Μπλιαααχχ!!!
Karvou αυτα που σου φερανε ειναι πανω-κατω τα υλικα για να φτιαξεις κεφτεδες…
Μαλλον βαριοντουσαν να τους πλασουν και να τους τηγανισουν…
Αυτό δεν ήταν αηδιαστικό καθόλου.
Κάποια συγκάλυψη γίνετε εδώ.
Μή μασάτε κόσμε… :roll:
iouououououououououououououououou
Εγώ τον ωμό κιμά με τα μπαχαρικά τον ξέρω ως Filet Americain… Το έχω δει πολλές φορές, ποτέ δε δοκίμασα όμως!
Α! Και σουβλάκι χωρίς τζατζίκι απλά δεν είναι σουβλάκι!!!
Γουσταρω πιτογυρα … Αλλα κανω πιο προσεγμενη διατροφη τωρα πια…
Όπως είπε και η Anneke στο Gagarin: Τζατζίκι με Metaxa!!
Οτι πει η Αννεκε ειναι νομος.-
[size=2]η anneke μου ειπε οτι ο led zeppelin δεν πρεπει να δει τον jeff martin αν θελει να της μεινει πιστος για παντα[/size]
Εννοείται χωρίς…κρεμμύδι+τζατζίκι δεν τα αγγίζω!
οχι μονο με τζατζικι αλλα παντα με ε3τρα τζατζικι :!: :!: :!:
Επειδή είμαι φλώρος, παίρνω πάντα με σως και χωρίς κρεμμύδι. Πριν δύο βδομάδες, ήταν βράδυ, γύρναγα από κάπου (δε θυμάμαι από που), και καθώς πέρναγα έξω από τον Μπάμπη (το τίμιο σουβλατζίδικο της περιοχής), λέω και δεν παίρνω κανένα με τζατζίκι και κρεμμύδι; Ε μιλάμε το στόμα μου βρομούσε μία μέρα και ας έπλυνα τα δόντια 3-4 φορές!
E min ksanapareis apo ton mpampi. Emena ama faw tsixla giati de vrwmaei pote? Ama to tzatziki einai mono skordo me giaourti, ennoeitai oti tha vrwmaei…
E min ksanapareis apo ton mpampi. Emena ama faw tsixla giati de vrwmaei pote? Ama to tzatziki einai mono skordo me giaourti, ennoeitai oti tha vrwmaei… [/quote]
Είσαι τρελός; Respect στον Μπαμπίνιο.
Αν και παίζει όντως να το μπουκώνει στο σκόρδο :twisted:
χαιρομαι που εχεις αυτογνωσια…
το επομενο βημα ειναι η απαρνηση των DP…
+1 τζατζίκι
-1 κρεμμύδι
Με σως εννοειται! το τζατζικι ειναι ενα σιχαμερο, αποκρουστικο, βρωμερο και μπιχλιαρικο πραγμα που το τρως και βρωμας 5 μερες
Εδώ και 2 μήνες που δοκίμασα κοτομπέικον δεν το ξανάλλαξα!
Πες τα!!!
εεεεεεεεετσι +1