Απειλη ειναι τωρα αυτο?
Α και το πιο βασικο. Αν ειναι ιστορικα-επικα, σε στυλ Braveheart, οχι Αρχοντες και λοιπες αηδιες… :P[/quote]
όχι καλέ… μαζ’ι σου το ΕΠΟΣ δεν το βλέπω…
Απειλη ειναι τωρα αυτο?
Α και το πιο βασικο. Αν ειναι ιστορικα-επικα, σε στυλ Braveheart, οχι Αρχοντες και λοιπες αηδιες… :P[/quote]
όχι καλέ… μαζ’ι σου το ΕΠΟΣ δεν το βλέπω…
γκουχ γκουχ…παρατήρησα αυτο το topic και είπα να ‘αναψω φωτιές’ (μη παει το μυαλο σας στο γνωστο ‘ασμα’)
αν εννοεις τις ταινίες, τοτε θα έλεγα ότι είναι μια κακή μεταφορά του βιβλίου…καλες ως αμερικάνικες παραγωγες αλλά…εισαι ντροπη για τους οπαδους αυτου του επους…
και γιατι να μην υποστηρίζει τον ολυμπιακο;;;;εισαι το όνειδος του αθληματος, καθως θέλεις να χάνει ο πιο αδύναμος, και μάλιστα άδικα…
χμμ…αυτο σε σώζει για λίγο…αλλά βάζει εμένα στο στόχαστο του cozy, που δεν παραδέχεται οτι οι deep purple έχασαν την αιγλη τους όταν έφυγαν hughes, coverdale…ο cozy είναι η ντροπη του hard rock…
αλλά απο την άλλη,
χμμ…μάλλον εσύ είσαι η ντροπη και το αισχος…
παρακαλώ, μαζεψτε το κουφάρι του κυριου απο την ηλεκτρική καρέκλα…
:roll: :roll: :roll: :roll:
αυτο και μόνο με κάνει πολέμιο σου…
μόνο και μόνο που το επαναφέρω δηλώνω αντίθετος…
πσσστ. μεγάλε μη μας χαλας τη μόστρα…
δημοκρατία το πέρασες;
νόμιζα οτι ειπα οτι δεν έχουμε δημοκρτία εδω πέρα…
μπορω να συνεχίσω αλλά βαριέμαι…νομίζω πως αυτα είναι αρκετα για να με κυνηγα το forum…
‘ψωμιάδης βασιλιάς, του κεφιου και της χαρας’ όπως έλεγαν και στο ΑΜΑΝ…
αυτα πιστεύω με κάνουν πολέμιο όλων εδω μέσα… :twisted:
=D> =D> =D>
χαχαχχαχαχαχ
Οχι, εγω σ’αγαπαω γιατι εχεις μενταγιον Ryche.
[quote=“led_zeppelin”]
Οχι, εγω σ’αγαπαω γιατι εχεις μενταγιον Ryche.[/quote]
γαμώτο. δε τα κατάφερα. :roll:
έλα μην κλαις…
ο Led είναι τρυφερούλης και αγαπάει τους πάντες!
τότε γιατι έβγαζε πριν χολή για τον μοντε;
ασε…μη με καλοπιάνεις…και που με καλοπιάνεις, δηλώνεις οτι δεν εισαι πολέμια μου…απέτυχα παταγωδώς…
πάω να φάω ένα παστουρμα να ξεχαστω…
Οχι, εγω σ’αγαπαω γιατι εχεις μενταγιον Ryche.[/quote]
γαμώτο. δε τα κατάφερα. :roll:[/quote]
Και εγω, εξαλλου εχουμε γνωριστει και απο κοντα αν δεν κανω λαθος.
αν εννοεις τις ταινίες, τοτε θα έλεγα ότι είναι μια κακή μεταφορά του βιβλίου…καλες ως αμερικάνικες παραγωγες αλλά…εισαι ντροπη για τους οπαδους αυτου του επους…
[/quote]
βασικά, από τη δήλωση μου φαίνεται ότι εγώ είμαι πολέμιος σου και όχι εσύ…
Αλλά και πάλι, είσαι ένας τόσο ευγενικός και συμπαθητικός νέος που δε μπορώ να είμαι πολέμιος σου…
Επαναπροσδιορίζοντας τη θέση μου λοιπόν:
[/quote]
γαμώτο…έ, δε βαριέσαι…σίγουρα θα με κυνηγησει ο cozy, Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ HARD ROCK…
κατι ειναι κι αυτο…
χουμ…που, πως, ποτε; στειλε pm…
προσοχή προσοχή! θα ήθελα να ξεκαθαρίσω οτί είμαι πολέμια οποιουδήποτε είναι εναντίων του Νihillist etc και όποιος τα βάζει με το team μου θα έχει να κάνει με μένα… γκεγκε?
united evil forces of darkness! :twisted: :twisted:
Έτσι witch! Evil horde stands united! :twisted:
Δηλωνω πολεμιος της RosePrincess.
ελεος αυτο τωρα το ειδα τελειως τυχαια… :lol:
χαιρομαι, αφου δε με παει ο κοκκινοτριχουλης φιλος νικολακης, ειμαι σε καλο δρομο
8) ειναι τιμη μου να εισαι πολεμιος μου.
γτ αν ησουν φιλος , θα ισχυε το ‘‘δειξε μου τους φιλους σου να σου πω ποιος εισαι’’
και δε θα μου αρεσε και πολυ να εχω κοινα με σενα
ενιγουει,εγω ειμαι εναντια:
1.στη χαζοαμερικανια του χολιγουντ που καταστρεφει το σινεμα
2.στους πολεμιους του τελη και του ανχολι.
3.στα πιτογυρα με γυρο κοτοπουλο
4.sta goody’s :twisted:
5.σε οσους θεωρουν πως μονο ο,τι ακουν αυτοι ειναι σωστο…
αντιθετως δεν πολεμω οσους με αντιπαθουν,τους λυπαμαι, γτ θα πρεπει να εχουν μεγαλο προβλημα και ψυχικα τραυματα για να αντιπαθουν ενα τοσοοο γλυκο και αθωο πλασματακι
δηλωνω πολεμιος του νιχιλιστ, γιατι με λεει μικρο κοροιδευτικα…
α ναι και του λεντ ζεππελιν για τον ιδιο λογο…
Για αρχή να πω ότι χαίρομαι πολύ που το κληροδότημά μου συνεχίζει να σας εμπνέει ! Οι πολέμιοι είναι πολλοί κ παντού ! Συνεχίστε να τους τα χώνετε !
Είμαι πολέμιος των κολλημένων φανμπόυδων. Είμαι επίσης πολέμιος του λεντ ζεπ, ειδικότερα αν δεν κερδίσει απόψε τον θρύλο στην τ(ρ)ούμπα.
Επίσης κάτι αποσπάσματα σαν το παραπάνω κάνουν τη δουλειά του mod να αξίζει. Ρόουζπρίνσες σ’ αγαπάμε !
Η Τρούμπα είναι συνοικία του Πειραιά… Για όσους δεν κατάλαβαν πόσο θα λήξει σήμερα το ματς…
Η Τρούμπα είναι συνοικία του Πειραιά… Για όσους δεν κατάλαβαν πόσο θα λήξει σήμερα το ματς…[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol:
=D> =D> =D>
χαχαχαχαχ απορω αν θα το καταλαβει ο λεντ ζεππελιν για την τρουμπα!
Για αρχή να πω ότι χαίρομαι πολύ που το κληροδότημά μου συνεχίζει να σας εμπνέει ! Οι πολέμιοι είναι πολλοί κ παντού ! Συνεχίστε να τους τα χώνετε !
Είμαι πολέμιος των κολλημένων φανμπόυδων. Είμαι επίσης πολέμιος του λεντ ζεπ, ειδικότερα αν δεν κερδίσει απόψε τον θρύλο στην τ(ρ)ούμπα.
Επίσης κάτι αποσπάσματα σαν το παραπάνω κάνουν τη δουλειά του mod να αξίζει. Ρόουζπρίνσες σ’ αγαπάμε ![/quote]
_σιγα μην κερδισει.χαχχαχοχ.
__ποιοι ειναι οι φανμπόυδες :? :roll: ?
____ω, σας ευχαριστω πολυ
ειναι αμοιβαια τα αισθηματα :oops: 8)
το ξέθαψα! παρακαλώ διαβάστε και μετά έλατε μαζί μου! χαχααχαχαχχαχα:p