Σουβλακια με τζατζικι ή χωρις?

Το thread αυτο πρέπει να πάει στο podium.

Ουστ, Ντροπη μου

Φυσικα με τζατζικι. Μιλαμε για την πεμπτουσια της γευσης σε ενα ετσι κι αλλιως ιερο φαγητο

Μη σπαμάρεις. Εδώ μιλάμε για σουβλάκι φίλος:)

Άνθρωπος που ξέρει να ζει, ορίστε.

Τα τελευταια 6 χρονια με χει κερδισει η ουγγαρεζα αντι του τζατζικιου.
Αλλα Αθηνα δεν ξερω πως την λενε.
θυμαμαι προπερσι μας πηγαινει ενα φιλαρακι σε γνωστο γυραδικο εκει κοντα Συνταγμα (δεν θυμαμαι ονομα)
και μου λεει ο πανηλιθιος σερβιτορος
-Για ουγγαρεζα να πας στη Βουδαπεστη φιλαρακι.

Ουτε τον ηξερα, ουτε με ηξερε, ημουν με το σεις και με το σας, και ουτε του δωσα καποια εντυπωση πιο πριν οτι ειμαι απο Θεσσαλονικη.
Εννοειται πως φυγαμε στο λεπτο.

'H oυγγαρεζα ή βουδαπεστης λεγεται.Αν ειναι ηλιθιος ο σερβιτορος δεν φταις εσυ.
Και οταν λες ουγγαρεζα αντι για τζατζικι τα υπολοιπα υλικα μενουν ως εχουν ?

Πες τα ρε freedom γιατι πριν παω στο ΤΕΙ ηξερα ανθρωπους που τρωγανε σουβλακι χωρις τζατζικι αλλα εκει μεσα γνωρισα ανθρωπους που βαζουν μουσταρδα αντι για γιαουρτοσκορδιον!!!

Ασε φιλε, οτι ναναι ηταν εκεινος ο σερβιτορος.
Καθομαστε μια χαρα, και αφου ολοι παρηγγειλαν πιτα γυρο με απ’ολα, εγω του ειπα αυτο που παιρνω παντα τα τελευταια χρονια.
Σουβλακι (καλαμακι δηλαδη) κοτοπουλο σε ψωμι (η κυπριακη πιτα ακομη καλυτερα, δεν τα μπορω τα λαδια), απ’ολα με ουγγαρεζα χωρις ντοματα.
Και οταν του το πα, με κοιτουσε λες και ημουν κανα τζανκι που μολις το σκασε απ’τη φυλακη.

Οποτε, πηρα την παρεα, και πηγαμε Goody’s, στα γνωστα μενου (salad bar, chicky’s και maxi πατατες) :smiley:

:lol: #-o Περιεργος συνδυασμος αλλα φαινεται ωραιος !
I’ll try it ! Το καλαμακι ειναι για τον καφε ρε :stuck_out_tongue: Πατρινος εδω.

Κέτσαπ-Μουστάρδα…Σαλόνικαway:!:

false way

…και χειροποίητο…Σέρρεςway:!:

δοκιμαστε γυρο+ντοματα+τζατζικι+πιτα…χωρις πατατες…

Εγω μονο το κρεμμυδι βγαζω και κανω εναλλαγες σος-τζατζικιου αναλογα τα κεφια:p

Ουγγαρεζα δεν εχει στην Αθηνα νομιζω.Εκτος αν φερνει κανενας σπεσιαλ.Γενικα απ οτι ξερω παντως δεν παιζει ουγγαρεζα απο Λαμια και κατω.

Εννοειται οτι τα σπαει και ειναι υπεργαματη σαλτσα συνοδευτικο και οταν επισκεπτομαι βορειες πολεις την τιμαω ιδιαιτεροτατα.:slight_smile:

Σε σουβλατζιδικα δε ξερω γιατι δε ζηταω,αλλα σχεδον σε ολες τις καντινες που εχω παει ειχε ουγγαρεζα:-k

Koζμα αλλη η ουγγαρεζα αλλη η βουδαπεστης.
Βουδαπεστης ειναι αυτη: http://www.olympus-foods.gr/br_products_budapst.htm#

Η βαση της ουγγαρεζας ειναι μαγιονεζα με κομματακια σαλαμι και ελαχιστη παπρικα ή ταμπασκο (που δινει το χρωμα και την ελαφρια πικαντικη γευση:wink:).Σε διαφορες βερσιον που βρισκεις υπαρχει προσθηκη κομματακιων τυριου, εναλλαγη μπαχαρικων κλπ.

:lol:

Πτυχιακη.

Και να φανταστεις δεν αγγιζω το τζατζικι ε.

Αυτο που περιγραφεις δεν ειναι σουβλακι :-k