Σουβλακια με τζατζικι ή χωρις?

Πως ελεγαν και στην ΑΕΚ…,σε αυτη την περιπτωση…ελαφρως παραλλαγμενο… THIS IS GYROS!:lol: :lol: #-o#-o

με τζατζικι βεβαιααα:)

ΜΕ ΤΖΑΤΖΙΚΙΙΙΙ!!
Οσο χάλια κ να ναι το σουβλάκι, ομορφαίνει με το γιαουρτοσκόρδιον πανω του :stuck_out_tongue:

ΜΕ βέβαια! Δεν με νοιάζει, ας βρωμάω μετά :stuck_out_tongue:

ΜΕ βέβαια! Κι ας βρωμάω μετά :stuck_out_tongue:

Δεν θα το παιξω τοσο στα @@ μου και θα πω οτι αν υπαρχουν γυναικιες παρουσιες η μια εκλεκτη:p δεν βαζω.Εν ολιγοις το ομορφαινει αλλα δεν θα αφησω τους αλλους να πεθανουν για αυτο…

Δηλαδή…τι poll είναι αυτό;Υπάρχει πίτα-γύρο χωρίς γιαουρτοσκόρδιον;Το πιτόγυρο,αν θέλει να λέγεται έτσι,έχει τζατζίκι,τα υπόλοιπά είναι ευρωπαϊκά σάντουϊτς:p

με γιαουρτι ρε γαβ γαβς…ααχ,αθηναιοι,τστστς…

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όποτε λέω σε κάποιον σουβλατζή “χωρίς τζατζίκι” εκείνος με ρωτάει “κρεμμύδι βάζω”; Lupin με γιαούρτι δεν τρώγονται ρε αδερφέ… Όταν είχα φάει πρώτη φορά στην Κρήτη τα άφησα στην μέση (πρωτάκουστο για εμένα όταν έχει να κάνει με σουβλάκια)…

χαχα,βασικα και οι περισσοτεροι ετσι αντιδρουν,μαλλον ειναι πως το εχουμε συνηθησει εμεις κατω,εγω χωρις γιαουρτι δυσκολο,με καμια σως κτλ,στη αθηνα τα εμαθα αυτα…

Ε, ή τρως σουβλακι ή δεν τρως και σουβλακι δεν παει χωρις τζατζικι …

Βασικα, δεν θα’πρεπε να το πουλανε καν χωρις τζατζικι. Στα στανταρ ερχεται ρε παιδι μου, πωστολενε?

Μα είναι ερώτηση αυτή; ΜΕ τζατζίκι φυσικά, το τζατζίκι είναι το αλατοπίπερο της ζωής.

ψιτ εσύ ξενιτεμενε …μόλις χτύπησε το κουδούνι και κατέφτασαν δύο σουβλάκια απο ολα 8):stuck_out_tongue:

[CENTER]

[/CENTER]

Όταν παίρνω χοιρινό εννοείται.Για κοτόπουλο όμως προτιμώ σος:p

χωρις :stuck_out_tongue:

φυσικά,και χωρίς!!
γύρο-σουβλάκι σκέτο με πίτα…!!
ούτε πατάτες.να λιώνει στο στόμα,και να απολαμβάνεις την γεύση

Τι διαβάζουνε τα ματάκια μας στο θρεντ αυτό.

ναι οντως.