Εκλογές 2012 Β' Γύρος

Τα αποτελέσματα του ΥΠΕΣ λογικά δε θα έχουν ενσωματώσει ακόμα μεγάλο μέρος των εκλογικών τμημάτων της Αθήνας, οπότε λογικά θα κλείσει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

ολα αυτα τα τιμημενα γηρατεια που ψηφισαν παιδια δεν εχουν?εγγονια?

σε συντηρητική/δεξιά χώρα ζούμε με αρκετές ομοιότητες με το ιράν :wink:

Η γιαγιά μου έχει 4 παιδιά και 4 εγγόνια αλλά η νδ θα χάσει την ψήφο της μετά θάνατον.

Toυ “Παναθηναϊκού Κινήματος” τα ψηφοδέλτια πες μου τι έκανες! :roll::stuck_out_tongue:

E ναί μωρέ, οι κάλπες για το μπούγιο είναι…[-X[-X[-X[-X

Όχι βέβαια. Για τον πούτσο είναι

Μέσα στο εκλογικό τμήμα κρατείται περισσότερο από μία ώρα μία εκλογική αντιπρόσωπος της ΝΔ, η οποία φέρεται να άλλαζε ψηφοδέλτια την ώρα της διαλογής τους.

Πρόκειται για το 128ο εκλογικό τμήμα στη Λαμία, στην περιοχή Γαλανέικων, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλογικός αντιπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εντόπισε αυτές τις κινήσεις, τις κατήγγειλε στη δικαστική αντιπρόσωπο και αμέσως διατάχθηκε η κράτησή της.

Πρωην δαπιτισσα απο το ΠαΜακ θα ειναι,τις εκπαιδευουν καλα εκει.

αποκλειεται :stuck_out_tongue:

Συμφωνώ ότι ήταν αναγκαστική επιλογή η ΝΔ για τους περισσότερους ψηφοφόρους της. Αυτή βέβαια είναι η τελευταία ευκαιρία για τον άλλοτε κραταίο δικομματισμό.

Ζούμε εποχές 2004

Όλη η Ελλάδα είναι μπλεεεεεεεεεε, είναι μπλεεεεεεεεεεε είναι μπλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

μην νομιζεις οτι αλλαξε και κατι…ειναι αυτο που λενε αλλαξε ο μανωλιος κτλ…πολλα απο τα παλια στελεχη του πασοκ εχουν προσχωρησει στον συριζα και θα προσχωρησουν και αλλα που δεν θα καταφερουν να μπουν στην βουλη λογω των χαμηλων ποσοστων.

ετσι ακριβως…και οχι μονο για εθνικα θεματα,αλλα και για τις οικονομικες ουτοπικες του αντιληψεις

ειναι αυτο που ελεγα σε ολους τους γνωστους μου,οτι σε αυτες τις εκλογες ψηφιζουμε για κυβερνηση,ειτε συριζα ειτε νδ…ψηφοι αντιδρασης οπως χρυσες αυγες,καμμενοι,δραση,οικολογοι δημαρ απλα και μονο για εκδικηση δε χωρανε σε αυτες τις επαναληπτικες…

η νοοτροπια που πηγα να ψηφισω σημερα σαμαρα ηταν “το μη χειρον βελτιστον”…
και μονο το γεγονος οτι το μισο πασοκ εβγαλε την πρασινη μπλουζα και φορεσε την κοκκινη,ηταν τουλαχιστον επικινδυνο για την χωρα…συν τα ουτοπικα λαικιστικα λεγομενα του αλεξη που δεν εστεκαν,αλλα ως συνηθως ακουγονταν ωραια στα αυτια και μου εφερνα deja vu 2009

επισης ξερω ατομα που ψηφιζαν συριζα και τραβουσαν τις καταθεσεις τους απτην τραπεζα…να χαρω εγω ιδεολογια αριστερου ψηφοφορου με κοινωνικη κατευθυνση#-o

το σιγουρο ειναι οτι ερχονται δυσκολες μερες για ολους τους ελληνες,μακαρι να σχηματιστει κυβερνηση και να [U]σταθεροποιηθει[/U] κυριως η κατασταση στη χωρα,αυτο ειναι το ζητουμενο πιστευω

Paoktsis αν δεν εχουμε λεφτα για τα χαρατσια που θα σκασουνε, θα ρθω να με δανεισεις, ναι?

σταθερά θα πηγαίνουμε προς τα κάτω. δεν νομίζω να υπάρχει κάποια αμφιβολία για αυτό.

Κερδίζει μία έδρα στην Αχαϊα το ΠΑΣΟΚ…
Παρά τις εκτιμήσεις ότι ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δεν θα μπορούσε να εκλεγεί βουλευτής στην Αχαΐα γιατί το ΠΑΣΟΚ δεν θα ξεπερνούσε το 11%, όχι μόνο το ξεπέρασε, αλλά ανέβασε το ποσοστό που είχε πάρει στις προηγούμενες εκλογές.

Συγκεκριμένα, στις εκλογές του Μαΐου το ΠΑΣΟΚ στο νομό Αχαΐας συγκέντρωσε ποσοστό 14,11% και κατάφερε να κερδίσει μία έδρα. Στη σημερινή εκλογική αναμέτρηση μέχρι στιγμής το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ στην Αχαΐα αγγίζει το 15,53% και όλα δείχνουν ότι ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, πρώτος στη λίστα του ψηφοδελτίου, εκλέγεται και πάλι βουλευτής.

γιατι θεε μου πρεπει να συνεχισουμε να βλεπουμε αυτον τον στοκο;#-o

θα γράφει και στο twitter μήνυμα “ευχαριστώ τον λαό για την στήριξη…”

μια πυρηνικη μ απολα στη Πελοπονησσο παρακαλω
να γλιτωσουμε επιτελους απο τους ταγματασφαλιτες

ευχαριστω

[SPOILER][/SPOILER]

Νταξει η Κρητη τα σπασε ε.3 περιφερειες ο Συριζα και 1 η ΝΔ,και το πασοκ παντου τριτο.Και στη Λασιθιου που βγαινει τωρα πρωτη η ΝΔ με 27%,στις προηγουμενες ειχε 14,ενω στου Ηρακλειου η ΝΔ πηγε απο 9% σε 20%…!