Η μάχη των τιτάνων

Όταν το είχα μέχρι τη μέση να δεις περιποίηση! :smiley:

Tελικα μαθαμε απο ποτε το κανεις.Απο μικρος.

Κακό είναι; :-s

Οχι δεν ειναι κακο ψυχη μου.Στον δικο σου μπαινει,οχι στο δικο μου :lol: :lol: :lol:

Μωρέ μαλάκα χαλάς τη φάρσα… :thumbdown:

Παμε απο την αρχη τοτε

Καλησπερα μ’ακους?

οφφ τόπικ γκάιζ

μαζευτείτε

γίγατρε καλύτερα να παίξεις μπάλα, παρά να δεις την συγκεκριμένη μέρα… τους βλέπω αγριεμένους αυτούς !

οπότε πάμε για 3?
εξέδρα ω ρε με μπύρες:)

Προτεινετε ωρες…

Λοιπον για να τελειωνουμε γιατι το κουρασαμε. Οχι οταν ειμαι σπιτι μου δεν στεγνωνω το μαλλι και μπορω να λουστω οποτε θελω, ακομα και στο ημιχρονο αν δεν προλαβω πριν. ΟΚ? Α, και προσωπικα δεν εχω κανενα ψυχολογικο προβλημα, μπορω να τρωω και να βλεπω μπαλα! Κατεβαινουν καλυτερα και οι μπυρες…:thumbup:

Ναι, μιλησε και η κομμωτρια…

Λοιπον απ’οτι βλεπω ο Γιγατρος δεν θελει με την καμια να παιξει Τεταρτη για ανεξηγητους μεταφυσικους λογους που συνδεονται με καποια μπυραρια απο το πασαλιμανι ακομα και αν τελειωσουμε 2,5…μερες πριν το παιχνιδι! Προσωπικα οπως ειπα προτιμω Τεταρτη γιατι Παρασκευη λογω μυτινγκ παει πολυ νωρις και καποιοι (πχ tzamrock (κομμωτρια), εγω…) μπορει να μην προλαβουμε. Απο κει και περα ας μιλησουν και οι αλλοι, δεν θα το κανονισω μονος μου. Πειτε τι θελετε τελικα να κλεισουμε. Το εχουμε κουρασει ΠΑΡΑ πολυ…

Οποια μέρα και να διαλέξετε,η καλύτερη ώρα θα είναι νωρίς το μεσημέρι,κάπου μεταξύ 1 και 2.Όχι ότι οι άλλες ώρες είναι απαγορευτικές,αλλά τότε είναι πιο βολικά για εμένα.

8O 8O 8O #-o #-o

Δεν θα’ταν καλυτερα 6-7 το πρωι που θα μαστε και φρεσκοι και θα εχει και δροσουλα?

Είπα τι θα 'τανε πιο βολικό για 'μένα.Το απόγευμα μου είναι πιο δύσκολο,αλλά δεν σημαίνει ότι στα σίγουρα δνε θα έρθω.

ΟΚ ρε, απλως δεν περιμενα να ακουσω κατι τετοιο…:slight_smile:

Μεσημερι και μπαλα δεν συνδυαζονται!

Λοιπον τα πραγματα εχουν ως εξης:

4/10 ειναι οι Muse αρα αποκλειεται. 5/10 ειναι το meeting που ειναι στις 9, οποτε θα πρεπει 6-6.30 να εχουμε τελειωσει, πραγμα δυσκολο. 3/10 ειναι ο Θρυλος στις 9.45 οποτε αν παιξουμε 6.30-8.00 νομιζω θα μαστε ΟΚ…

Μια αλλη εναλλακτικη ειναι να παιξουμε Σαββατο…

Πάμε 3 μωρέ! Μια χαρά θα είναι!

Να πάρω τηλέφωνο στον Περισσό να ρωτήσω ώρες?

Συμφωνω και στα δυο!:slight_smile:

οντως αμα παιξουμε 6.30-7.00 στις 3/10 μια χαρα ειναι…
και τον ολυμπιακο ανετα τον προλαβαινουμε…λες και θα γινει τιποτα το πρωτοτυπο σε αυτο το ματς:lol: :lol: :lol: :lol:

υπενθύμιση.

Σάββατο είναι οι Manic street preachers. Αμφιβάλλω αν θα καταφέρω να διακτινιστώ.

Συμφωνώ με όποιον το είπε, Τετάρτη νωρίς για να δούμε την ομαδάρα μετά με την ησυχία μας…

ChrisP
Thorgal
red pyramid
poweras
karvou
freedomofrock
manos87
tzamrock
Stelios86 (???)
Gigatron (???)

νομιζω οτι Τεταρτη 6.30-7 ειναι ιδανικα…
λοιπον για δηλωστε συμμετοχη οσοι συμφωνειτε για να δουμε ποιοι μαζευομαστε…
εμπρος,τοσοι λιγοι μπαλαδοροι υπαρχουν στο φορουμ???:-k :-k :-k :-k :-k