Ο πρωταθλητισμός θέλει θυσίες. Κάντε μια βόλτα και σε γυμναστήρια εδώ (αν και δεν έχουμε τόσο αναπτυγμένη τη γυμναστική). Αφού δεν τα πάνε με το πιστόλι στον κρόταφο και τα έχουν πείσει με κάποιον τρόπο, τι να κάνουμε 8)
Αυτόν το Νεοζηλανδό δεκαθλητή τον είδατε ?
[B]Νιοπούτσης.[/B]
Yulia Koltunova σ’αγαπω
στο τσακ εχασε λεει το μεταλιο ο γιαννιωτης. κριμα γμτ.
κριμα ρε γμτ, στεναχωρηθηκε πολυ και το αξιζε, μακραν απο τους καλυτερους κολυμβητες
Ειλικρινά συγκινητικός ο Γιαννιώτης με τα λόγια και τη στάση του.
Του αξίζουν χίλια συγχαρητήρια για την εξαιρετική επίδοσή του αλλά ακόμα περισσότερα για το αθλητικό του πνεύμα, το ήθος και τη μετριοφροσύνη του. Εγώ αυτούς τους αθλητές θαυμάζω.
το ειδα
πολυ κριμα αλλα μπραβο του και εκει που εφτασε.
Ωραιο και το μπασκετ. USA εκανε σοου, και πολυ ανετα και η ισπανια.
κλαίω με το 2ο βίντεο…
τι ωρα ειναι αυριο ο μικρος τελικος? δεν τον δειχνει στην tv? στο προγραμμα του sport24 δεν βρισκω κατι :-k
:lol::lol::lol:
Πάλι καλά που δεν πέρασε μπουσουλώντας από κάτω.
Όποιος έχει όρεξη ας δει αυτή την παλιά κούρσα.Δεν υπάρχει.
μου αρεσει που μας παραπεμπει στο βιντεο για να ακουσουμε την αποθεωση
[SPOILER]ΚΩΛΑΡΑ.[/SPOILER]
Mπορει να πεθαινω για στιβο και στους Ολυμπιακους να βλεπω παντα,οπως και τωρα,αν και οχι ολα.αλλα ο Bolt οσο και να γαμαει ,εμενα δεν με πειθει.
Νομιζω οτι μιλαμε για την ντοπα του αιωνα!!!
Επειδή κάποιοι μιλάνε πολύ…
[SPOILER][/SPOILER]
Προτιμώ περισσότερο τον blake γιατί δεν έχει το στυλ του bolt και δεν ειναι καραγκιόζης…πιστεύω θα γίνει ΜΕΓΑΛΟ όνομα άσε που μοιάζει με ορίτζιναλ τζαμαικάνο
ναι μην μιλατε πολυ γιατί θα βγουν ολοι οι ντοπαρισμένοι να μας δείξουν το πράσινο μίλι. αν και με τόσες ουσίες ουτε πράσινο εκατοστό δεν θα είναι
Spice girls λέει στην τελετή λήξης #-o
Μου αρέσει που υπήρχαν και φήμες για Pink Floyd
κριμα να μη δουμε Γκιλμουρ παρεα με τη Βικτωρια να παιζουν το Wish You Were Here…
[SPOILER][/SPOILER]
http://www.goalpost.gr/index.php/goalpost/fun/hot/item/2915-liliana-fernandez-steiner
Noμιζω οτι της αλλης ο κωλος ειναι καλυτερος.