Ηρωική ήττα…
Μαρτυράς χωρίς ξύλο. Δεν είναι καλό αυτό.
Θα θελα για τα τυπικά να μου πει ένας τρίτος ότι δεν σε άφησαν και τα έβαλες με την αξία σου
Αυτά είπα αυτολεξεί στα επόμενα 2 ματς της τότεναμ στο πρωτάθλημα θα δώσω πόνο. Τουλάχιστον με αφήνεις να βάλω κάνα υστερόγραφο του τύπου “lost a bet”;;;;;;
Θα γίνεις Τότεναμ για δύο αγωνιστικές λοιπόν
Ούτε καν ποιος έχασε δεν έγραψα!
Το δέχομαι. Έγώ τα χρέη μου τα πληρώνω για να μην νομίζετε το αντίθετο
Λοιπόν το ματσακι ήρθε 4-2, αν παίξαμε 100 λεπτά, στο 90’ ήταν 1-0 και μετά είχαμε goal bonanza.
Ωραία ήταν, παίχτηκε επίπεδο οριακά καλύτερο της Arsenal, αλλά το καλό ήταν πως ήμαστε όλοι ψιλοσαπιοι. Συνήθως αυτά τα ματς, τα χαλάει ένας που μπορεί να τρέχει σαν ελάφι και το κατέχει, αλλά ευτυχώς εδώ αυτό δεν έγινε. Κάποιοι είχαν καλύτερη φυσική κατάσταση (εγώ μπήκα 2 φορές τέρμα στο πρώτο μισάωρο από μόνος μου γιατί σίγουρα ανέβασα 130 σφιγμους με 2 σπριντ) , κάποιοι ήταν ψιλοκαλοι, αλλά ήταν ωραίο ματς γιατί είχε ωραία ένταση και κάθισαν οι ομάδες ωραία. Βγήκαν κάποιοι συνδυασμοί, αλλάξαμε 5 πασουλες για ανάπτυξη, σεντρες άρχισαν να βγαίνουν προς το τέλος που δεν μπορούσε να τρέξει κάνεις, η μπάλα κάτω σχεδόν συνέχεια, δε χτύπησε κανένας και μετά καθίσαμε να πιούμε και 2 μπυριτσες.
Ωραία φάση να ξαναγίνει σύντομα
Πρέπει να είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχω διαβάσει από τότε που ο Τσίπρας είπε ότι θα σκίσει τα μνημόνια.
Ισχύει ήταν και κρίσιμα, μας κράτησε στο ματς.
Τρίζω ολόκληρος αλλά άξιζε 100% και το απόλαυσα δεόντως. Χάρηκα που (ξανα)είδα κόσμο από εδώ, χάρηκα που επιτέλους ξαναέπαιξα μπαλίτσα, χάρηκα που οι περισσότεροι μπήκαν σκουριασμένοι και καμουφλαρίστηκε (λίγο) η ανύπαρκτη φυσική μου κατάσταση. Ωραία ατμόσφαιρα, δυνατό ματσάκι, επική χασογκολίαση για 90 λεπτά από άπαντες (θα λέμε πως παίζαμε περισσότερο με τακτική), αλλά υπερτίμια και φιλότιμη προσπάθεια να παιχτεί στρωτή μπαλίτσα.
Μακάρι επαναληπτικός στο εγγύς μέλλον με περισσότερες συμμετοχές!
Μπράβο ρε αλητρες!
Φαίνεστε όλοι πιο γαμιαδες κι από τον Dave Filoni όταν βγάζει επεισόδιο με Luke Skywalker.
Ζηλεύω αφάνταστα ε. Πρέπει να γίνει αυτή η φάση τον Ιούνιο ξανά. Θα προσπαθήσω να χαλάσω το ματσάκι με τον τρόπο που περιέγραψε ο @nnnkkk αλλά λογικά θα μείνω από βενζίνη.
Καλό είναι αυτά να γίνονται.
Πείτε και ποιος είναι ποιος αν και μάλλον το έχω αποκρυπτογραφήσει ήδη.
Εσυ θα πεις
Λοιπόν παίδες, πέρασα τέ-λει-α χτες και εγώ, χάρηκα που γνώρισα όσους δεν ήξερα από κοντά, χάρηκα που ξαναείδα γνώριμες φάτσες που είχα να δω πολύ καιρό και κυρίως γέλασα πολύ και το ευχαριστήθηκα όσο δεν πάει!!
Και οι φίλοι του Παντελή πολύ καλά παιδιά, οι δικοί μου νομίζω επίσης έκαναν καλό blend και οι ομάδες εν τέλη βγήκαν ισοδύναμες + το ματσάκι είχε ρυθμό εντασούλα και πάνω κάτω διάθεση να παιχτεί στρωτή μπάλα με ένα εσάνς τακτικής και δυναμισμό στα όρια που χρειάζεται σε τέτοια ματς! Μπαράζ συναισθημάτων στα τελευταία λεπτά αποζημιώθηκε όποιος από το μαγαζί προτιμούσε να ρίχνει κλεφτές ματιές στην Τιτανομαχία μας και όχι σε ΠΑΟ ΠΑΟΚ και αηδίες
Leviathan δεν πτοήθηκε από τα βανς και ήταν παρών σχεδόν πάντα στις μεγάλες φάσεις, Μartian κλασσικά Viking με μεγάλο γκολ όταν χρειάστηκε, Pantelis ογκόλιθος αμυντικά και επιθετικά -σαν τέρμα δεν χρειάζεται καν να επεκταθώ, είχαμε που είχαμε δυσκολία να τελειώσουμε φάση στα τερματάκια αυτά , όταν σχεδόν σου τα κρύβει και ένα άτομο μόνο του, ε αστα να πάνε-, nnnkk φανερά επηρεασμένος από φαντεζί ποδοσφαιριστές έδινε το στίγμα του διαρκώς και last but not least jonkyr ηρωικός μπαρουτοκαπνισμένος και έμπειρος, μόνο \m/ που ήρθε χτυπημένος και έπαιξε κ μαζί μας δεύτερη μέρα χωρίς να χάσει την όρεξή του!!
Νταξ’ τον dude τον ξέρω και δεν θα αναφερθώ ιδιαίτερα , κλασικό σκυλί του πολέμου…
Tο μόνο που με ξενέρωσε είναι που έπρεπε να γυρίσω με τη μηχανή τον έναν φίλο μου σπίτι του χτες γιατί βιαζόταν και έχασα το post game, να πιούμε καμιά μπύρα να τα πούμε και μια παραπάνω…
next time ελπίζω να μην έχω παρόμοιο θέμα, όπως και η συμμετοχή να είναι αυξημένη ώστε να πάμε για μεγαλύτερο γήπεδο -γιατί η αλήθεια είναι ότι και εγώ έχω ξεσυνηθίσει τα τρεξίματα που απαιτούν τα μικρά γήπεδα + θέλουμε μεγαλύτερα τέρματα, δεν ξέρω αν ήμουν αρκετά σαφής με αυτό )
Λοιπόν wrapping up, ωραία μάζωξη, ωραία παρέα, ωραίο ματς, ελπίζω η επόμενη να μην είναι δέκα χρόνια μετά πάλι αλλά να τα ξαναπούμε σύντομα!!
Ισχύει, το ίδιο ακριβώς μετάνιωσα κι εγώ. Έπρεπε όμως να προετοιμαστώ για το γραφείο το πρωί (δλδ τώρα).
Νεξτ τάιμ θα είμαι πιο έτοιμος, καθώς χθες έπαιζε και να ακυρώσω λόγω ποδιού. Αλλά νταξ, γελάσαμε, περάσαμε ωραία, ξαναχτυπήσαμε… Τι άλλο να ζητήσουμε;
Καλημέρα σε όλους.
Καλά πας. Γέλασα με τον
Πήγαμε να βγάλουμε 2 φασαρες τετ α τετ μόνος με το τέρμα , μια που άφησα την μπάλα και μια που την έσπασα και έκανα και στις 2 κατευθείαν κίνηση μεγάλου σεντερ φορ, αλλά ο πασαδόρος πάτησε το τρίγωνο πολύ δυνατά.
Συνολικά έμεινα ευχαριστημένος από την απόδοση μου, οι φορές που έδειξα την υψηλότατη ποιότητα μου ήταν περίπου ίσες με αυτές που έμπλεξα τα μπούτια μου, βρήκα αέρα ή δεν μπορούσα να στρίψω
Επίσης για τη φωτό, όσο και να πετάει το μαλλί, 10 πόντους δε μου ρίχνει με τίποτα ο Παντελής. Ή αυτός δεν είναι 1.93 ή εγώ πήρα 5 πόντους και δεν το κατάλαβα.
Έχω γείρει λίγο ρε, τρίτο ματς σε πέντε μέρες, με πεθάνατε .
@Sevek αντί για το δίχαλο περίμενα να σχολίαζες το ότι τίμησα την Οικογένειά μου!