νομίζω τα είχα πει όλα τότε…
Ειμαι πολεμια ολων αυτων που αντιπαθουν τους SCORPIONS…[-X [-X :lightsabre:
Επισης ολων αυτων που μου ξεφτιλησαν το ΤΟΠΙΚ ΜΟΥ!!!
For whom the bell tolls? :roll: :roll:
:oops:
Αρα με μισεις.
ο σύντροφος Cozy (ή αλλιώς Cozάκος) έχει αλλάξει στρατόπεδο φέτος.
Νόμιζα ότι με συμπαθείς ρε Όλγα.
Όσο για τον Cozy θα τον φέρουμε στον ίσιο δρόμο. 8)
Ερώτηση προς rudolf μιας και είναι ο επίσημος εκπρόσωπος των Σκορπιών στο φόρουμ. O Meine, μιας και τον είδες από κοντά, αγγλικά έμαθε? Και κάτι άλλο. Όταν δεν “τραγουδάει” εξακολουθεί να μιλά με την μύτη?
αγγλικά ανέκαθεν ήξερε,για αυτό το λόγο άλλωστε επαναλαμβάνει συνέχει το “you know,you know”
να σου πω την αλήθεια δεν πρόσεξα,καμάρωνα το μπόι του:)
Γιατι ρε nihilist, οι δικοι σου ξερουνε Αγγλικα?
Εγω γιατι δεν καταλαβαινω γρι απ’οσα λενε??
Ξεθάψατε ένα από τα ελάχιστα τόπικ μου! Ω! Τι τιμή!
Κυκλοφορούν φήμες ότι κάποιοι θέλουν να μπουν στην κλίκα των πολεμίων…
Να προσκομίσουν τα κατάλληλα δικαιολογητηκά παρακαλώ κ να περάσουν από την διαδικασία μύησης…
Ποιοι είστε? Πείτε την αλήθεια!
[SIZE=“5”]in polemioi clan we trust!
zep, nihilist, karvou brothers i’m with you ![/SIZE]
ΑΕΚ Σ’ΑΓΑΠΩ, ΠΡΟΔΟΤΗ (COZOU) ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
To σκέφτομαι…:-k:-k
Ναι το διάβασα όλο!Δε χάνονται τέτοια πράγματα!
Κράτα τον Λεντ, τον Καρβου τον κανονίζω σπίτι , ο Κοζυ είναι μαζί μας έτσι κι αλλιώς, και ο γίος μου δικός μου! Δεν θα μου πάρετε το παιδί… άντε!
Ο nihilist με ποιούς είναι ρε παιδιά τελικά…;;; :?
Γιατί δεν ξέρεις αγγλικά. Τόσο απλά! Οι δικοί μου είναι όλοι αγγλομαθείς…
Λοιπόν εγώ είμαι γέννημα θρέμμα πολέμιος και έτσι θα παραμείνω. Απλά λόγω τις σκοτεινής μου φύσης θα συνδράμω και στα κορίτσια όποτε το κρίνω απαραίτητο.
Εισαι απ τους λιγους που συμπαθω τοσο πολυ γλυκα!!!
Ο Κλαους θα μαθει να τραγουδαει οταν θα παιζουν οι Scorpions με γερμανικο στιχο. Η μηπως τοτε θα τραγουδαει με αγγλικη προφορα;
Ψηνεστε να παρουμε τον Ζαφροκ στην under-19 ομαδα μας? Θα τον εκπαιδευσουμε κι οταν τον αμολησουμε σα λυσασμενο σκυλι θα τους κατασπαραξει ολους!
Ενίσταμαι! που είναι όλες οι γυναίκες του φόρουμ? και γιατί παλέυω μόνη μου???
Αν δεν επιστρέψουν το κορίτσια θα κάνω ανακώχη με τους πολέμιους και θα προτείνω ένωση των δυνάμεων μας ,για ένα ισχυρότερο off topic!
Witch, αν θέλεις να σας διδάξουμε τη τέχνη του “πολεμείν τα πάντα” ευχαρίστως να αφήσουμε τις εχθροπραξίες στην άκρη και να σας βοηθήσουμε…
Peace… :hippy:
Βασικά η witch clan δεν υφίσταται γιατί δεν έχουν ούτε καταστατικό, ούτε όνομα καλά καλά… οπότε…
Κάρβου βάζουμε Νεφέλη/όλγα στους πολέμιους? Εγώ θέλω κ τον zafrock για το under19 !
Η Όλγα μπορεί να μας απέρριψε ήδη μία φορά, αλλά δήλωσε πολέμια μας άρα τυπικά μπορεί να μπει στο γκρουπ των πολέμιων… Η Νεφέλη δε ξέρω… Εντάσσεται στα γυναικόπαιδα. Δεν έχει πολεμήσει ούτε μύγα τόσο καιρό στο φόρουμ. Νομίζω ότι εμείς οι πολέμιοι πρέπει να την προστατέψουμε.
Για τον Zafrock, είχα καλές κριτικές από τους σκάουτερ. Είμαστε σύμφωνοι να μπει στις ακαδημίες μας με υποτροφία.
Εγώ λέω να πάρουμε και τον Manos87, αλλά να τον δώσουμε κάπου δανεικό για να ψηθεί… Δεν τσακώνετε με τίποτα και με κανένα…