Δημητριακά

Τα πρώτα με τα οποία θυμάμαι να έχω κόλλημα πρέπει να είναι τα Chocos, με την αρκούδα. Σε φάση πρωινό με theme Καλημέρα Ελλάδα και τρέξιμο για το δημοτικό.
Το σύνηθες λάθος των γονιών ήταν να σου πάρουν Coco Pops αντί Chocos. Νταξ, ωραία κι αυτά, αλλά την παπάρα των Chocos δεν τη φτάνει κανένα.

Συμπαθητικά ήταν τα Kixx, με τον καρχαρία.

Μετά η περίοδος του μελιού, με πέρασμα από Golden Grahams, τα άλλα με το βάτραχο και τα στρογγυλά με τη μέλισσα και κυρίως τα Cheerios, τα οποία εκτός από πρωινό κάνουν και για μεταμεσονύκτιο combo με γιαούρτι \m/

Περιστασιακά muesli, Clusters και Nesquick και κυρίως Crunch.

Ο στρατός βγήκε με Cookie Crisp, λόγω συνδυασμού εθιστικής γεύσης και συγκριτικά χαμηλότερης τιμής. Έβγαλαν νέα βερσιόν, ονόματι Choco Toast, η οποία είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, must-try!

Discuss.

ΥΓ: ΨΟΦΟΣ στα σκέτα Kellogs Corn-flakes, με τον κόκκορα.

Είμαι επική πουστρίτσα και παραδέχομαι ότι έχω ψύχωση με τα fitness σοκολάτα. 3 πακέτα την εβδομάδα, δηλαδή σχεδόν 10ευρω:oops: (για πρωινό και βραδινό)

Είμαι χαζογκόμενα και ψηφίζω φιτνες

υ.γ. Μόνο σκέεεετα ρε!

[SPOILER]Προσέχουμε και τη σιλουέτα :’-) :p[/SPOILER]

κι εγω κι εγω χαζογκομενος!!!

Μη μου πεις μόνο ότι σ’ αρέσουν κάτι βλακείες με αποξηραμένα φρούτα μέσα! Μπλιαχ!

Εγώ πάντα σκέτα, γενικώς δεν είμαι φίλη της σοκολάτας! Ίσως παίζει να είμαι και η μόνη…
Επίσης, αγαπάμε αυτά με το κοκοράκι!!!

Κι επιτέλους μαθετε να κάνετε poll με ονομαστικές ψήφους.

δεν τό 'ψαξα ιδιαίτερα. ας το διορθώσει κανας μοδ αν περάσει.

Master Crumble με Dark Chocolate παρα σιεμπρε.

Πρόκειται για Δημητριακά σαν τους Watchtower… Πρέπει να φάς κάμποσες φορές για να αρχίσεις να τα εκτιμάς, αλλά μετά εθίζεσαι. Μορφωθείτε.

εδιτ: δε διορθώνω τίποτα, είναι περασμένη ώρα!

Θα έπρεπε να υπάρχει μόνο αυτή η επιλογή, αλλιώς δεν έχει πλάκα… νόημα εννοώ! :slight_smile:

Εθισμενος με [B]Chocos[/B].
Ειδικα ομως της kellogs με τον αρκουδο, οχι αλλα ιδιου τυπου, καθως μονο τα chocos εχουν την απιστευτη γευση με το απαλο αρωμα κανελλας.

Aπο μη-σοκολατοειδη, θυμαμαι οτι ωραια ηταν αυτα με μελι με τον βατραχο. Υπαρχουν ακομη ?

Τσοκομάνια… :stuck_out_tongue:

Χοντροί!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Σ’αγαπω ακομα περισσοτερο,και ας εισαι πανκης

να μιλησουμε και λιγο οι ψαγμενοι,

Lidl.Φατε κι ελατε να αλλαξατε τη ψηφο σας.

Τα Frosties γιατι δεν ειναι στο πολ;

ΝΑΙ!

τα “μαξιλαράκια” :’)
τα τρως, και ακόμα μετά από μισή ώρα νιώθεις που βρίσκεται το καθένα μέσα στο στομάχι σου.
αξιόλογα και αυτά με την άλλη γέμιση, την άσπρη. ούτε καν κοντά στα σοκολατένια όμως.

τα συγκεκριμενα δεν τα μπορω καθολου :stuck_out_tongue: τα αντιστοιχα με την κρεμα παλευονται.
γενικα εχω δοκιμασει απειρα δημητριακα γιατι καθε φορα που τελειωνουν παιρνω διαφορετικα. η αγαπη ειναι μια ομως :smiley:

Nταξει αυτα που λες τωρα εινα πραματα ασοβαρα,τις μελισουλες ηταν να τις τρως μαζι με τη μιλουπα μεχρι 3-4 χρονων…ειναι σα να μου λες οτι ακους ακομα Ραπσοντι(καλα εγω ακουω που και που αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα)

Igno τρου αλλα σημασια δεν εχει ο προορισμος αλλα το ταξιδι(για τα περι φουσκωματος).

[SIZE=“1”]πατας και μια χεσα και κοιμασαι σα πουλακι [/SIZE]

Στελιο με συγκινησες που θυμηθηκες Kixx,ενα πολυ καλο αντεργκραουντ ονομα ειναι η αληθεια(το φαγαν τα κυκλωματα) αλλα περα απο Frosties,δε μπορω να πιστεψω οτι δεν υπαρχει αναφορα ουτε στα Τσοκαπικ.Αυτοι που τρωνε Τσοκαπικ ειναι οι Μανογουοραδες των δημητριακων,εχω φιλο που μπορει να ζησει μονο με αυτα.

κατα πρωτον η γευση που εχει το γαλα μετα τις μελισουλες ειναι γευστικος οργασμος.
επισης αυτα που αναφερεις τα τρωω ενα ενα με πολυ γαλα γιατι λιγωνομαι και παντα καταληγω με καουρες :stuck_out_tongue:

Δεν εχει σχεση το μετα,στη τελικη το καλο το δημητριακο θα σε στειλει συστημενο τουαλετα για να πας κρεβατι τελειως χαλαρος…αλλα γενικοτερα,δεν ειναι λογικη αυτη.Αλλιως θα παραταγαμε και τα πιτογυρα και θα το γυρναμε σε ευπεπτα [COLOR=“Magenta”]φροζενγιογκαρτς[/COLOR].

Πρεπει να παραδεχτω παντως οτι το αθλημα δε το κατεχω τοσο πολυ οσο παλια(αν και προφανως ακομα τρωω)γιατι πολυ απλα οταν εισαι φοιτητης και ξυπνας στις 3 τι δημητριακο να φας,δε σε εμπνεει χωρις τη πρωινιλα(και οταν παλι ξυπνας πολυ νωρις συνηθως πα να πει πως βιαζεσαι οποτε θα κανεις σκιπ τα παντα).Αυτη η ηρεμια του να εχεις ανοιχτη τηλεοραση και να διαβαζεις με αγελαδινο υφος και μισανοιχτα ματια το πισω μερος του κουτιου για 1344443η φορα νιωθοντας τη τσιμπλα ακομα υγρη,ειναι αναποσπαστο μερος των σχολικων αναμνησεων.Και προσωπικα μιλωντας,το να προσπαθω να βαλω τοσο ακριβως γαλα και τοσα ακριβως δημητριακα στο μπολ ωστε να τελειωσουν ταυτοχρονα αποτελουσε ενα ειδος ξεχωριστης επιστημης.Ξερετε,που αρχιζες να βλεπεις οτι δε βγαινει οπως το υπολογιζες και επρεπε να cheatαρεις και να φας καμια 10αρια συνεχομενες κουταλιες μονο γαλα για να ρθει στα ισια του.Τα θυμαστε.Και μετα κατεληγες οτι ειναι τοσο πιθανο να το πετυχεις οσο να δεις να τερματιζουν το Καστρο του Τακεσι κι εμενε μονο ο ρομαντισμος.

Ισχυει αυτο για τη γευση που αφηναν οι μελισσουλες στο γαλα.Ειναι μια ξεχωριστη κατηγορια αυτη για να κρινει κανεις τα δημητριακα,ειναι το αντιστοιχο της τελευταιας γευσης που σου αφηνουν οι μπυρες.Επισης πολυ καλο τελειωμα ειχαν τα Frosties,ενω σχεδον με οτιδηποτε σοκολατοδημητριακο ηταν σα να πινες μιλκο.Γενικα σε αυτο το τομεα,τα ασπρα εχουν το πανω χερι.Παγωμενο γαλα+ζαχαρη απο καλο ασπρο δημητριακο=καβλα.Απο την αλλη,τα σοκολατενια υπερεχουν στο stand alone value,δηλαδη αν θες να παρεις στο γραφειο δημητριακα για να τα μασουλας κατευθειαν απ το κουτι,ε θα παρεις σοκολατενια.Anyway,αρκετα με τα εντιτς και το παραληρημα,παω να σαπισω.

<3 <3 <3 <3

μια ζωη πεθαινα κατι cheerios.
αλλα εχω πανω κατω καμια 8αετια να φαω:-s