Ποια ταινία ξαναείδατε σήμερα;

μουσι με ποδια, ξηγησου του αμεσα

Δεν θυμάμαι απολύτως τίποτε από το Chinatown.Πάει πολύς καιρός.
Θυμάμαι το 1ο μισό να ναι πιο ενδιαφέρον από το 2ο.:roll:

Λίιιιγο δύσκολο αυτό που λες, μήπως όντως δε θυμάσαι απολύτως τίποτε; Είναι χαρακτηριστικό νεο-νουάρ με κλιμάκωση μέχρι το φινάλε. Επίσης γιατί το χωρίζεις σε μισά, είχε intermission στο ενδιάμεσο;:stuck_out_tongue:

Το [B]Watchmen[/B]. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά προσωπικά είναι το αγαπημένο μου adoptation από comics και γενικά από τις αγαπημένες μου ταινίες. Τα κοστούμια γαμάτα, το στόρι (μέχρι και οι διάλογοι) ολόιδιο με τη νουβέλα. και γενικά πιστεύω ότι ο Snyder απέδωσε πολύ καλά όλη αυτή τη μελαγχολία και τη μιζέρια των ξεπερασμένων super heroes αλλά και το film noir feeling που έχει και το κόμικ. Συν το γαμάτο σάουντρακ.

Τις τελευταίες δυο μέρες.

Άρχισα να ψήνομαι να τα χώσω και εγώ. Έχω 3 χρόνια να τις δω.

Παιδιά, αυτές οι extended editions έχουν πολύ πράγμα που δεν είχαν δείξει στο cinema;

Πάνω από 2 ώρες υλικό (μιλάμε και για τις 3 ταινίες μαζί).

Καιρος να δω το τρια επιτελους :tomato::tomato:

:|:|:|:|

να τις δεις χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όλοι μας γουστάραμε όταν είδαμε πρώτα τις απλές βερσιόν (καλά εκτός από ένα τραγικό μούσι με πόδια, Jesus fuckin Christ…), αλλά η αλήθεια βρίσκεται στα εξτέντιντ… το έξτρα υλικό προσδίδει (τουλάχιστον για μένα που δεν έχω διαβάσει τα βιβλία) άφθονο δραματικό βάθος στην ήδη φορτισμένη ιστορία…

Πω, είμαι τελείως άμπαλος που δεν τα 'χω δει, δηλαδή. Θα γίνει μέσα στις γιορτές.

Ηθελα να διαβασω πρωτα τα βιβλια και μετα να παω στις ταινιες.

Εχω δει τις 2 πρωτες (extended) αλλα το 3 με περιμενει ακομα.

Don’t shoot :tomato:

martian, επειδή είσαι μικρός και ακόμα άπειρος, θα σου πώ ένα πράμα που το είπε κάποτε και ένας σοφός:

There’s only one “Return,” okay, and it ain’t of the King, it’s of the Jedi.

βασικά, σε θαυμάζω κατα κάποιο τρόπο. πρέπει να έχεις τρελή αυτοσυγκράτηση να έχεις δει τις δύο ταινίες και να κρατιέσαι ώστε να μην δεις το τέλος της τριλογίας:p

Αυτη την επιστροφη την κατεχω Λουπιν :wink:

Εχω διαβασει τα βιβλια, ξερω τι γινεται!

αφου κατέχεις αυτήν την Επιστροφή, άραξε λοιπον την πέτσα σου, είσ’ωραίος…

Clerks 2 8)

http://www.imdb.com/title/tt0376968/