Ορφανο?Πρωτη φορα το ακουω…!
Φυσικα και το λεμε πατατοπιτα,εδω λεμε τα πραγματα με το ονομα τους [/quote]
Τι λετε με το ονομα τους ρε 'σεις? Το μονο που κανετε ετσι ειναι να μπερδευετε τον κοσμο, ολη η Ελλαδα τα λεει ετσι, μονο εσεις τα λετε σωστα δλδ?? Επιτηδες το κανετε για να καταλαβενετε ποτε καποιος δεν ειναι απο την πολη σας και ειναι επισκεπτης ή φοιτητης, για να τους παιρνετε ολους στο ψιλό.[/quote]
Δεν είναι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά σε όλη τη βόρεια Ελλάδα.Αλήθεια εσύ το ορφανό που αλλού το έχεις ακούσει εκτός από την Αθήνα(Αντε και τη Ροδο )
Ορφανά, δηλαδή χωρίς το κύριο συστατικό, το κρέας… χμ, ενδιαφέρον… :roll: :roll:
Πάντως, με φαίνεται ότι στη Σαλονίκη το φαγητό είναι άλλο πράγμα… Καμία σχέση με της Αθήνας (ποιάς Αθήνας δλδ :lol: :lol: ; ) 8)
Ορφανο?Πρωτη φορα το ακουω…!
Φυσικα και το λεμε πατατοπιτα,εδω λεμε τα πραγματα με το ονομα τους [/quote]
Τι λετε με το ονομα τους ρε 'σεις? Το μονο που κανετε ετσι ειναι να μπερδευετε τον κοσμο, ολη η Ελλαδα τα λεει ετσι, μονο εσεις τα λετε σωστα δλδ?? Επιτηδες το κανετε για να καταλαβενετε ποτε καποιος δεν ειναι απο την πολη σας και ειναι επισκεπτης ή φοιτητης, για να τους παιρνετε ολους στο ψιλό.[/quote]
Eλα ρε συ,δεν πιστευω να μιλας σοβαρα…!
Κοιτα,πατατοπιτα σημ
αινει πατατα και πιτα.Σουβλακι εννοουμε σουβλακι και οχι γυρο.Καλαμακι εννοουμε καλαμακι για κοκα κολα και οχι σουβλακι.Αρα πολυ απλα λεμε τα πραγματα με το ονομα τους…
Παντως ας μη το αναγουμε σε εμφυλιο βορειων και νοτιων.Εγω στην πλακα τα λεω,οχι επειδη εχω κατι με την Αθηνα.Ουτε και παρεξηγιεμαι απο αυτα που λετε εσεις.Απλα προσπαθω να σας βοηθησω να μαθετε να μιλατε σωστα!
και γω για πλακα τα λεω, μακαρι να μην υπηρχε καθολου αυτη η διαμαχη Βορειων με Νοτιους, καθε περιοχη εχει τα υπερ και τα κατα της. απλα εμεις το λεμε καλαμακι επειδη στο καλαμακι, γυρω απτο κρεας(τσιτσι) ειναι ενα ξυλινο καλαμακι. το ορφανο το λεμε ορφανο επειδη δεν εχει κρεας αλλα μπορει καλλιστα να εχει ντοματα, τζατσικι, κρεμμυδι κτλ. οχι μονο πατατες και πιτα…
Καλα ρε Therion και εγω για πλακα τα λεω τι νομιζεις, λες να εχω προβλημα με τους Βορειους?
Καθε αλλο ενα Θεσσαλονικιο μονο εχω γνωρισει στο Rockwave το 2004 και ηταν και γαμω το τα παιδια, χαβαλε κανουμε.
On topic: Αντε ρε σεις που ξερετε και απο σουβλακια, φατε καμια μπουγατσα,μονο απο δαυτες ξερετε!
αγαπητέ, την πιο αηδιαστική απάντηση (με απίστευτα και απροσδόκητα ωραία γεύση) την έφαγα εγώ την Τετάρτη. Ο μόνος λόγος που δε την αναφέρω είναι ότι θα με διώξουν από το φόρουμ :lol: :lol: :lol: :lol: Πίστεψε με, είναι πιο αηδιαστική… 8) 8) 8) 8)
Μετά την αποκάλυψη του πραγματικά φρικιαστικού συνοδευτικού για τις πατάτες απ τον karvou νοιώθω πραγματικά τυχερός που δεν το δοκίμασα εγώ.
Επίσης δεν θέλω να τον ξέρω… αυτά! :lol:
Να μη διαβαστεί από έγκυες γυναίκες, καρδιοπαθείς, επιληπτικούς και άτομα που φοβούνται νέες γεύσεις…
Λέγεται Στέηκ Ταρτάρ (“Steak Tartarre” νομίζω στα γαλλικά). Γαλλική πασίγνωστη συνταγή που την είχε παραγγείλει ο Mr Bean στο γνωστό επεισόδιο που κάνει ένα εστιατόριο λίμπα γιατί το φαγητό που του έφεραν δεν τρωγόταν. Εγώ πάντως το βρήκα καταπληκτικό. Πολύ πικάντικο (όσοι δοκίμασαν από το πιάτο μου δεν άντεξαν, εγώ πάντως θα το ήθελα λίγο ακόμα πιο πικάντικο, αλλά θα ήταν η 2η φορά που θα μου έφερναν δείγμα να δοκιμάσω και ντράπηκα) αλλά και πολύ βαρύ (το βράδυ μετά από μήνες, είδα όνειρο, που ήταν ο πιο τρελός εφιάλτης ever…)
Συνταγή:
ένα πιάτο ωμός κιμάς
ανακατεμένος με πολλά μπαχαρικά (πάρα πολλά)
και στον οποίο πάνω χύνουν ένα ωμό αυγό.
Μου έφεραν τηγανιτές πατάτες για συνοδευτικό. Αυτό είναι…
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
Άντε πείτε και εσείς κάτι αηδιαστικό για να νιώσω καλύτερα για τα γούστα μου στο φαϊ και για να μου μιλάει και ο Nihilist…