Σουβλακια με τζατζικι ή χωρις?

Πaιδιa τι λετε???
Σουβλaκι χωρις tsatsiki δεν εινaι σουβλaκι…

Α ο γυρος παχαινει.Μακρια απο μας.

8O

Βασικα καιρο εχω να φαω,μου εχει λειψει.
Συνηθως παντως τρωω χωρις τζατζικι.

Γιατι και το τζατζικι παχαινει!

οταν τρως σουβλακι με τζατζικι ειναι γαματο!!αλλα η μποχα του τζατζικοιυ δεν παλευεται :?

Τρως τσιχλα… :smiley:

Τρως τσιχλα… :D[/quote]\

Σωστος…Ειδικα αν ειναι να βγεις με γκομενα… :oops:

Τρως τσιχλα… :D[/quote]\

Σωστος…Ειδικα αν ειναι να βγεις με γκομενα… :oops:[/quote]

Εκτος aν πaρεις την γκομενa κaι πaτε together γιa σουβλaκιa, οποτε ολa εινaι ok :smiley: :smiley: :smiley:

Σουβλακια > Οποιαδηποτε γυναικα 8)

Σωστος…
Τι νa κaνουμε, aδυνaμιες :smiley:

Σωστος…
Τι νa κaνουμε, aδυνaμιες :D[/quote]

Ε οχι κ ετσι ειπαμε…καλο το σουβλακι αλλα οχι κ να μη γαμαμε για να τρωμε!! ΑΡΑΞΤΕΕΕΕΕΕ!!! 8)

Σωστος…

Ε οχι κ ετσι ειπαμε…καλο το σουβλακι αλλα οχι κ να μη γαμαμε για να τρωμε!! ΑΡΑΞΤΕΕΕΕΕΕ!!! 8)[/quote]

αμα δε φας πως θα γαμησεις ρε?

Σωστος…

Ε οχι κ ετσι ειπαμε…καλο το σουβλακι αλλα οχι κ να μη γαμαμε για να τρωμε!! ΑΡΑΞΤΕΕΕΕΕΕ!!! 8)[/quote]

αμα δε φας πως θα γαμησεις ρε?[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Eλα ντε…

Νηστικο aρκουδι δεν γaμaει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aρκούδι που έχει φaει σουβλaκι με τζaζίκι δεν βρίσκει γκόμενa! :stuck_out_tongue:

Σόρρυ, αλλά όλα αυτά είναι μπούρδες! Λες και το στόμα με τσιγαρίλα μυρίζει πολύ πιο ωραία από τη τζατζικίλα!!! 8O

Ε, κοίτα… Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω φάει τζατζίκι, έχω όμως μιλήσει πολλές φορές με άτομα που έχουν φάει. :smiley: Και σαφώς μια τσιχλίτσα μπορεί άνετα να καλύψει τη δυσοσμία που προκαλλεί το τσιγάρο, ενώ αν έχεις φάει τζατζίκι… θες πολλές τσίχλες! :S :S :S Και ειδικά αν ο άλλος πίνει και αναψυκτικό… Μου είχε τύχει να κάτσω δίπλα σ’έναν τέτοιο στο σινεμα. Ο άνθρωπος έπινε sprite και ύστερα από λίγο άρχισε να ρέυεται διακριτικά… (ιιιιιιιιιιου!!!) Σε λίγη ώρα όλη η μπροστινή σειρά μοσχοβολούσε τζατζίκι και όλοι οι παρευρίσκοντες είχαν αλλάξει χρώμα!

Δε λες πάλι καλά, που το τζατζίκι δεν ήταν συνοδευτικό φασολάδας? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

(κάφρικο αστείο, αλλά δεν άντεξα!!! :lol: :lol: :lol: )

Άντρες ρε παιδί μου… :evil: Ποιός άλλος θα το σκεφτόταν αυτό? ( :stuck_out_tongue: ) Και ακόμα, ποιός άλλος θα ήταν ικανός να το κάνει πέρα από ένα αχαϊρευτο αρσενικό???

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

καλάαααααααα, δεν ξαναμιλάω… :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

ω, έλα τώρα, δεν κατηγορώ εσένα… Άντρας δεν είσαι? Είναι στην φύση σου! Δεν φταις εσύ…

Για να παραμείνω όμως εντός τοπικ, τα σουβλάκια ΠΟΤΕ με τζατζίκι… (Γενικά ποτέ τζατζίκι…) :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Και χωρίς ψωμί!!! (Τι μανία είναι αυτή… Σουβλάκι τρως, δεν τρως φακές για να τα φας με ψωμί…! Άλλωστε κατεβαίνουν καλύτερα έτσι…! )

Ακριβως επειδη τρως σουβλακι επιβαλλεται το τζατζικι.Και στην τελικη οταν ειναι να φας σουβλακι μη κανεις σεκς.Η ηδονη και ο οργασμος που επιτυγχανεται οταν το τζατζικοκρεμμυδο ρεει στο λαρυγγι ειναι ολα τα λεφτα αρα δεν υπαρχει λογος να το στερηθεις επειδη θα μυριζεις σε αλλον…Χεστικε η φοραδα στο γενι τζαμι.ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ!!!