Η μάχη των τιτάνων

κανονίζουμε άλλη φορά ναι, να ήμαστε όλοι σε καλή κατάσταση, να είναι και ο καιρός με το μέρος μας, δεν χρειάζεται να πιεστούμε… έπαιξα και χτες το βράδυ με actual χιόνι να πέφτει στη Πεντέλη, οκ ναι δεν είναι τα χάλια του Γενάρη, παίζεται μπάλα, αλλά δεν είναι και οι ιδανικές συνθήκες τώρα για να σαχλαμαρίσουμε-πούμε και καμιά μαλακία-να το ευχαριστηθούμε anyway…

Το βλέπουμε για την άλλη εβδομάδα -αν και λόγω τριημέρου δεν ξέρω αν και ποιοι θα μπορούν

Εδώ θαμαι - ναι

Αν βγει, βγει - αν δε βγει, δε βγήκε!

Καλώς εχόντων -γιατί τα έχουμε δει όλα φέτος- θα είμαι για ψάρεμα το 3ήμερο.

Να ξέρετε πάντως ότι ήμουν έτοιμος μέχρι τελευταία στιγμή, έκανα ολόκληρη ανασκαφή στο παλιό σπίτι για να βρω τα παπούτσια.

επειδή το κάψαμε το τριήμερο τελικά, για την άλλη Κυριακή ψήνεστε να οργανωθούμε λιγάκι για Τιτανομαχία?

Εγώ εξακολουθώ να είμαι με κόβιντ από Τετάρτη (μόλις ξαναέκανα τεστ) άρα μάλλον δεν μπορώ. Αφήνω μόνο μια μικρή πιθανότητα, μα σίγουρα μην με υπολογίσετε.

Κυριακή 15 Μαίου, για να μαζεύομαστε να τα λύσουμε όλα

nnnkkk

1 Like

Το ακούω.

1 Like

Ακούστε το και οι άλλοι, για πάμε λίγο

@dude
@martian
@ChrisP
Και οι λοιποί, δηλώστε προθέσεις + ρωτάμε και για φίλους κλασσικά

αναλόγως και της τοποθεσίας, ενδέχεται να σύρω το κουφάρι μου

2 Likes

Τι περιοχή είσαι @kbil ?

Γιατί προφανώς αν μαζευτούμε, θα βρούμε και μια τοποθεσία που θα βολέψει όλους, εναλλακτικά θα μαζέψω και γώ με το αμάξι ή όποιος άλλος θέλει/μπορεί, όποιον είναι μακρυά και ζορίζεται…

Προς χαλάνδρι πλευρά πάντως είναι η αρχική εκτίμηση για γήπεδο

Προτείνω 20 λεπτά πριν το ματς να στήσουμε μια χύτρα για να χωρίσουμε τις ομάδες, ή εναλλακτικά Λιβερπουλιανς/ρομαντικοί εναντίον FFP enthusiasts

εδιτ: ελάτε νότια που έχουμε ήλιο :stuck_out_tongue:

2 Likes

Μέσα. Αν χρειαστεί, πιθανότατα να βρω και έξτρα άτομα

1 Like

Είπαμε έρχομαι, αλλά με αμφιβόλου βαρύτητας φανέλα.

1 Like

βόρεια με βολεύει, αλλά κανονίστε ό,τι θέλετε ελεύθερα και βλέπουμε

1 Like

Έχω Ρεάλ να σου φέρω :stuck_out_tongue:

1 Like

Δε θα μπορω να πάρω τα πόδια μου :exclamation:

4 Likes

Φερνω κουταλα για ανακατεμα.

Σου απαντησα, φτερο στον ανεμο εισαι.

Θα σε κραταμε, ελα.

Στα σοβαρα: δεν νομιζω οτι θα ειμαι σε θεση, αλλα θα το δω. Δεν με υπολογιζετε, ελπιζω να κανω την εκπληξη.

1 Like

Πετάω για Κολωνία να δω Τουλ εκείνη την ημέρα. Αν δεν μαζευτείτε και αλλάξει η ημερομηνία θέλω να τα καταφέρω.

1 Like

Μην ανησυχείς, θα ξανακανονισουμε σύντομα, γιατί θα κερδίσει χαλαρά η ομάδα που θα είμαι τώρα που έχω ξεκινήσει τρέξιμο και θα έχει full trash talking και σπόντες μετά

1 Like

Δεν μπορώ, κάνω hosting στο πρώτο μου BBQ ever.

2 Likes