Πρόβλημα

θα διορθωθεί σύντομα. Το έχουμε δει και ψάχνουμε να το διορθώσουμε. Όπως πιθανόν να είδατε, έγιναν καποιες προσθήκες στο φόρουμ μας και αυτές κατάργησαν μερικές αλλαγές που είχαμε κάνει. Γενικά ό,τι άλλο δείτε, πείτε το για να το ψάξουμε με την πρώτη ευκαιρία :wink:

Δεν ειναι ασχημο ρε σεις…

Ναι οντως δεν ειναι ασχημο.Ξεχωριζεις καλυτερα τα διαβασμενα απο τα μη.:wink:

Χελππππ πλιζ Mr Kourou…

Προσπαθωντας να ανοιξω νεο θρεντ μου εμφανιζεται το παρακατω μνμ :

Isis, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons:

  1. Your user account may not have sufficient privileges to access this page. Are you trying to edit someone else’s post, access administrative features or some other privileged system?
  2. If you are trying to post, the administrator may have disabled your account, or it may be awaiting activation.

πολύ περίεργο ! κοίταξα το προφιλ σου κ είσαι καθαρός - δεν έχεις πόντους.

μπορεί με την αναβάθμιση να έχει γίνει καμία βλακεία - θα το τσεκάρουμε

Εάν προσπαθείς να κάνεις νέο thread στην κατηγορία Rockipedia (στις Κυκλοφορίες) αυτό είναι λογικό, καθώς δεν επιτρέπονται νέα threads από τους χρήστες εκεί γιατί θα γίνει μπάχαλο. Αν έχετε υπόψιν κάποιο νέο thread για εκεί, πείτε το και το ανοίγουμε.

Τώρα αν είναι σε άλλη κατηγορία, για πες σε ποια :slight_smile:

A πες ετσι… ναι στην κατηγορια Rockipedia. Νομιζω οτι θα ηταν καλη φαση να ανοιξει ενα θρεντ σχετικα με την Reggae/Dub μουσικη. Oχι τοσο για ακουσματα εποχης Bob Μarley αλλα για πιο συγχρονους ηχους. Για μπαντες τυπου Thievery Corporation, Asian Dub Foundation.

αγαπητοι μου φιλοι και φιλες :stuck_out_tongue:
μηπως υπαρχει τροπος να ξερω αν καποιος εκανε reply σε ενα post που εχω κανει???οχι αναγκαια σε δικο μου θρεντ…γενικα για να ξερω αν μου εχει απαντησει καποιος…γιατι ορισμενες φορες μπορει να εχω αφησει post σε πολλα θρεντ και να μην θυμαμαι που ακριβως ειναι :lol:#-o
δεν ειναι προβλημα απλα μια απορια εθεσα :smiley:

Πηγαινε στον πινακα ελεγχου και εκει θα λεει ‘‘Νέα θέματα που παρακολουθείτε’’.Σε καθε θρεντ στο οποιο εχεις κανει ποστ, οταν υπαρχει ενα νεο μηνυμα και δεν το εχεις διαβασει στο βγαζει εκει.Επισης σε καθε τιτλο απο καθε θρεντ πατωντας το βελακι αριστερα σε παει στο πρωτο μη-αναγνωσμενο μηνυμα.:wink:

να’τος ο παιχτης!!!θενξ ε λοτ!!!

ωωχ ενα προβλημα εμφανιστηκε!!!μολις αλλαξα την γλωσσα στα ελληνικα…και την ωρα την εβαλα σε περιοχη Αθηνας…και μου εμφανιστηκε αυτο: Fatal error: Call to a member function on a non-object in /home/rockin5/public_html/modules/forum/includes/functions.php(5721) : eval()'d code on line 11
και απο εδω και περα οποτε ξαναμπαινω στην ιστοσελιδα δεν υπαρχει προβλημα…αλλα οταν παταω στο πινακα ελεγχου μου το ξαναβγαζει :frowning:

Προς το παρόν δεν υπάρχει ελληνικό language pack για την τελευταία έκδοση του forum και ενδεχομένως να παρουσιάζονται προβλήματα. Δοκίμασε να βάλεις αγγλική γλώσσα και αν το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται let us know :slight_smile:

Έχω πρόβλημα…εδώ και μερικές μέρες μου εμφανίζεται στο “your notifications” ένα unapproved visitors message και δεν μπορώ να το σβήσω ή για να πω την αλήθεια δεν ξέρω πως να το σβήσω :cry:
Τι πρέπει να κάνω;;;;

Τικάρεις στο τετραγωνάκι που είναι πάνω στο μήνυμα που σου έχει γράψει κάποιος στο προφιλ σου. Θα καταλάβεις ποιο μηνυμα είναι επειδή θα γράφει This Message Is Moderated στην αρχή του.

Αφού το τικάρεις, πας κάτω, επιλέγεις Approve Message(s) και πατάς go

θενξ για την ευγενικη σου απαντηση φιλε μου!!!αλλα το προβλημα γινεται χειροτερο…τωρα προσπαθω να μπω στο φορουμ ολο το απογευμα και μου βγαζει αυτο το ερορ…και 1/10 που μπαινει παω πινακα ελεγχου να αλλαξω γλωσσα…και μου το βγαζει τοτε :frowning:

Άλλαξα εγώ τη γλώσσα σου σε αγγλικά.
Υπάρχει ακόμα πρόβλημα;

Θελω να κανω search να δω αν υπαρχει πχ thread για τους DRI, αλλα μου λεει οτι η λεξη “DRI” ειναι πολυ μικρη και δεν μπορει να γινει search. Μπορει να φτιαχτει καπως αυτο?

ναι φιλε…τωρα καταφερα να μπω στο φορουμ…9 στις 10 φορες μου εξαφανιζεται η ιστοσελιδα και μου εμφανιζετε το ιδιο μηνυμα οταν προσπαθω να μπω στο φορουμ…και αν μπει στο φορουμ…δεν παει με τπτ στο πινακα ελεγχου

αα και εκτος απο την γλωσσα αλλαξα και την ωρα…μηπως εχει και αυτο καμια σημασια???το προβλημα παραμανει:(

εχω το ίδιο πρόβλημα.στη δική μου περίπτωση κάνω στοπ (εαν προλάβω) τον Βrowser πριν βγεί στο error και βλέπω έτσι το contol panel.Αναμένουμε την λύση :slight_smile: