεσαίωνα.
και εγώ πραγματικά,έχουν φύγει ατακάρες ήδη εδω μέσα,στο πάνθεον λέμε
Φαε Σοφούλα
Όταν λένε περικοπές δαπανών εννοούν περικοπές σε μισθούς ιδιωτικού τομέα, σε τομέα υγείας, τομέα παιδείας και όχι τομέα εξοπλισμών, κρατικοδίαιτων οργανισμών, μισθοδοσίας βουλευτών κλπ,ε ???
μην είσαι αφελής,εδώ έχουμε τους τούρκους έτοιμους να μπουν στο αιγάλεω.
Παίρνετε Μπουλούτ? 8O
Και Κουτλουάι…
Μπαικαρά!
Το λεει ο Σαμαρας ομως :
’‘O ΣΥΡΙΖΑ ξεκιναει απο το σφυροδρεπανο και φτανει στην αναρχια.’'
BEWARE ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ !!
[B][SIZE=“5”][COLOR=“Blue”]
ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΖΕΙΣ![/COLOR][/SIZE][/B]
*οχι εσυ
πολύ ευγενικό παιδί ο crimson
Καταρχήν μπράβο γιατί από παντελώς ηλίθιος έκανες κωλοτούμπα και κατατάσσεσαι πλέον στους απλούς ηλίθιους με μπλέ ή/και πράσινους κόκκους…
Κατα δεύτερον μεγάλη αλήθεια αυτή η πρόταση, τόσα χρόνια σεβόμασταν τις λάθος κεντροδεξιές ψήφους και είδαμε τι έγινε, ας σεβαστούμε τώρα τις λάθος κεντρόαριστερές ψήφους να δούμε τι θα γίνει, πιο σκατά από τα απόσκατα δε γίνεται οπότε μη φοβάστε ηλίθια φανατισμένοι δεξιοί που φοβάστε λές και θα βγεί ο λένιν με το δρεπάνι να κόβει κεφάλια, ήμαρτον γαμώ τη αμορφωσιά μου μέσα.
Όπως και να χει κάθε νοήμων έλληνας που δεν είναι κομματόσκυλο και ταυτόχρονα έχει την ιδιότητα του ανθρώπου δε νομίζω ότι θα ήθελε να δεί το Σαμαρά και την Ντόρα πάνω από το κεφάλι του όπως επίσης και όλους όσους πήραν μέρος τόσα χρόνια στο βιασμό του ελληνικού κράτους, είτε ενεργά είτε παθητικά. Ξαφνικά η ΝΔ (και το Πασόκ, για να μη γκρινιάξει κανένας) έγινε ο σωτήρας τους λαού, οι σωστοί, διαβασμένοι, καλλιεργημένοι επιστήμονες και πολιτικοί με κύρος και σπουδές που τόσα χρόνια ξεκοκκάλιζαν με χειρουργική ακρίβεια τις επιδοτήσεις της ΕΕ, τώρα θα βάλουν το κουστούμι τους και θα χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους “για το καλό της πατρίδας”, γιατί τόσο καιρό δεν προλάβαιναν από την μασαμπούκα…ήθελα να 'ξερα θα βρεθεί ποτέ κανένας να τους δικάσει για εσχάτη προδοσία αλα τσοχατζό αλλά 10 φορές πιο σκληρά? Η θα αναγκάσουν τον Τσαρλς Μπρόνσον να πάρει πρωτοβουλία για να γυριστεί το Deathwish 2012 The Greek Catharsis ?
‘‘Δημοκρατια’’ και ‘‘λαθος ψηφος’’ ειναι δυο εννοιες που δεν μπορουν να συνυπαρξουν.
ε ναι. δεν μπορώ να πω και εσυ γιατί δεν ξέρω τι ρόλο βαράει. τρολαρει, πληρώνεται, εχει χτυπήσει μικρός στο κεφάλι… δεν χαρακτηρίζω τόσο εύκολα τους άλλους.
*[B]πάντως ακόμη να μου απαντήσει για εκείνες τις υπογραφές που εβαλε ο βοριδης μόλις έκατσε στην καλή την καρέκλα.[/B]
αλλά τι να πει. εδώ μας λεει ιστορίες για ενωμένη δεξιά και ήρωες με τα μπλε κολάν που έρχονται να σώσουν την μέρα. ούτε την λολα απο το carnation δεν μπορούν να σώσουν!
http://www.youtube.com/watch?v=dpg3Uik38OY
όχι, ο carnation σώζει τη Λόλα από τους Πλούτον και μετά την “δροσιά” της δίνει
απλά ήμασταν μικροί για να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοούσε