Εκλογές 2012 Β' Γύρος

Θα το κανει οταν οι δημοσιογραφοι επιτελεσουν τον θεωρητικα πραγματικο ρολο τους, αυτον της ενημερωσης, και παψουν να τρομοκρατουν, να εκβιαζουν και να υποδεικνυουν τι ‘‘πρεπει’’ και τι ‘‘δεν πρεπει’’ να κανει ο λαος οπως τους λενε τα αφεντικα τους…

Αν μαλιστα οι εκλογες δεν γινονταν εν μεσω εξεταστικης περιοδου, και μπορουσαν μερικες δεκαδες χιλιαδες κοσμου να πανε να ψηφισουν, τοτε ισως το αποτελεσμα ηταν διαφορετικο.

Ο φοβος των γερων και η αγνοια της επαρχιας εκριναν το αποτελεσμα.

ελα μωρε ψιλοπραγματα.
:slight_smile:

επιπλεον μια σοβαρη τοποθετηση απεναντι στο μεταναστευτικο
δεν εκανε κανενας απο τον ΣΥΡΙΖΑ
αντιθετα δινανε και περνανε οι θεσεις του απεναντι στην ονομασια των Σκοπιων
και στην νομιμοποιηση των μεταναστων

Για να καταλάβω όσοι ψήφισαν ΝΔ η ΠΑ.ΣΟΚ πρέπει να παίρνουν ναρκωτικά και όσοι ψήφισαν τα άλλα κόμματα ειναι καθαροί?
Ωραία λογική φίλε μου
#-o

Nameless μαζέψου

Εγω παντως οταν στις προηγουμενες εκλογες προτεινα το τεστ IQ ως προυποθεση για να προσελθει καποιος στην καλπη, αντεδρασαν οι ‘‘ανθρωπιστες’’. Φατε τους στη μαπα τωρα !

Το φίδι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το είπες?
Και κομμένα τα ρε δεν με ξέρεις και απο χτές…την άποψη μας λέμε ΕΛΕΥΘΕΡΑ και Δημοκρατικά εκτός βέβαια αν δεν αποδέχεσαι την ελευθερία γνώμης και έκφρασης
Που το τελευταίο διάστημα πολύ αριστεροί τσε γκεβαρο επαναστάτες δεν την σέβονται όταν υπάρχουν αντίθετες γνώμες

Μπράβο πάντως μάγκες.Φαγωθείτε μεταξύ σας.Πάμε μπροστά.

Δεν είναι το μόνο που δεν καταλαβαίνεις, είναι το μόνο σίγουρο. ΡΕ. Καληνύχτα

hopeto φυσικά και θα φαγωθούμε. Δεν είναι “μεταξύ μας”. Δεν είμαστε το ίδιο η ήρα και το σιτάρι - ασχέτως κομματικού συσχετισμού.

λαος/νδ/χρυσή αυγή έτσι για τη χέβι ακροδεξιά, παλιό πασόκ για την λαιτ δεξιά και δημαρ για το ξεκόζι…καληνύχτα και καλή τύχη που λένε…

Ενταξει απο αυριο να φαγωνομαστε με τους σουηδους τοτε.

Mule σου απαντησε ο comealot. ποιοι νεοι και κουραφεξαλα. ο πατερας μου και ο πατερας σου (σχημα λογου, για τον δικο μου ισχυει βεβαια) ψηφισε νδ. τα κομματοσκυλα του χθες. και ναι δεν μ’αρεσουν οι γενικευσεις αλλα ειναι ηλιθιοι ρε φιλε πως να το κανουμε. ο δικος μου ακομα πιστευει πως ο καραμανλης ηταν μεγαλος ηγετης που τον εφαγαν τα κυκλωματα. και οι περισσοτεροι 60αρηδες και βαλε της επαρχιας ετσι ειναι.

Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Exoun na psofhsoun prwta 2 genies prin sizitisoume gia kati shmadika diaforetiko.Otan figei h pio diskolh kathgoria,dhladh oi kommatofrouroi ths paradoshs,tha meinoun oi ek fisews kathisterimenoi(aka anthrwpoi pou me tetoio viotiko epipedo katafernoun na ephreazodai apo opoiadhpote morfh tromopropagandas kai na allazoun pshfo mesa se ena gamimeno mhna)kati pou proipothetei vevaia aniparkth politikh sinideish kai adilipsh,oi amorfwtoi kai oi (giaposoakoma)volemenoi.Twra oi 440.894 einai mia kathgoria monoi tous,prepei na apotelesoun erethisma gia endelexeis erevnes panw sto anthrwpino eidos kai thn ekseliksh tou.

De kserw an postaristhke.H sigxish,h vlakeia,h amorfwsia kai o kretinismos ola mazi se ena

Sibiknwmenh kai idanikh perilhpsh.

χορτάσατε φόβο πάλι κουφάλες

Ένας μαγκάκος του πληκτρολογιου που με έβρισε έφαγε το ρηπορτ του (για να μην την πληρώνει μόνο ο dumbnation για όλα…) αν η κουβέντα δεν ήταν στο ασφαλές online περιβάλλον θα βλέπαμε ποιά είναι η κότα και αν θα ερχόταν να μου πεί τα ίδια μόνος του ή αν θα χρειαζόταν και καμία… συνιστώσα για βοήθεια.

Σόφι αν γουστάρεις Τάκη να σε φέρω σε επαφή!

Μπα; Δεν ήξερα πως στις κάλπες δηλώνουμε και δημογραφικά στοιχεία…:-k
Μην μπερδεύετε εκλογικό αποτέλεσμα με δημοσκοπήσεις.
Το “πρόβλημα” με τους κάτω των 25 'οπως λες το επισημαίνω ήδη. Αν δεν αντιμετωπιστεί σύντομα θα είναι μία καλή δεξαμενή ψήφων όχι μόνο για τον συριζα αλλά και για την ΧΑ.

Αν ψήφισε ο πατέρας μου πρέπει να έγινε μεγάλη νοθεία γιατί πάνε χρόνια που έχει πεθάνει! :stuck_out_tongue:
Μην γενικεύεις και εσύ με τις συριζαίικες δικαιολογίες, ξέρω πολλούς νέους ανθρώπους που ψήφισαν ΝΔ σιχτιρίζοντας ακριβώς για να μην βγεί πρώτο κόμμα ο συριζα.
Δυστυχώς η παρουσία του συριζα και ο τρόπος που πολιτεύεται τραβάει το συνολικό επίπεδο προς τα κάτω και αναγκάζει φιλο-ευρωπαϊκά και παραγωγικότατα τμήματα του πληθυσμού να καταφεύγουν στη ΝΔ για να αποφευχθούν τα χειρότερα…

Προτείνω να μηνύσετε την Ευρωπαϊκή Ένωση για ηθική βλάβη, αφού σας αναγκάζει στα ψηφίσετε Νέα Δημοκρατία.

Κάπως πρέπει να ρεφάρει και ο Αντώνης πάντως, τώρα που του φεύγει κόσμος προς τα δεξιότερα.

[B]Τελειωμένος λαός…γεννημένος δούλος[/B]!!!
Αααα και να μην ξεχάσετε γερμανοτσολιάδες σε λίγες μέρες που θα παίξουμε για το Γιούρο να βγείτε με τις σημαίες έτοιμοι να πηδήξετε την Μέρκελ…και αν γίνει και καμμιά καραγκουνιά και τους αποκλείσουμε…να βγείτε στους δρόμους και να φωνάζετε οτι τους γαμήσαμε τους Γερμαναράδες!
Ξημερώνει νέα μέρα…ράλι στα χρηματιστήρια…ευημερία!!!Και είπαμε δεν υπάρχει άλλοθι για γκρίνια και κλάψα πια γιατί…φααααααααααααααααπ!

Πουτάνα αγροτιά, πουτάνα επαρχία.

Πούστηδες γέροι!