Ποια ταινία ξαναείδατε σήμερα;

Γι’αυτό κάνουν αλμυρά τα ποπ-κορν, για να συνεφέρνουν ευαίσθητους σαν εσένα:p

Να μη φανταστώ ότι λιποθύμισες λόγω της ταινίας…

ε, έχω ή μάλλον είχα προ στρατού :stuck_out_tongue: μια ευαισθησία στις βελόνες και οκ, πήγαμε μεγάλη παρέα, εγώ σερί άυπνος 1 μέρα -δεν θυμάμαι γιατί-, κομμάτια δλδ…ε και σκάει στην αρχή η φάση με ενέσεις ηρωίνες κτλ και σηκώνομαι να πάω τουαλέτα στο 10 λεπτό…ε δεν έφτασα ποτέ, τέζαρα κανά 5λεπτο στον διάδρομο ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ…ουσιαστικά είδα την ταινία από εκεί που φτάσαν στο σπίτι στην εξοχή…

:stuck_out_tongue:

Kαλά, για Trainspottings, Requiem for a dream κτλ να μην αρχίσω :p:p

Νομίζω ο Κόναν (και ο Κρομ) γνέφουν απογοητευμένοι[-X

:stuck_out_tongue:

Ο Κοναν δεν παιζει με βελονες ρε !

Συνεχίζωντας με Jeff Bridges, ξαναείδα Big Lebowski μετά από χρόνια. Είναι η δεύτερη ταινία που θυμόμουν κάπως διαφορετική (η πρώτη ήταν το Fear and Loathing in Las Vegas). Μάλλον γέρασα ή είδα άλλη έκδοση.

[B]Bladerunner[/B]

Σήμερα μου ήρθε το blu-ray final cut και έκατσα και το είδα μετά από πολύ καιρό. Ανατριχίλες στην αρχική σκηνή με τα πανοραμικά του μελλοντικού Los Angeles με συνοδεία της μουσικής του Παπαθανασίου.

…το ‘‘12 Monkeys’’…τό’χα πεθυμήσει:):!:

EΠΟΣ ΤΑΙΝΙΑ!!!

Ημερα επαναπροβολων σημερα και το μενου εχει Top Secret και One Flew Over The Cuckoo’s Nest. Θελουν ενα φρεσκαρισμα, ειδικα Top Secret πρεπει να το ειχα δει γυμνασιο.

Είδα το Prometheus 2η φορά και μου φάνηκε ακόμα πιο αφελές και χαζό από ότι την πρώτη. Ντροπή να αποτελεί prequel των Aliens. Ευτυχώς είδα και το Clerks το 2, το οποίο πάντα με διασκεδάζει. Θεωρώ αυτές τις ταινίες του Kevin Smith ότι πιο κοντά στο τρόπο σκέψης μου. Είναι σαν να βλέπω άτομα και καταστάσεις βγαλμένα από την ζωή μου. Φοβερός!

Close Encounters of the Third Kind

Μετά από πάρα πολύ καιρό. Την τσίμπησα και αυτή σε blu-ray μαζί με το bladerunner και μερικές ακόμα και ξεκίνησα τις επαναλήψεις. Χάρηκα που η τελική σκηνή της επαφής συνεχίζει να μου προκαλεί ακόμα ανατριχίλες.
Η εικόνα πάντως συνεχίζει να έχει αρκετό κόκο σε σημεία, λογικό βέβαια αν σκεφτεί κανείς την ηλικία της ταινίας. Σε αυτό τον τομέα έκαναν καλύτερη δουλειά στο bladerunner που η εικόνα εκεί τα έσπαγε.

την βαραω με λυσσα στο τοιχο, το κατεβαζω ξανα ασαπ

Δεν την ηξερα καν την ταινια, με εψησε απειρα.

μόλις έπαθα ένα μικρό έμφραγμα

μλκ μαρσιαν ,μουσι με ποδια διχως μυαλο, στην επομενη μπαλα θα φυγεις με πατεριτσες ,μα τον Θεο δλδ

χαχαχα, α ρε μάρσιαν. Βάζω κι εγώ να την ξαναδώ. Τώρα.

γουατ δε…??

Α ψεμματα, με τον ελληνικο τιτλο την καταλαβα. Αλλα και παλι, ουτε τι παιζει δεν ηξερα, τωρα την εψαξα λιγακι παραπανω :Ρ

Σπεσιαλ καρδιες σε Λουπιν <3 <3 <3

Πω μαλακες. Δακρυσα.
Ακομα θυμαμαι τη φαση που την ειχα δει οταν ημουν 10 χρονων, ενα καλοκαιρι στο χωριο μου.
Φανταστειτε ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ σε εκεινη την ηλικια με ενα θεμα που με ξετρελενε απο παντα.

:cry: :bow2: :respect:

οχι ρε φιλε οχιιιιι αυτη τη ταινια παίζει να την ψάχνω 5-6 χρόνια ουτε τιτλο ουτε τιποτα δεν ήξερα μονο 2-3 σκηνές που μου ειχαν μείνει μικρος… :’)

dead εισωραιος!!!