Σουβλακια με τζατζικι ή χωρις?

Ειναι προς Μαρτιου. Να φας μεριδα γυρο, να παθεις νουνοπλακα.

θα πω χωρις,για τους εξης λογους:
α)δε μου αρεσει καθολου το τζατζικι και γενικα το σκορδο.πολλοι με βριζουν γι αυτο,αλλα τι να κανουμε?εδω σε αλλους δεν αρεσει το κρεας…
β)το τζατζικι που βαζουν στα σουβλατζιδικα συνηθως δεν ειναι χειροποιητο και συνεπως εχει αθλια γευση.
γ)προτιμω να τρωω τη πιτα μου με σος…

Ενα Stratos εχει κοντα στο σπιτι μου.Στην Βουλγαρη κοντα,προς τα παλια ΚΤΕΛ Χαλκιδικης ειναι.Αυτον εννοεις?
Πολυ καλος ηταν απ’οσο θυμαμαι,αν και εχω χρονια να φαω.

Το έχουμε ξαναπει, όποιος βάζεις σως στο σουβλάκι είναι γκέυ:)

Ουτε καν το εχω δει ποτε το μαγαζι στην ζωη μου.#-o :lol: :lol: :lol: (Θα ειναι τιποτα διπλα στον μπογια :lol:) Ουτε διευθυνση θυμαμαι. Τι ρωτας τωρα, μονο το τηλεφωνο παιρνω και τ’αλλα ειναι περιττα.:stuck_out_tongue:

Kαι οποιος δεν βαζει μπολικο κρεμμυδι.:slight_smile: :stuck_out_tongue:

αααα…ολα κι ολα.κρεμμυδι βαζουμε και με το παραπανω!!!

κρεμμύδι όταν παίρνω σουβλάκι , όταν παίρνω γύρο όχι…

Ρε γμ 2.50¤ εχει φτασει ενα σουβλακι η γυρος,ποσο σκοπευουν να το κανουνε ?Στο τελος 3¤ το σουβλακι θα εχει…:-s :lol2: :blow:

Ειχα παει 2-3 φορες στον πρασα για κανενα γυρο και εκει που περιμενα στη σειρα να παραγγειλω…βλεπω μια κατσαριδα να βγαινει ,δεν προσεξα απο που:p ,και να κανει βολτες στο τοιχο πανω απο τους γυρους και τα αλλα που εχουνε…:lol: #-o =P~ Ε μετα δεν ξαναπατησα …#-o :lol:

ΥΓ Τον γυρο που πηρα τον εφαγα…:roll:

Το θέμα είναι νάναι το τζατζίκι καλό, δηλαδή νά χει γερή δόση σκόρδου.

Λέει και αλειμμένο σε ψωμί…

ξέρεις πόσες γυναίκες ρίχνει ο Θέριον με ένα καλό τζατζίκι?:stuck_out_tongue:

Ποσες ποσες?

Κάπου εδώ να επισημάνω πως το “κακό” ηλιέλαιο χρησιμοποιείται και για τηγάνισμα προτιγανισμένων πατατών, στη σος και στο τζατζίκι. Καλό θα ήταν να πάρουμε τα μέτρα μας. :!:

Πφφφφ… Ο σωστός άντρας δεν κάνει υποχωρήσεις στο φαγητό… Το φαγητό είναι πάνω απ`όλα:p

Όποιος βρίζει το τζατζίκι πρέπει να εξοριστεί στον πλανήτη Νιμπιρού. Το τζατζίκι ε’ιναι ΘΡΗΣΚΕΙΑ!!! Ποιές σος και φλωριές τώρα :stuck_out_tongue:

Σουβλακι χωρις τζατζικι ειναι σαν κοκα κολα χωρις ανθρακικο. Ρε δε πα να εισαι μ’ ενδιαφερον προσωπο… αν σου πει να πατε για σουβλακι, δεν θα βαλεις τζατζικι; 8O Να βαλει και εκεινος/η δεν το απαγορευει κανεις :Ρ

ετσι ετσι!!!:smiley: :smiley: :smiley:

Με κάνεις υπερήφανο :cry:

Όταν ακούω τέτοια λόγια από κοπέλα συγκινούμαι…

Να παραδειγματιστούν και οι υπόλοιπες!

Να πω κι εγω με τη σειρα μου οτι το τζατζικι ειναι ενα απο τα πραγματα που με κανουν να νιωθω περηφανη που ειμαι ελληνιδα. Και αν εισαι με προσωπο και πας για σουβλακι, ας παρετε και οι 2, ή αμα δεν του αρεσει εκεινου/εκεινης φαε εσυ μετα μια τσιχλα, απλο.

Ωραια η παρομοιωση της wretch με την κοκα κολα. Το τζατζικι ειναι αυτο που κανει το σουβλακι ολοκληρωμενο.

ψηφησα με τζατζικι αν και δεν βαζω… χιχι βασικα οχι θα με χαλαγε να εχει και τζατζικι… ψοφιμι να ναι κι οτι να ναι…!
(Υ.Γ. γυρος= ενα σαντουιτς με κρεας χοιρου , σουβλακι = το κρεας που ειναι καρφωμενο πανω σε ξυλακια…)
και φυσικα οταν λεμε ενα ΓΥΡΟ απ’ολα αυτο πρακτικα θα πρεπει να σημαινει > ψωμακι ή πιτα(εγω προτιμω ψωμακι) , πατατες, κρεμμυδι(πολυ ομως!!) , μουσταρδα , κετσαπ , τοματα, και το χοιρινο κρεας που δν ειναι καρφωμενο στα ξυλακια…τελος… :stuck_out_tongue: )

Αν καταλαβει ο σουβλατζης τι θελουμε και σωστα ελληνικα να μην ειναι και παρουμε σουβλακι ποιο το θεμα να το βλεπουμε απο την οπτικη του Μπαμπινιωτη; :Ρ
Αν εγω πω “ενα σουβλακι με γυρο ντοματα πατατα και τζατζικι”, ο αλλος τι πρεπει να φτιαξει; :-s