Πρόβλημα

Γνωρίζει κανείς γιατί δεν εμφανίζονται οι επιλογές των παλιών poll και αν μπορούν με κάποιον τρόπο να εμφανιστούν ξανά; Εννοώ π.χ. τα περισσότερα topics στο Δημοψηφίσματα, δε φαίνονται οι επιλογές των poll πλέον.

Πιθανώς γιατί είχαν υλοποιηθεί πριν την αλλαγή του φορουμ, που σημαίνει διαφορετικός κώδικας και τρόπος απεικόνισης στο χρήστη. Δεν είναι απλό text που το εμφανίζεις, έχει και κάποιες ρουτίνες από πίσω που τρέχουν (πράξεις για τα ποσοστά, μνήμη και πρόσβαση στη βάση για το ποιος επέλεξε τι κλπ). Αυτό καταλαβαίνω, αλλά δεν έχω ιδεά από web development :stuck_out_tongue:

μηπως να γινει κατι με τους παλιους χρηστες (@Silent_Winter, @Clairvoyant) που κλειδωνονται και τους νεους χρηστες που μενουν στο pending για κανα μηνα μεχρι να μπορεσουν να γραψουν; @kourou @montecristo

6 Likes

Πολύ σωστά
@unfadom είναι πάνω από μήνα .

3 Likes

Ρε τι κρασάρισμα, Bad Gateway 502, όπωσθεσπεστο, ήταν αυτό;
Σύνδρομο στέρησης μας έπιασε τόσες ώρες!

4 Likes

Μια ματιά εδώ please!

3 Likes

Και σε εμενα συνεβη τουτο.

2 Likes

Με μηδενικές γνώσεις web, απλά και μόνο επειδή αναφέρθηκε το χθες, μάλλον συμβαίνει επειδή άλλαξε η ώρα και κάποια services έχουν την “κανονική ώρα” ενώ κάποια άλλα έχουν μείνει στην παλιά.

1 Like

Πολυ λογικη σκεψη, το πιθανοτερο ειναι αυτο (οπως εριξα μια γρηγορη ματια στο ιντερνέ). Και θεωρω οτι αν θελεις σωνει και καλα να ανεβασεις κατι, αλλαζεις τη δικη σου ωρα σε +1 (αφου το προβλημα εμφανιστηκε χθες) και λογικα θα ανεβει.

Μπορω να υποθεσω οτι ο σερβερ ειναι σε US time zone, οπου δεν εχει γινει ακομη η αλλαγη της ωρας. Οταν συμβει αυτο (σε 2-3 εβδομαδες), φανταζομαι να λυθει αυτοματα.

Ολο το παραπανω σεναριο ειναι υποθετικο φυσικα, δεν εχω τοσες πολλες γνωσεις web.

Θα μπορούσες να το υποθέσεις, αλλά από χθες μου βγάζει κι εμένα το ίδιο μήνυμα που είμαι στο γιουεσοβεη, οπότε… Ίσως να χρειαζόμαστε κάποια άλλη εξήγηση και λύση.

1 Like

Δεν εννοουσα τον δικο σου σερβερ Q, αλλά τον σέρβερ του rocking forum. Με δύο λόγια, νομίζω ότι το φόρουμ έχει γυρίσει σε daylight saving, αλλά ο server είναι στις ΗΠΑ και εκει δεν έχει αλλάξει ακόμη η ώρα. Αλλά τώρα που το ξαναγράφω, έχεις δίκιο. Η “διόρθωση” ώρας στο personal pc μου δεν θα κάνει καμία διαφορά. Αν ισχύουν όσα γράφω παραπάνω, τότε μόνο η αφαίρεση του daylight saving setting από το φόρουμ θα μπορούσε να το διορθώσει.

Δεύτερη απόπειρα, πέτυχε.

6 Likes

Δε νομίζω ότι είναι επιτυχία αυτή η φώτο.

5 Likes

Δεν θέλω να είσαι προκατειλλημένος, είναι τεραστια επιτυχια.

Δες ομως κι αυτη, με “κανονικη” ωρα:

Ειμαστε σιγουροι οτι δεν λυθηκε το προβλημα;

Αν συνεχίσουμε έτσι, σίγουρα δεν λύθηκε.

3 Likes

Βαλε κι εσυ ενα χερακι, δοκιμασε με blood incantation, λογικα θα δουλευει.

Βαρετοί έγιναν αυτοί, έχω καλύτερο:

4 Likes

Περιμενα κανενα με αυτα τα λογοτυπα που ειναι σαν να περασε απο πανω τους φρεσκια μπογια που ειχε κολλησει στις ερπυστριες τεθωρακισμενου μετα απο πορεια σε λασπες.

Το εφτιαξα λοιπον.

1 Like

Ναι βρε το κατάλαβα, απλώς εννοούσα ότι για να μη δουλεύει ούτε για μένα, δεν ήταν η αλλαγή της ώρας το πρόβλημα από την μεριά του χρήστη.

1 Like

Η ώρα του χρήστη νομίζω ότι δε λέει απολύτως τίποτα :stuck_out_tongue: