Εκλογές 2012 Β' Γύρος

Έτσι είναι σωστό

Mαλακα, παιζουν πολλα ναρκωτικα τελικα στον κοσμο

Και ο συριζα δεν πρέπει να χαίρεται πολύ. Αν θα κρατήσει και στις επόμενες (σε λίγους μήνες ίσως, άντε του χρόνου) εκλογές τέτοια ποσοστά, εξαρτάται από την αντιπολιτευτική του τακτική, εντός και εκτός βουλής.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους ξαναψήφισαν χα. Πλέον δικαιούνται τον τίτλο του φιλοναζί!

αυτο.

οκ ολα ωραια στην θεωρια ειναι…προσωπικα δεν πιστευω οτι θα αλλαξει κατι προς το καλυτερο αλλα τεσπα

@iron aris πρωτα ασχoλεισαι με την παρτη σου και μετα με τα ποσοστα αλλων κομματων…το κκε ,και το πασοκ μπορω να πω,δεν δικαιουνται να μιλανε σε αυτες τις εκλογες για ποσοστα.

μολις ειδα στο φεισμπουκ καποιους νδκρατες να τα χωνουν στο συριζα οτι ειναι νεο πασοκ,καθως πηρε τα γνωστα καστρα πατρα,κρητη κτλ.απο την αλλη απαιτουν συνεργασια με το πασοκ(το παλιο)για να σωθει η χωρα.

[SPOILER][/SPOILER]

θα παω στη νορβηγια και θα ψαρευω καβουρια αληθεια σας λεω.

δηλωσεις Σαμαρα:

?O ελληνικός λαός ψήφισε την ευρωπαϊκή πορεία και την παραμονή μας στο ευρώ. Ψήφισε τις πολιτικές που θα φέρουν δουλειές, ανάπτυξη και δικαιοσύνη στον έλληνα πολίτη. Δεν θα υπάρξουν άλλες περιπέτειες, δεν θα τεθεί σε αμφιβολία η θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη. Είναι σημαντική στιγμή για την Ελλάδα και για την Ευρώπη.

Καλούμε όλες τις δυνάμεις που συμμερίζονται τους στόχους αυτούς να μετέχουν σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί. Η κυβέρνηση πρέπει να φέρει ανάπτυξη, θα σεβαστούμε την υπογραφή και τις δεσμεύσεις της χώρας, το κράτος έχει συνέχεια και συνέπεια. Οι πολίτες μας τίμησαν με την ψήφο τους, θέλω να ευχαριστήσω τον ελληνικό λαό. Είπαμε την αλήθεια στον λαό και μας άκουσε.

Υπόσχομαι ότι θα τιμήσω πλήρως την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι έλληνες, θα δουλέψουμε μαζί με τους ευρωπαίους εταίρους μας για να συμπληρώσουμε την οικονομική πολιτική με ανάπτυξη και αντιμετώπιση της ανεργίας.

Στόχος μας είναι να βγούμε από την κρίση με κοινωνική συνοχή με δουλειές, με δικαιοσύνη και ασφάλεια. Εμείς τηρούμε ότι είπαμε η Ελλάδα πρέπει να κυβερνηθεί και θα κυβερνηθεί. Η ΝΔ ήταν και είναι δύναμη ευθύνης?.

ουτε λογος περι επαναδιαπραγματευσης μνημονιου…θα εχουμε ωραια σκηνικα και παλι…

δεκτο φιλε…ουτως η αλλως αποψεις συζηταμε και την οπτικη μας στα θεματα,δεν επιβαλεται κανεις σε κανεναν:wink:

α και κατι αλλο σχετικα με τη χρυση αυγη,εσεις που λυσαξατε με τον σαμαρα που ολο διαφημιζε εμμεσως τον τσιπρα,χρησιμοποιειται ακριβως την ιδια μεθοδο στην περιπτωση της χρυσης αυγης…πιστευετε οτι ειναι νεοναζι(και γω μαζι σας),αλλα δε δειχνετε να σεβεστε το οτι 7% του εκλογικου σωματος τους εξελεξε ωστε να εκφραζουν τη γνωμη τους στη βουλη…ακομα και μαλακιες να λενε,αντιπροσοπευουν πλεον εναν μεγαλο αριθμο ελληνων…ουτως η αλλως αργα η γρηγορα οι μασκες θα πεσουν και θα δειξουν το πραγματικο τους προσωπο και θα ξανακριθουν αργα η γρηγορα:!:

Επίσης μεγάλο μπράβο στα εξιτ πολλ.Απιστευτοι,μπραβο και παλι μπράβο

Επειδή νιώθω “κουνημένη” :stuck_out_tongue: θα το σκεφτώ κάποια στιγμή, θα το επεξεργαστώ και θα σου απαντήσω σοβαρά.

Δεν αναζητώ ευθύνες από τον Σύριζα και ούτε είμαι από εκείνα τα “χάπατα” που τρώνε το “παραμυθάκι” των μμε και των πολιτικών τους αντιπάλων, ότι δηλαδή για όλα φταίει ο Σύριζα. Έχω κοντραριστεί με δεξιούς για αυτόν τον λόγο, επειδή κατηγορούσαν απροκάλυπτα την αριστερά για τα δεινά της χώρας, και μάλιστα, όταν τους ρώτησα γιατί ευθύνονται η απάντηση που πήρα ήταν … “γιατί διέπραξαν εγκλήματα στο παρελθόν”.!! Ω,ναι!! Και μετά αυτοί οι άνθρωποι, μέρος τουλάχιστον αυτών, πάνε και ψηφίζουν ΝΔ και μου μιλούν (μας μιλούν) για πατριωτισμό και αίσθημα περί ευθύνης απέναντι στην πατρίδα και τον λαό της. Είναι να ξερνάς με όλα αυτά!! Δεν το παίζω ούτε δήθεν ούτε αριστερή - ποτέ άλλωστε δεν έβαλα “ταμπέλα” στον εαυτό μου -, αλλά νιώθω να με κοροϊδεύουν όταν από τη μία μου μιλούν για προδοσία της αριστεράς και έπειτα πάνε και ψηφίζουν τους σάπιους που μας κατέκλεβαν τόσον καιρό. Ο Σύριζα, το ξαναείπα, με ενόχλησε επειδή αντί να παρουσιάσει μία σοβαρή θέση για να μας αποτρέψει από αυτήν την κατάσταση, μας δούλευε κανονικότατα τάζοντάς μας “λαγούς με πετραχήλια”. Αν είχε να μου παρουσιάσει ένα σχέδιο διάσωσης της χώρας, της οικονομίας, κάτι νέο εν τοιαύτη περιπτώσει θα κέρδιζε την ψήψο μου (αναφέρομαι προσωπικά στην επιλογή μου), στην παρούσα φάση, όμως, λειτούργησε σαν το πασόκ στη θέση του πασόκ.!! Ε, αυτό μου αρκεί… Η ΝΔ μου προκαλεί εμετό πια, το πιο ανάξιο, διεφθαρμένο, χωρίς επιχειρήματα, “κωλοτούμπα” κόμμα… Μόνο ντροπή… Μην βγαίνουμε όμως μετά να ζητάμε τον λόγο - θα το φάμε που θα το φάμε το αγγούρι…

Υ.Γ. Η χρυσή αυγή πήρε 7%. Είχε μικρή άνοδο, αλλά είχε. Κρατούσα τις επιφυλάξεις μου ως το τέλος και δεν απαντούσα σε όσους έλεγαν με περίσσια σιγουριά ότι θα έπεφτε πάρα πολύ μέχρι ότι ήταν 50-50 να μπει ή να μη μπει στην Βουλή. Δυστυχώς, τα αποτελέσματα μας διέψευσαν πανηγυρικά. Στην Κορινθία, εν τω μεταξύ, ξαναπήρε ποσοστό 10%. Δεν ξέρω τι παίζει εδώ πέρα…

εννοειται πως οχι…διαλογο κανουμε ακομα και αν διαφωνουμε :slight_smile:

Πραγματικά, είμαι ένα βήμα από την κατάθλιψη.
Βλέπω στην τηλεόραση τους γνωστούς “δεινόσαυρους” της ΝΔ να πανηγυρίζουν!
Πριν 2,5 χρόνια αυτοί δεν ήταν στην εξουσία? Πόσο γρήγορα ξεχάσαμε τον “κουρασμένο” πρωθυπουργό, την Ελλάδα που κάηκε και τους ξαναέβγαλε και όλα αυτά τα ωραία που ζούσαμε και τότε και από αγανάκτιση ο κόσμος ψήφισε ΓΑΠ και προκόψαμε…
Μόλις πριν 2,5 χρόνια δεν ήταν όλα αυτά???

Νομιζω οτι για να αλλαξει ο Πάπας πρεπει να πεθανει πρωτα.

Πρώην της Βίσση (π.μ.) + Καμμένος + Αυγά + Στα τσιμπούκια ανήμεροι + Καρατζαφύρερ = 47,52
Με ΠΑΣΟΚΑΡΑ μέσα 59,98

ΦΑΚ ΓΙΕΑ!!

Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι η χρυσή αυγή θα συμμετέχει στη νέα κυβέρνηση; Ίσως είναι το μόνο που δεν περιμένω να δω… Όλα τα κόμματα μποϋκοτάρουν την χρυσή αυγή σιγά μη συνεργαστούν μαζί της και αυτή μαζί τους, μου φαίνεται τελείως απίθανο σενάριο, αν το δω και αυτό… είναι όλοι τους για γερές μπάτσες.!!

Προφανώς δεν θα υπάρχει χα σε κυβέρνηση. Απορώ γιατί το πετάνε κάποιοι. Κανείς δεν θέλει να έχει το στίγμα της συνεργασίας με ναζιστές. Σκέφτονται και τις επόμενες εκλογές :wink:

ειναι το μοναδικο πραγμα που δεν νομιζω οτι θα γινει…ουτε νομιζω να το πιστευει και καποιος…το οτι ειναι ολοι για μπατσες ομως,ειναι… :stuck_out_tongue:

Πρόσεχε τι λες!!!

γιατι ρε τι ειπα; :stuck_out_tongue:

Η Μέρκελ το είχε πει από πριν, δεν υπάρχει διαπραγμάτευση του μνημονίου.

Να σας δω όταν θα έρθουν τα επόμενα χαράτσια στους πατεράδες σας στους ίδιους και στα παιδιά σας μάγκες. Θα είστε ο ‘για την πατρίδα μου και τον μισθό μου να θυσιάσω’ πολίτης? Οψόμεθα.