Σουβλακια με τζατζικι ή χωρις?

Ωωωωωω ρε μαγκααααααααααααααααααααααααα

Ναι, αλλα για να γινει αυτο το θηριο φαβταστειτε ποσα σαπια κρεατα θα καταναλωθηκαν εκει…
Εξαλλου τσαμπα σουβλακια μοιραζανε…

Φαντασου τις ουρες στις τουαλετες που θα εκαναν αυτοι που εφαγαν απο αυτο το κρεας:-& !!

Μα είναι αηδεία ρε… Ποιός θα έτρωγς από εκεί??? :confused: :confused:

Πάντως σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι η μυρωδιά και η γεύση του γύρου απέχουν αρκετά, θα έλεγα… :razz: :razz: Όταν τρώει κάποιος δίπλα μου σηκώνομαι και φέυγω (με αποτέλεσμα μερικοί να παρεξηγιούνται :(:(:frowning: ) αλλά όταν τρώω εγώ… :lol: :lol:
Φανταστήτε όμως, πώς θα μύριζε αυτό τα πράμα? :-s

Μα είναι αηδεία ρε

Ιndeed.Με το που το ειδα πηγα να τα βγαλω… ειναι και πρωι…
Οσο για το τζατζικι Nightmare απλα rules.Δικαιωμα σου βεβαια να μη σ’αρεσει, αλλα σουβλακι
χωρις τζατζικι δε λεει μια!:wink:

FULL TZATZIKI KAI FULL SEKSAKI SYNTROFOI! TO EGRINW KAI TO PROTEINW!:stuck_out_tongue:

Aυτο τωρα πως το εννοεις?Δηλαδη θα τρως σουβλακι κατα τη διαρκεια του seksakiou?

(Cool…:stuck_out_tongue: )

Εχω να φαω τετοιο… Πανω απο 8 μηνες…

Ναι, άσε… κι εγώ κάτι παραπάνω από 22 ώρες… :stuck_out_tongue:

THANATOS STOUs FLOROUS POU DEN THELOUN TZATZIKI…
oso thumamai ta xristougenna se ena souvlatzidiko lew sto paidi pou ekane tis pites oti thelw polu tzatziki…autos se 2 pites mou evale miso kesedaki tzatziki,kai me rwtaei"auto file sou ftanei"??na 'nai kala to palikari…
ekeini ti mera oi pites itan sketi kolasi!!!

θελω σουβλακι…:frowning:

ε, μα με αυτες τις φωτο τι να πω…

κι εγώ:( :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

Εγω εφαγα χθες… ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ:p :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

.

Δεν είναι και τόσο δύσκολο! Τηλεφωνάκι και παραγγελία! :stuck_out_tongue:

Κοιτα το ρολοι σου :stuck_out_tongue:

Χαχα! Καλά, δε λέω για τώρα! :lol: Ο Angmar, όμως όταν το ήθελε ήταν νωρίς…
Χμμ! Να ανοίξουμε ένα σουβλακο-delivery που θα δουλεύει νύχτα! Ξέρετε πόσα θα βγάλουμε;;! :-k :lol:

Θα με κάνετε να πεινάσω με αυτά που λέτε! :x

Εγω εχω πεινασει ηδη… Να στειλει καποιος 2 πιττα γυρω στον Αλιμο, και αμεσως…

το τζατζικι χαλαει το σουβλακι 8)