:lol::lol::lol:
Για πείτε κάποιος πόσες εκδόσεις της ταινίας watchmen υπάρχουν; Την ταινία την έχω δει σε ένα director’s cut μόνο αν θυμάμαι καλά. Μόλις κατέβασα όμως μια έκδοση με διάρκεια 3 ώρες και 35 λεπτά. Αυτό που είχα δει δεν θυμάμαι σε καμιά περίπτωση να είχε τέτοια διάρκεια. Αυτό λέει είναι το ultimate cut.
215 λεπτά είναι η Ultimate cut, όπου πρακτικά είναι η director’s + την παράλληλη ιστορία του Black Freighter…
οπώτε ναι, είναι 3 εκδόσεις…
βέβαια η καλύτερη είναι η εγχαρτη ε
Α μάλιστα. Το Black Freighter αν δεν κάνω λάθος είχε κυκλοφορήσει και ξεχωριστά έτσι; Την αγνοούσα αυτή την έκδοση. ok thanks
Τωρα κατεβαινει το return of the king…
Να ρωτησω, αυτη που κατεβαζω ειναι νομιζω κατι σαν “super” extended εκδοχη, εχει καμια τρελη διαφορα με την απλη extended;
Πρώτη φορά ακούω για super extented. Δεν νομίζω πάντως μια είναι η extented.
Runtime:
201 min | 251 min (extended edition) | 263 min (Special Extended Blu-Ray Edition)
Συμφωνα με imdb. Εγω κατεβαζω την τριτη, νομιζω. Εχει τρελες διαφορες με τις υπολοιπες;
το ίδιο είναι βασικά. Όπως έχω διαβάσει και στο amazon πολλοί ήταν αυτοί που πρόσεξαν την διαφορά και αναρωτιούνται τι παίζει. Σύμφωνα λοιπόν με αυτούς που έχουν και τα blu ray απλά σε αυτό το format το rate στο οποίο παίζουν οι ταινίες είναι διαφορετικό από αυτό του dvd για αυτό και οι διαφορές στην διάρκεια. Η ίδια ταινία είναι.
For the record το rate του blu ray είναι ίδιο με το κινηματογραφικό στα 24 fr/sec.
Α οκ, θενξ!
Cabin In The Woods ετοιμαζεται να ξαναμπει με την συνοδεια μιας πιαταρας μακαρονιων με κιμα 8)
στη φετινή μου λίστα με τις 10 καλύτερες της χρονιάς, χτυπάει 5άδα για πλάκα!!
Κι εγώ το είδα χθες για τρίτη φορά. ΜΕΓΙΣΤΟ.
[SPOILER][/SPOILER]
taxi driver
6η φορα που το βλεπω
για καποιο λογο οποτε εχω νευρα και βαζω να δω την ταινιαρα, μετα ειμαι μια χαρα.
τι soundtrack ειναι αυτο γμω το φελεκι μου, την πρωτη φορα που χα δει την ταινια μου χε κολλησει 3 μερες στο μυαλο
[B]Groundhog Day[/B]
Την βλέπω για 5-6 φορά, ίσως και περισσότερες από τόσες , μικρή σημασία έχει. Πολυαγαπημένη ταινία με ρεσιτάλ Bill Murray. Επίσης είναι η πρώτη ταινία που βλέπω σε blu-ray . Εντυπωσιακή η εικόνα και μάλιστα σε ταινία που τα έχει τα χρονάκια της.
…το ‘‘Hellboy II’’:):!:
Δράση υπερβολή και άφθονο μαύρο (και μη) χιούμορ συνθέτουν την καλύτερη χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών. Απλά είναι.
Καταλάβατε για ποιο μιλάω φυσικά.
[SPOILER]
Eπίσης, καλύτερη φωτογραφία ταινίας εβερ.
[/SPOILER]
Φέτος το εχω ξεσκίσει στις χριστουγεννιάτικες ταινίες.
Σήμερα.
Nightmare before Christmas
Μιας και κάναμε θέμα με μιουζικαλ αυτό άνετα θα μπορούσε να μπει στα καλύτερα ever. Soundtrack που κολλάει στο μυαλό για πάντα και μερικοί από τους πιο ευφάνταστους χαρακτήρες ever. Όποιος δεν την έχει δει διαπράττει έγκλημα.
επίσης πριν κανα 2 μέρες.
It’s a wonderful life
Από το gremlins μέχρι και τα home alone όπως και σε πολλές άλλες ταινίες χριστουγεννιάτικες υπάρχουν σκηνές με τους πρωταγωνιστές να παρακολουθούν αυτήν την εδώ την ταινία. Σίγουρα η καλύτερη ταινία της εποχής, απλά δεν γίνονται Χριστούγεννα χωρίς να πέσει προβολή.
Πολύ καιρό είχα να τις βάλω. Από τις ταινίες που έχω λιώσει πραγματικά ειδικά όταν είχαν βγει τα dvd. Extented πάντα.
The Lord of the Rings trilogy
10 χρόνια μετά συνεχίζει να είναι η πιο εντυπωσιακή και επιβλητική ταινία όλων των εποχών. Αν και οι καλύτερες στιγμές τις είναι κρυμμένες στα μικρά πράγματα, σε ένα βλέμμα του Αραγκορν, σε έναν μορφασμό του Γκανταλφ. Τεράστιες οι ερμηνείες από ΜακΚελεν και Μορτενσεν στην ταινία, ο Βίγκο λίγο υποτιμημένος θα έλεγα αφού δεν θυμάμαι να έχει πάρει και πολλά credit για την παρουσία του στην ταινία. Όπως και η φοβερή Εογουιν της Μιράντα Οτο (αλήθεια που χάθηκε αυτή). Τόσα χρόνια μετά και συνεχίζει να με συγκινεί το ίδιο.
Έχει λίγες μέρες που μπανίζω την blu-ray έκδοση των extented αλλά λέω να περιμένω να δω τι πακέτο θα βγάλουν όταν ολοκληρωθεί και το hobbit :roll:
ε, αφού δεν την έβαλε το Mega είπα να τη βάλω μόνος μου:p
[SPOILER][/SPOILER]