Εκλογές 2012 Β' Γύρος

βλεποντας οτι πλεον το poll εχει κλεισει,μονο στα υψηλα ποσοστα του συριζα επεσε μεσα…κατα τα αλλα γενικη αστοχια…

η πρωτευον μεριμνα της πολιτικης του σαμαρα ειναι να ανοιξει καινουριες δουλειες…τωρα με 800 ευρω θα ναι? με 600?δε ξερω,σημασια εχει να υπαρχει η δυνατοτητα εργασιας …απο κει και περα τα παλια μεγαλεια ξεχαστε τα καθως κουβαλαμε της αμαρτιες των γονιων μας…αυτοι ευθυνονται τοσο για την κατασταση της χωρας οσο και για το οτι φτασαμε να μεγαλωνουμε σε περιβαλλον πολυ πιο ευημερο απο οτι συγκριτικα μας αξιζε(λογω των δανεισμων του κρατους,καταχρηση δημοσιου χρηματος κλπ)…

ουσιαστικα φτασαμε σε μια περιοδο οπου πρεπει να πληρωσουμε τα σπασμενα,εξου και τα μνημονια που ουσιαστικα ειναι μια συμβαση συμμορφωσης της ελληνικης οικονομιας…επρεπε να μας τραβηξουν το αυτι οι απ’εξω για να καταλαβουμε οτι σε αυτο το μπουρδελο πρεπει να μπει ταξη…το μνημονιο κυριοι επρεπε να το επιβαλουμε μονοι μας στον εαυτο μας σαν σοβαρο κρατος πριν φτασουμε καν σε αυτες τις καταστασεις οπου πρεπει να ερχονται οι αλλοι να μας υποδεικνυουν τι θα κανουμε…

απο κει και περα,για μενα το στοιχημα της κυβερνησης σαμαρα ειναι ι δικαιη κατανομη των φορων-μετρων του μνημονιου σε ολα τα λαικα στρωματα…κανεις δε γουσταρει παθολογικα να πληρωνει ουτε φορους ουτε χαρατσια

Κοιτα συμφωνω σε αυτο που λες οτι επρεπε να νοικοκυρευτει η χωρα (και να το ειχαμε κανει απο μονοι μας) και ειδικα ο δημοσιος τομεας αλλα δεν καταλαβαινω πως θα λυθουν τα προβληματα οταν πχ στον ιδιωτικο τομεα μειωνονται οι μισθοι…

ε ρε κατανάλωση πρέζας που γινεται. . .

Τα γυρνάει το πασοκ, άρα από άυριο θα έχουμε κυβέρνηση νδ-πασοκ και ίσως και κάποιο άλλο κόμμα.

μπορεις απλα να πουλησεις τα νεφρα σου

Θα σεβαστούμε ασφαλώς την υπογραφή και τις υποχρεώσεις της χώρας. Η Ελλάδα έχει συνεχεία, συνέπεια και αξιοπρέπεια

το πιασαμε το υποννοουμενο

ευτυχως εχω εξοπλιστει με μπολικη βαζελινη

εδω υπαρχουν φημες οτι τα γυρναει και ο καμμενος και αφηνει ενδεχομενο συνεργασιας,τι να λεμε τωρα…αυτο δεν ειναι εκλογες…το τσιρκο medrano ειναι…

γινε εφοπλιστης λαδεμπορας δεν θα πληρωνεις τιποτα και θα σε πουν και πατριωτη

Δεν ξέρω αν αυτό είναι χειρότερο από το να πάμε σε τρίτες εκλογές…:-k

δεν ξερω αν αντεχει η χωρα και 3η εκλογικη αναμετρηση σερι…το σιγουρο ειναι οτι δεν αντεχει αλλα μετρα και φορους και δυστυχως τα βλεπω να μας πλησιαζουν απειλητικα…

Ναι αλλά η χώρα δεν μπορεί να μείνει ακυβέρνητη, ας βρουν μια λύση.

οχι οτι θα “κυβερνηθει” απο τον Σαμαρα :stuck_out_tongue:

Πάντως μάλλον για εκεί το πάμε.
Δύσκολο να συμφωνήθει συγκυβέρνηση χωρίς να γίνουν θεαματικές κωλοτούμπες (αν και από αυτές ήδη βλέπουμε).
Σε τέτοιες καταστάσεις δε θα με εξέπλησσε να ακούσω ακόμα και για κυβέρνηση με συμμετοχή ΧΑ

Θα το παίξουν δύσκολοι, θα γκρινιάξουν, θα ρίξουν 500 ευθύνες στον συριζα, και στο τέλος θα κάνουν μια ωραιότατη συγκυβέρνηση νδ-πασοκ και όποιο άλλο τσιράκι θελήσει (ίσως ρισκάρει η δημαρ).

Στο κκε μήπως κατάλαβαν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει η γ.γ.; :-k

έλα ντε.πόσο πιο κάτω πρέπει να πάει σε ποσοστά?

αυτοι αντι να κανουν αυτοκριτικη ακομα ασχολουνται με την χρυση αυγη.αξιοι της μοιρας τους

θα δοθουν περισσοτερα κινητρα στους κεφαλαιουχους που βρισκονται εντος αλλα κυριως [U]εκτος [/U] ελλαδος στο να ανοιξουν επειχηρησεις και να κανουν προσληψεις συν του οτι θα μειωθει η μαυρη εργασια καθως οσο μεγαλυτερο μισθο εχεις τοσο υψηλοτερα ασφαλιστρα πληρωνεις στο κρατος, που δεν ειναι καθολου δελεαρ για οποιονδηποτε εργοδοτη…

και για να σου ολοκληρωσω το σκεπτικο μου καλυτερα,φαντασου ενα κρατος οπου αγαπαει τον πολιτη(!) και να επιβαλει ως ελαχιστο βασικο μισθο 1500 ευρω στον ιδιοτικο τομεα επειδη σεβεται τις αναγκες του εργαζομενου και τα δικαιωματα του…δεν ακουγεται ωραιο ο πιο χαμηλομισθος να παιρνει 1500 ευρω?Ωραια,τωρα πες μου ποιος θα παει να επενδυσει σε ενα τετοιο κρατος…Κανενας

επικτρωνομαι στον ιδιωτικο τομεα της εργασιας,διοτι ειναι ο μονος που εχει χτυπηθει πραγματικα απο αυτην την κριση…εξαλου η σημερινη ανεργια των ιδιωτικων εργαζομενων-υπαλληλων πηγαζει κατα ενα τεραστιο ποσοστο απο το λουκετο των μικρομεσεων επειχηρησεων.

και ενω οι ανεργοι του ιδιωτικου τομεα πασχιζουν για μια θεση εργασιας,οι δημοσιοι υπαλληλοι “υποφερουν” μονο τις μειωσεις των ηδη υψηλων μισθων τους(αναλογια προσφορας-αμοιβης) και προστατευονται κατω απο την ομπρελα της μονιμοτητας(ηθελα να τα χωσω και σε αυτους:lol:)

Τι διαβάζω θεέ μου και δεν έχω βγάλει ακόμα τα μάτια μου

Ελα ντε.

Αν ειναι δυνατον να ασχολουνται με το οτι 400.000 Ελληνες για δευτερη φορα σε λιγοτερο απο 2 μηνες ψηφιζουν ενα νεοναζιστικο κομμα.

#-o