Η μάχη των τιτάνων

Ναι.

Υπαρχει ηδη ενας.

1 Like

και γω έχω έναν που κατά πάσα πιθανότητα μπορεί, λίγο μυρωδιάς και τιτίκα αλλά δεν πειράζει υποθέτω

3 Likes

Καλησπέρες, προς το παρόν έχω ακόμα (μικρο)ενοχλήσεις στο περπάτημα και ο πόνος και το πρηξιματάκι δεν αποχώρησαν εντελώς, θα πω το κλισέ πως δίνω αγώνα δρόμου να προλάβω, αλλά αν μπορείτε να έχετε εναλλακτική επιδιώξτε την και θα ειδοποιήσω το συντομότερο γιατί δεν ψήνομαι να το ρισκάρω.

2 Likes

Ε… στην ίδια κατηγορία ανήκω κι εγώ αναφορικά με τη συμμετοχή μου στην επερχόμενη μπαλίτσα.

Just sayin’…

3 Likes

ε καλα, μην αγχώνεσαι, και γω :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Δεν έχετε παίξει μπαλιτσα με παργαλατσο γι’αυτό λέτε πως είστε μυρωδιάς.

Μιλάμε για γιορτή του τραγου όχι ποδόσφαιρο αυτό που παίζω.

κάτι θυμήθηκα

Βέβαια, επειδή ήμουνα εύσωμος μικρός με έβαζαν τέρμα και σε αυτή τη θέση ήμουνα τιμιος. Στην επόμενη λοιπόν.

4 Likes

@apostolisza8 μην παιξεις αν εχεις ενοχλησεις. Θα βρουμε παιχτη. Παιξε μονο μετα στις μπυρες :stuck_out_tongue:. Το σουβλατζιδικο δεν επιβεβαιωσα οτι θα ειναι ανοιχτο. Μπορω να το κανω - χτες που παρηγγειλα πεινουσα αρκετα για να θυμηθω να τους ρωτησω στο τηλεφωνο :joy:

Επισης, στο γηπεδο κλεινουμε ο,τι ωρα θελουμε, εχει διαθεσιμοτητα. Μπορουμε να του το πουμε αυριο Παρασκευη η’ ακομα και μεθαυριο Σαββατο. Προτεινω κατι του στυλ 8 με 9:30.

3 Likes

Ναι ρε. Και μανούρες από κερκίδα.

3 Likes

Ο @QuintomScenario είναι στους σίγουρους ρε :stuck_out_tongue:

4 Likes

Έφυγε ο παράς, άρα, υποθέτω πως έρχομαι και παίζω (μισή ντροπή δική σας, ΟΛΟΚΛΗΡΗ δική μου).

8 Likes

Ειμαι στο αεροδρόμιο. Θέλεις λίγη αλοε βέρα για το επερχόμενο τσούξιμο της Κυριακής?

3 Likes

Τα ίδια έλεγε κι ο @pantelis79 την προηγούμενη φορά, αλλά τελικά στην ίδια ομάδα ήμαστε. Μόνο οι Αρσεναλαιοι ήταν συνεπείς και χάσανε με αξιοπρέπεια, αν και αυτό είναι δεύτερη φύση τους πια, δεν είναι για credit

1 Like

Ήμουν τόσο τίμιος που σου έβγαλα και την καλύτερη ασίστ που σου έχουν βγάλει στη ζωή σου.

2 Likes

Μάγκες, σόρρυ που γίνομαι εντελώς πρήξας, αλλά μόλις επέστρεψα και αφού έβαλα τα πράγματα για πλύσιμο (κάλτσες και μία βερμούδα που αγόρασα, επίσης/όχι τα παπούτσια, προφανώς), έπιασα τον εαυτό μου να απορεί μόνο και μόνο με την ιδέα ότι μεθαύριο θα παίξω ποδόσφαιρο. Με φαντάστηκα με τις ψηλές κάλτσες και τα παπούτσια και θεωρώ ότι το θέαμα θα ξεπεράσει και τα πιο δυσθεώρητα επίπεδα αμηχανίας.

Το μόνο παρήγορο είναι ότι κατά 99% θα βρεθώ στο χωριό μου αύριο, επομένως, σκέφτομαι να περάσω μία βόλτα από το χωμάτινο προαύλιο του όμορου χωριού, όπου κι έπαιξα τελευταία φορά ποδόσφαιρο, μην έχοντας ακόμα τελειώσει το σχολείο. Κάθετα δοκάρια οι χοντροί κορμοί 4 δέντρων (αγνοώ το είδος), για οριζόντιο ούτε λόγος. Ό,τι συμφωνηθεί, με το μάτι. Μου 'ρχεται να πάρω μαζί τον εξοπλισμό και να βγω στο χώμα για ζέσταμα, σαν άλλος Μπιλ Σερέτης!

Πριν κάνα μήνα, θα γελούσα με την ψυχή μου, αν κάποιος έλεγε ότι θα συμμετείχα σε κάτι τέτοιο. 20 χρόνια, ρε ‘σεις… Μια ζωή ολάκερη. Άλλος άνθρωπος μιλάμε. Α, ρε πατριώτη @QuintomScenario, πολύ μεγάλη η χάρη σου (διόλου αμελητέα και τα σουβλάκια, όμως, ε;/βέβαια, δεν βλέπω να έχει πέσει αρκετή ενημέρωση γι’ αυτό το σκέλος της βραδιάς κι ανησυχώ ολίγον τι).

Εικόνες από τα προσεχώς…

Tacle GIF - Tackle Soccer Game GIFs|833x468.5625

8 Likes

Ρε μην τρελλαινεσαι, την πλακα μας παμε να κανουμε. Μια χαρα θα εισαι.

1 Like

Ενημέρωση για τα σουβλάκια δεν χρειάζεται. Ξέρουν αυτοί που πάνε εκεί. Και ξέρω κι εγώ. Χαιρετίσματα από Σικάγο. Και τώρα πάμε στην πτήση νο 2

Σωστή αγορά το Robe Di Kappa… Με έμφαση στο ρομπε

5 Likes

Ελπιζω να φτασουν και οι αποσκευες σου μαζι με εσενα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Είσαι σίγουρος ότι έρχεσαι Ελλάδα; :upside_down_face:

Κακό (αλλά μεγάλη αλήθεια).

Έχω μία εντύπωση (για να μην πω βεβαιότητα) πως, όντως, θα βγει πολύ καλή φάση.

4 Likes

Εν τω μεταξύ @The_Black_League, ισχύει και ο άγραφος κανόνας (ήδη από τα σχολικά χρόνια), ο οποίος λέει πως όποιος κατέχει το τόπι είτε σε μπασκετάκι είτε σε μπαλίτσα, τότε σίγουρα θα πιάνει και ένα καλό minimum απόδοσης και στο άλλο άθλημα. Μην αγχώνεσαι και διασκέδασέ το.

5 Likes

κόκκινη ομάδα ενωμένη, ποτέ νικημένη :wink:

Εικάζω ότι θα πέσει τρελό γέλιο τη Κυριακή πάντως και εγώ, no worries at all

2 Likes