ΤΙΜΗ ΣΟΚ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ

γιατί σκέψου τι θα γινόταν αν έπεφταν σοβαρές απαντήσεις σε εκείνο το θρεντ.
Η κυριολεξία είναι η επιτομή της αναρχίας, λεμε!

Η δική μου επανάσταση γίνεται με το να μην ποστάρω για μουσική σε μουσικό forum αλλά για τρίχες :hippy:

το φορουμ δεν ειναι ακομη ετοιμο για τοσο ριζοσπαστικες αλλαγες.Αγαλι αγαλι το παει anisixos.Στα δυο θρεντ,μενει το ενα μεχρι την ανατροπη!

:wink:

Δεν περίμενα σε ένα φόρουμ για τη ροκ μουσική που θεωρείται εκτός των άλλων η μουσική της επαναστατικότητας, της απελευθέρωσης, της αντισυμβατικότητας να κλειδωθεί ένα θέμα για το σεξ. Αν ήταν φόρουμ για τη θρησκεία να το καταλάβω…

:lol::lol::lol::lol:

νονα εγω κουρευομουν δωρεαν 6 1/2 χρονια
εχεις ακομα να με περασεις!!! :stuck_out_tongue:

Σας εχω ολους, οχι μονο δινω ενα ταληρακι, αλλα ο κουρεας που πηγαινω κουρευει τον Αλεφαντο. Και διπλα απο τις φωτογραφιες που εχει να τον κουρευει εχει τις αντιστοιχες που ειναι στη πιστα με την Αντζελα. Πιο καλτ μαρμαρωνεις.

εχω γνωρισει προσωπικό κομμωτή καρρα, μαζωνακη και κανα δυο άλλων ελληνων τροβαδούρων. οι φωτογραφίες που μοιράστηκε με εμένα απο τα καμαρίνια θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μου.

σας θαυμαζω και τους δυο!τοσο μεγαλες εμπειριες!!!

Που να λεγα και οτι το κουρειο ειναι διπλα σε δυο κωλομπαρα δηλαδη. Μιλαμε για καλτ εδω, οχι αστεια.

Εμένα όμως με κουρεύει ο ίδιος ο Αλέφαντος και την ίδια ώρα μου εξηγεί το 6-6-3 σύστημα.

εγώ πάντως να πω την αμαρτία μου όταν διάβασα τον τίτλο του θρεντ νόμιζα ότι κάποιος πούλαγε επιχείρηση :oops:

Να τελειώνεις από το στρατό και στο καπάκι στο αγαπημένο σου φλώρουμ να βλέπεις να λένε συνέχεια για κούρεμα.
Μα πόσο μαλάκες είστε.

σιγα. το ειχε εξηγήσει και στον αντ1. βέβαια εκείνο ηταν 4-5-4. εσένα σου μαθαίνει άλλο??

απολελε ρε τρελέ;

Ναι, το φετινό του θρύλου για να χωρέσουν μέσα όλοι οι στόπερ-ταλέντα και όλα τα 8άρια.

:lol::lol::lol::lol:

πες μου οτι το ειχες σκεφτεί οταν το έγραφες…

http://www.youtube.com/watch?v=7dyl0j3WU6Y

του ρου του του του ρου του του

Όχι, στην τύχη το γραψα, η αλήθεια είναι ότι μου 'ρθε όταν το ξανάδα.

Μ’αρεσει που αρκετοι απαντατε στα σοβαρα…
Πειτε για χεβι μετσαλ κι αφηστε τον ανησυχο και τις πιπες του!!!