ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2012 ΛΟΝΔΙΝΟ

Για μένα η πιο ενδιαφέρουσα μέρα των αγώνων. Τώρα μαραθώνιος, στις 17.00 τελικός μπάσκετ ανδρών και στις 23.00 τελετή λήξης. Βασικά και η μόνη μέρα που θα παρακολουθήσω…:stuck_out_tongue:

παρακολουθεις φανατικα ολυμπιαδα βλεπω :stuck_out_tongue:

edit: Με προλαβε ο JTN

ασε που

δεν χορταινω να τον βλεπω ρε τον φατσα.

Πόσο θεός ο Ουγκαντέζος, που νίκησε στο μαραθώνιο…

Ο ορισμος της ανεσης

Παρακολουθω και Ολυμπιαδα και Κ-ωλυμπιαδα!:smiley:

Μεγάλη ανατροπή από τους Ρώσους στο βόλευ…εκπληκτικά πράγματα.

…ναι΄η τελευταία μέρα ψιλοάξιζε:):!:

ματσαρα ο τελικος μπασκετ

Όχι αυτός…ρεπούστημου…

Τελετή λήξης με Χατζηπαπάρα…

Πέρα από την πλάκα προσωπικά θεωρώ τον Χατζηγεωργίου αρκετά αξιοπρεπή παραδόξως, τόσο στην έναρξη oσο και τώρα στη λήξη.Περίμενα πολλή περισσότερη παπαρολογία.Επίσης δε θα εκπλαγώ αν σκάσει μύτη και ο γνωστός μαιντανός Bob Geldof.

Εγώ θα εκπλαγώ αν δεν κάνει και ένα αφιέρωμα στον μεγάλο απόντα των Ολυμπιακών αγώνων, Δημήτρη Διαμαντίδη…

τι ωρα βγαινουν οι the who ξερουμε? μην τους φαμε ολους στη μαπα

Αυτός που τραγουδάει τώρα το Wish you were here, έχει ιδέα πόσοι άνθρωποι σκέφτονται το ίδιο για τους Pink Floyd τους ίδιους;

πως λεγεται το παληκαρι που ειπε το wish you were here ?

2 ωρες ακατασχετου κιτσαριου και παπαρολογιας.
οι μονες στιγμες που αξιζαν ειναι ο τζον λενον σε βιδεο και η στιγμη που αρπαξε φωτια στο wish you were here(μου ξεφυγε ενα επιφωνημα εκεινη τη στιγμη).

μηδεν κατα τ αλλα.

Γενικα ηταν λιγο για τον πεο αυτη η Ολυμπιαδα με πρωτοστατη του κιτσαριου αυτη την τρισαθλια μασκοτ…

[SPOILER]
[/SPOILER]

[B]ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ[/B]

Γιατι τα δικα μας ηταν καλυτερα? χειροτερα μη σου πω…

Παντως ενω το opening ceremony δε μου αρεσε καθολου, η τελετη ληξης ειναι διασκεδαστικη!

“η ποπ κουλτουρα της Αγγλίας είναι το κυρίαρχο ρευμα στη νεολαία τα τελευταία 50 χρόνια” Δηλαδή μύθος οι rockers των 70s, οι metalheads των 80s κι οι goths των late 80s/early 90s? Ανύπαρκτες ιδεολογίες? Ε? Ηλίθιε κι αστοιχείωτε δημοσιογραφίσκε?[-X