να φωναξουμε εναν σκατατζη!
και οπως ολοι ξερουμε αυτα τα σκατα ειναι #1 threat για οποιον περπατει τη νυχτα
μα βγαζεις που βγαζεις τον κοπρο εξω,παρε και κανα χαρτομαντυλο μαζι σου!εγω τι φταιω που περπαταω αμεριμνος με τα ακουστικα μου? ακουγοντας l.p.
Και η αισθηση του να πατας σκατα και ειδικα την νυχτα που περπατας αμεριμνος ειναι αστα να πανε…Φαντασου δλδ να πηγαινεις στο σπιτι της φιλης σου αμεριμνος και να πατησεις σκατα,αντε μετα να μπεις κ μεσα…:lol: #-o
εκει βρισκεις ενα παρκο με γρασιδι και αρχιζεις να τριβεις!!(ευχομενος να μην εχει χεσει αλλο σκυλι εκει που τριβεις)
Oι πορτες ειναι ανοιχτες κ τα σκυλια δεμενα(αλλα για τα σκατα τους,διασπαρτα στο κηπο δεν μπορω να εγγυηθω τπτ)-ασχετο,γαμω τα τοπικ,σκατα τελειως κ γουσταρουμε!!!
:lol:
το γουσταρεις το τοπικ ε?ειναι της ιδιοσυγκρασιας σου??
το πιο σχετικό θεϊκό σκηνικό που έχω δει είναι μια κοπέλα στο δρόμο την στιγμή που πάει να πατήσει αυτά τα καφέ διαβολάκια που υπάρχουν παντού της φωνάζει μια φίλη της ΜΗΗΗΗΗ τρομάζει εκείνη (ενώ τα έχει ήδη πατήσει) και κάνοντας ενα βήμα για να (υποτίθεται) τα αποφύγει πάει και πατάει άλλα… :lol: :lol:
είναι αυτό που λένε αν έχεις τύχη διάβαινε #-o
Αυτό είναι ένα θρεντ που ξεκίνησε να μιλάει για μεταφορικά σκατά αλλά τώρα μιλάει για κυριολεκτικά σκατά; :-s
Μπαίνουμε κάθε μέρα μετά το “τι φάγατε σήμερα” και λέμε “και ως εκ τούτου, τα σκατάκια μου ήταν…”;
Tα σκατα ειναι σκατα δεν διαφερουν μεταξυ τους… :lol: #-o
countdown lockdown
Από που ξεκίνησε το countdown? Από το 12123?
πηρα ενα προφιτερολ στο δρομο να το φαω πηγαινοντας σε ενα φιλ μου και εγινα σκατα…
Σκατά, κάθησα και το διάβασα όλο.
Σκατα και αποσκατα,αμολανε ολοι τα σκυλια τους οξω στους δρομους…Μετα σου λενε “κρατα την πολη καθαρη”:lol: :?
ρε φιλε εισαι αδικος τωρα…οχι εισαι αδικος… τα σκατα γινονται λιπασμα και φυτρωνουν δεντρακια!!!:hippy:
Έλεγε τίποτα το προφιτερολ ?? Έγω βρήκα κάτι παστάκια στο ψυγειο. όλως παραδόξως…
νταξει το προφιτερολ ηταν απο αλλον πλανητη!!μαλλον προς αρη μερια…
ρε ελιωνε στο στομα λεμε…8O
τι παστακια??αυτα που ειναι ειτε με καραμελα ειτε με φραουλα?