μιση μοναδα διαφορα:!::!::!::!::!:
Το ΚΚΕ ειναι το πιο επικ κομμα εβερ,ολο και πεφτει.Και η ΧΑ θα τους περασει
Φυσικά και πρέπει να υπάρχει αντιπολίτευση υπό αυτές τις συνθήκες. Φυσικά και κάποιος πρέπει να κάνει τον ‘αντιμνημονιακό ήρωα’. Βλέπεις το exit poll και μόνος σου, ότι αν δεχτεί και ο τσίπρας, αξιωματική αντιπολίτευση έχουμε καμμένο/χρυσή αυγή. Δεν καταλαβαίνεις τον κίνδυνο του πράγματος? Τι δεσμεύσεις να πάρει κάποιος σε κάτι που δεν πιστεύει?
Δεν έγραψα πως συμμερίζομαι το σκεπτικό των δανειστών, έγραψα πως το θεωρώ πιθανό.
Και συμφωνώ 100% πως θα πρέπει να υπάρχει αντιπολίτευση, απλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης θα την ήθελα να είναι δομημένη, με ξεκάθαρες θέσεις και ρεαλιστικά αιτήματα και όχι με “ηρωισμούς πλατείας”.
Φίλε μου, αυτό το παραμυθάκι που οι “ισχυροί” θέλουν “ειλικρινά” αντιπολίτευση με ξεκάθαρες θέσεις και τα ρέστα, ανήκει στα 90’s. Θέσεις υπάρχουν - δεν είναι λιγότερο ρεαλιστικές/ξεκάθαρες αν δεν συμφωνούμε μαζί τους.
Ξέρω τι γράφω.
Δεν κατηγορώ για έλλειψη ξεκάθαρων αντιπολιτευτικών θέσεων το ΚΚΕ (όσο και αν διαφωνώ), στον συριζα αναφέρομαι!
Αλλά κάτσε να δούμε αν θα είναι αντιπολίτευση, μπορεί να είναι και κυβέρνηση όπως πάει το πράγμα…
σημερα ο λαος μιλησε…και με τετοιο αποτελεσμα μετα απο τετοια τρομοκρατια απο ΜΜΕ κ.λ.π. το συμπερασμα ειναι ενα…
η φτωχια και η απελπισια του κοσμου ειναι παρα πολυ μεγαλη…ειναι τοσο μεγαλη που δεν υπαρχει περιπτωση να συνεχιστει η κατασταση σ αυτη τη χωρα με το υπαρχον μνημονιο και τους ορους του…
προσωπικα περιμενα νικη την νδ με καμμια 5%…
αν ο τσιπρας ειχε και συγκεκριμενες ρεαλιστικες θεσεις ο καταποντισμος των κομματων του μνημονιου θα ηταν τεραστειος…
Της πουτάνας. Η τρομοκράτηση του κόσμου έπιασε τελικά καθώς και σύριζα να βγει, οριακά βγαίνει. Γύρισαν πολλοί στο μαντρί της δεξιάς. Επιπλέον εδραιώνεται ο εκφασισμός της κοινωνίας. Αν όσοι ψήφισαν χα το Μάη χωρίς να γνωρίζουν και δεν έβαλαν μυαλό από όσα είδαν το μεσοδιάστημα και ξαναέριξαν δεν πάμε καθόλου καλά. Κοινωνία σε διάσπαση και με τη βούλα πλέον, χωρισμός στρατοπέδων και στ’ άρματα!
Το εχω ξαναγραψει ρε σαιλεντ, οτι δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις και προσδοκιες απο τον Συριζα.
Αυτο που πρωταρχικα πρεπει να γινει, μπας και δουμε φως στο τουνελ, ειναι να απομακρυνθουν απο τις θεσεις εξουσιας τα γνωστα καθαρματα.
Αυτα τα γαλαζοπρασινα καθαρματα τα επωδυνα μετρα θα τα παρουν οχι γιατι ηταν εξαρχης αναγκαια, αλλα γιατι εν γνωσει τους και με πληρη συνειδηση του τι κανουν τα ειχαν προαποφασισει (πλαστα στατιστικα στοιχεια, περιττο το ΔΝΤ οταν το καλεσε ο ΓΑΠ κλπ).
Αντιθετως ο Συριζα θα αναγκαστει να τα αποδεχθει λογω εκβιασμων απο Γερμανια, επειδη δεν τους αφησαν αλλη επιλογη πλεον ο Βενιζελος και ο Σαμαρας με τις προηγουμενες αποφασεις τους.
Οποτε δεν μπορω να ζητησω ευθυνες απο τον Συριζα αν δεν καταφερει να αλλαξει τα πραγματα. Το μονο που θα απαιτησω ειναι η προσπαθεια για παταξη και τιμωρια της διαφθορας και απο κει και περα ας προσπαθησει για το καλυτερο.
Καταρχην χαιρομαι που καταλαβαινεις και αναγνωριζεις τη σταση τοσο του εεκ οσο και τη δικια μου.
Δεν θυμαμαι ποιες ακριβως λεξεις ειχα χρησιμοποιησει τοτε για να μιλησω για την αναγκη κατα της αποχης, απλα αν ηταν τοσο ‘‘βαριες’’ οφειλεται και σε γεγονοτα που συνεβαιναν εκεινον τον καιρο και ημουν φορτισμενος και εκνευρισμενος.
Παρέμβαση βλαμμένου ανθρώπου: ποτίζω τα λουλούδια και ξαφνικά όπως έχω πλημμυρίσει τη γαρδένια, βλέπω ένα άσπρο σκουπίδι μέσα. Πάω να το βγάλω κι αντί για κωλόχαρτο, είναι ένα τεράστιο λουλούδι που το χει βγάλει ακριβώς πάνω στο χώμα της γλάστρας. Και από το πότισμα το χω γεμίσει λάσπες.
Πέστε με και μαλάκα τώρα αλλά ο συμβολισμός τα γάμησε όλα
18-54 χρονώ, ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ άνθρωποι αυτού του τόπου βγάζουν πρώτο το σύριζα με 12 μονάδες διαφορά…
οι υπόλοιποι θα έχουν πεθάνει μέχρι να ξαναβγούμε στις αγορές…
Εγώ πάντως που ήμουν εφορευτική (για την οποία ενημερώθηκα στο εκλ. τμήμα, κανείς από την ΕΛΑΣ δεν έκανε τον κόπο να μου παραδώσει κάποιο έγγραφο) έβαζα πάνω-πάνω “Δεν Πληρώνω”.
Eμένα σύριζα-νδ ήταν στο τέλος τέλος και πρώτη ήταν η χρυσή αυγή:p
θυμαμαι πριν καποια χρονια που ημουν και εγω εφορευτικη ελεγε ο υπευθυνος δικηγορος του κεντρου να μπαινουν τα ψηφοδελτια σε τυχαια σειρα για να μην γινουν παρεξηγησεις…οκ χαζη νοοτροπια να βαζεις εσκεμμενα καποιο πρωτο…λες και θα αλλαξει γνωμη ο αλλος…
Εμένα γιατί ρε μάστορα? Επειδή δεν είμαι αριστερός? Πας καλά? Ποτέ δεν 'εχω βρίσει κανέναν ούτε έχω κάνει προπαγάνδα υπερ μιας πλευράς όπως αρκετοί εδώ μέσα.
Λέω να ανοίξω καινούριο poll:
Ποιον/ποιους πιστεύετε οτι εννοούσε ο Giannis… με το “Και πολυ αργησατε αγαπητε, σειρα να παιρνουν και αλλοι:)”
δεν θελω να πιστευω οτι εφαγε καποιος αποκλεισμο λογω των πολιτικων του πεποιθησεων…τουλαχιστον τοσα χρονια δεν θυμαμαι κατι παρομοιο εφοσον γινοταν με κοσμιο τροπο.προφανως κατι αλλο επαιξε το οποιο και δεν μας αφορα
[SPOILER]
ρε shadow φαε ενα ban και εσυ ετσι για να ξεφυγεις απο την ρουτινα :p[/SPOILER]
Aν είναι επειδή δεν είμαι αριστερός να φαω μπαν ας είναι…
1.05 η απόδοση για μνημόνιο 4 μέσα στον επόμενο μήνα.
Mε τις υγειες μας!!! :drunk: