Εγώ πότε ναι πότε όχι, αλλά μου το κάνει και στις δύο περιπτώσεις.
τσοντες με ινκογκνιτο και τα αλλα με κανονικο ε?
Έτσι !
Το sign out/αποσυνδεση κουμπι,που εχει μεταφερθει/εξαφανιστει,γιατι στο προφιλ μου δεν το βλεπω.Ενταξει,το βρηκα,εψαχνα ευθεια κατω.
κλικ στο άβαταρ σου πάνω δεξιά και μετά στο νινκεημ αριστερά
Κατω απο το user name σου, οταν πατησεις το στρογγυλο κουμπι με το αβαταρ σου πανω δεξια.
Ξαφνικά μου εμφανίζει διαφημίσεις μέσα στο forum, εννοώ ανάμεσα σε posts κλπ., ενώ ποτέ δε γινόταν κάτι τέτοιο. Ξέρει κανείς πώς μπορώ να το διορθώσω;
Εδω και 2 μερες, το MalwareBytes μπλοκαρει Trojan οταν επισκεπτομαι καποια θρεντς εδω.
εδιτ ηταν τελικα ενα λινκ απο το metal wani - μακρια !
Μόνο εγώ δεν μπορώ να δω τα ονόματα των συμφορουμιτών ;;; Μόνο αν τους κάνω quote φαίνονται
Από κινητό λειτουργεί κανονικά το σαητ
σημερινό πρόβλημα
Edit : Ορίστε τι εννοώ
Φαινεται σα θεμα με το dark mode, γιατι στο ασπρο δεν υπαρχει προβλημα.
Και στο μαύρο εμένα μια χαρά φαίνονται τα nicks.
Μιας και αναφερατε αυτο ξερει κανεις πως κανω dark mode τη σελιδα του φορουμ?
Η ειναι θεμα browser ?
κανεις πως κανω dark mode τη σελιδα του φορουμ?
πατάς στο εικονίδιο σου πάνω δεξιά , μετά preferences επίσης τέρμα δεξιά , ξανά preferences και τέλος interface . Το πρώτο που σου βγάζει είναι το theme . Άλλαξε το σε dark και αποθήκευσε τις αλλαγές
περίεργα πράγματα γαμώτο . Πάλι καλά που θυμάμαι απέξω όλα τα αβαταρ
Για δοκιμασε να κάνεις εκκαθάριση cookies
Μα τοσο ευκολο
όταν ποστάρω video youtube μου εμφανίνζεται μόνο λινκ και όχι video, ξέρουμε κάποια λύση?
στο preview δεξιά λέει : Sorry, we were unable to generate a preview for this web page, because the following oEmbed / OpenGraph tags could not be found: description, image
δοκιμασε να κανεις κοινοποιηση/share και μετα κανε copy paste
όταν ποστάρω video youtube μου εμφανίνζεται μόνο λινκ και όχι video, ξέρουμε κάποια λύση?
στο preview δεξιά λέει : Sorry, we were unable to generate a preview for this web page, because the following oEmbed / OpenGraph tags could not be found: description, image
Κι εγω εχω το ιδιο προβλημα, κι αν δεν κανω λαθος ολος ο κοσμος πλεον στο φορουμ (και οχι μονο)
Αν κανεις click στο αποπανω, θα σου βγαλει διαφορετικο λινκ, το οποιο δημιουργει preview/embed
thanks, it works!!