Ελεος, μη κολλάς… Εσύ έχει τύχει ποτε αν έχεις τις μαύρες σου να λες “όλα και όλοι είναι έτσι κι έτσι”…? Δε λέω οτι το πιστεύω αυτο!.. απλα έτσι μου βγήκε. Δεν είσαι αντικειμενικός οταν σε έχει πάρει απο κάτω.
Όλα καλά και τέλεια λοιπόν…
Ελεος, μη κολλάς… Εσύ έχει τύχει ποτε αν έχεις τις μαύρες σου να λες “όλα και όλοι είναι έτσι κι έτσι”…? Δε λέω οτι το πιστεύω αυτο!.. απλα έτσι μου βγήκε. Δεν είσαι αντικειμενικός οταν σε έχει πάρει απο κάτω.
Όλα καλά και τέλεια λοιπόν…
Ναι μωρέ το κατάλαβα… Δεν το σχολίασα εξ’ αρχής απλά πολλοί συμφώνησαν γι’ αυτό…
end of subject
Οσο ποιο πολυ τρωμε τοσο πιο πολλα σκατα δημιουργουνται… Τοσος κοσμος στον πλανητη… μα που πανε ολα αυτα τα σκατα…:lol: Ο πλανητης εκπεμπει S.O.S , γτ καποια στιγμη θα πνιγουμε απο τα πολλα σκτ…:? Πολλα πραγματα μπορουν να ανακυκλωθουν για να προστατευθει το περιβαλλον, δυστυχως τα σκτ οχι…:-k
Πάντως τα σκατά γαϊδάρου είναι πολύ καλό λίπασμα.
Η σημερινη μερα.
Μια απο τα ίδια και εδώ… Ημερολογιακά όμως, έχει ήδη μπει πλέον η επόμενη μέρα…
Και μενα η χτεσινη μερα και νυχτα, αντι-παλεβον τελειως…
Ηταν που ηταν σκατα τα πραγματα…με τις φωτιες γινανε ακομα πιο ΣΚΑΤΑ… Αυτη η ζωη ειναι σκατα…[-X :wacko: :papas: [-o<
Σκατά που δέν έχω 15.000 για αυτοκίνητο…#-o
ΣΚΑΤΑ,shit happens…
σκατα στη λεκανη
βαθυστοχαστο… :lol:
φαε σκατα ρε lupin!
8) :lol:
Γλαφυροτατος κ βαθυστοχαστος…κελεπουρι…
:lol:
Σκατα που δεν εχω κ εγω,5000ρικα να παρω μια Enfield Bullet 500αρα,για να αλωνιζω κρητη το καλοκαιρι…σκατα σκατα κ αποσκατα ομως,τσατιζομε…
Ίσως είναι όντως καλύτερα!!! Επίσης σίγουρα θα είναι καλύτερα να είναι λίγο πιο αυστηροί οι mods με τέτοιου είδους βλακώδη θρεντς…λέω τώρα εγώ!
σκατα που μεχρι τωρα δεν ειχα καποιον να με φιλοξενησει σπιτι του στην κρητη!!!
Σκατα σε ολους τους γιατι εμεις δεν παιζουμε παιχνιδια με τους ορους τους
Αυτο ακουγα :lol:
Τι σκατά γράφουμε σε αυτό το τόπικ?:-k
αφου ειμαστε σκατιαριδες!!
Εχουν γεμισει ολοι οι δρομοι απο σκατα,ελεος…