Γεια σας φιλοι μου!

Λεγομαι Χρηστος και καλως σας βρηκα σαυτη την πολυ ομορφη κοινοτητα που ασχολειται με την αγαπημενη μας μουσικη.Αποτι βλεπω τα περισσοτερα μελη ειναι νεαρα σε ηλικια,βεβαια δεν με πειραζει καθολου αυτο.Εγω ειμαι 36 χρονων και ξεκινησα να ακουω rock πολλα πολλα χρονια πριν,το 1988-89 που ισως πολλοι απο εσας να εισασταν αγγενητοι `η πολυ μικροι.Βεβαια ξεκινησα αναποδα,οπως πολλα παιδια τοτε της ηλικιας μου,σχετικα με το υφος των μουσικων μου ακουσματων.Ξεκινησα ακουγοντας thrash,τοτε για μενα οσο πιο γρηγορο ηταν το τραγουδι τοσο το καλυτερο.Με την παροδο των χρονων βεβαια εμαθα πολλα ειδη της rock/metal μουσικης και σιγα σιγα τα αγαπησα.Πως να μην αγαπησεις αυτη την τοσο υπεροχη μουσικη που λεγεται ROCK.

Φιλικα,
Χρηστος.

Γεια σου φιλαρακι καλως ηρθες :slight_smile:

welcome φίλε χρήστο και καλά ποσταρίσματα!
τώρα την καλή ατμόσφαιρα που την είδες? ο ένας ειρωνεύεται τον άλλον, κραξίματα συνέχεια, ιντερνετικοί τσακωμοί,μαυραγορίτες, όταν πάμε για μπάσκετ αγκωνιές/ξύλο κτλ, άσε σου λέω δεν είναι να μπλέξεις :!:

Nα `σαι καλα αδερφε.Κen και ξερο ψωμι ε? Μου ειχε φαει 20ρικα το street fighter τοτε,τι μου θυμισες ρε φιλε.Street Fighter και Arise στο walkman. :):):slight_smile:

ειδικα ο αποπανω μας τα εχει πρηξει!!!
αυτος ειναι που ριχνει τις αγκωνιες,δαγκωνει και πιστευει οτι ειναι τρου!! :stuck_out_tongue:

καλως μας ηρθες!!!

χαχαχαχα thanks my friend, ασε ειμαι ενας ρομαντικος γερο-ροκας,τι να κανουμε
:lol::lol::lol::lol:

Θα μπω και γω στο νοημα που θα μου πατε…

:D:D:D:D:D

Ασε φιλαρακι πολυ ωραιες εποχες.Εγω ειμαι 33 χρονων και θυμαμαι ακομα της απειρες ωρες καψιματος στα ηλεκτρονικα και αργοτερα στο super nintendo στο σπιτι me street fighter.Θυμαμαι εκλεινα κατι 7ωρα και στο στερεο να βαραει manowar αλλυπητα :slight_smile:

Εγω ακομα παιζω στο ps3 βεβαια, αλλα οχι με την τοτε τρελα,εχω παρει και ενα παιχνιδι που ασχολειται με το metal το brutal legend και φυσικα τα guitar hero με την κιθαρα.

:lol::lol::lol:

καλως ηρθες Χρηστο! καλα ποστς και υπομονη με τους φλωρους που νομιζουν οτι ειναι τρου! :p:p

Ευχαριστω πολυ αδερφε,νομιζω πως τα εχετε βαλει ολοι με τον elric83???
:lol::lol::lol:

R.I.P JOHN

Καλα το guitar hero το εχω και εγω και επειδη δεν μου εφτανε μονο η κιθαρα εχω παρει και τα ντραμς ασχετα αν δεν μπορω να πιασω νοτα ακομα

Καλως ηρθες Χρηστο!κ εγω καινουρια ειμαι εδω,ελπιζω να σου αρεσει το φορουμ :smiley: καλα ποσταρισματα !
χαχα μην πτοεισαι απο αυτα που λεει ο Elric83…εγω δεν εχω φαει ξυλο εδω

[SPOILER]ακομα:p:lol:[/SPOILER]

τον πειραζουμε μωρε. καλο παιδι ειναι :p:p

Να `σαι καλα,χαιρομαι να κανω καινουριους φιλους,ελπιζω να σου αρεσε το κλασικο κομματακι που σου αφιερωσα.Με την ευκαιρια, πως σε λενε?

πολυ ωραιο ευχαριστω!!:slight_smile: Δημητρα.αν θες ριξε μια ματια στο introduce yourself εχω κανει θεμα για μενα:wink:

Γεια σου Χρήστο! Ελπίζω να ποστάρεις καθόλου rockipedia, να αναστηθεί και λίγο το μουσικό κομμάτι του forum :stuck_out_tongue:

Χαρηκα πολυ,θα τα λεμε συχνα.

κ εγω χαρηκα:)

Πολυ ευχαριστως,αλλα γιατι κρινεται το μουσικο κομματι του φορουμ απο εμενα μονο?
:-k:-k:-k:-k:-k