παρατηρώ λεβέντικη ταύτιση
οταν εχεις γραψει τον καλυτερο επικ δισκο εβερ (hammerheart) ας εχεις επηρεαστει και απο abba
Τραμπ αυτός ακούει λέει προγκ και κάτι τέτοια, μη σε ξεγελάσει.
έντιτ
Οφφτόπικ προφανώς αλλά αποπάνε ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ABBA;
Το Dancing Queen είναι το epic metal της 17χρονης μαθήτριας που θέλει να ξεπαρθενιαστεί.
άμα ΝΙΩΘΕΙ ο άνθρωπος ας ακούει και Abba. γιά να παραφράσω και το ρητό ενός σοφού
Τρολινγκ ις εν άρτ
:lol::lol::lol::lol::lol:
ΥΓ
Να σαι καλά Γράκχο με έκανες και γέλασα
κανενα προβλημα ,αρκει το θελει, να γινει πραγματικοτητα 8)
^
[SPOILER][/SPOILER]
Κι ο Τραμπ για Abba.
Ρε συνεννοημένοι είστε;
Καπου χαθηκαμε…Μιλαμε οντως για τις 2 μεγαλυτερες επικ μπαντες και αντι να τις μνημονευουμε και τις δυο και να λεμε ποια γουσταρουμε πιο πολυ και γιατι,προσπαθουμε να υποβαθμισουμε την μια απο τις δυο.Κατι σαν εκλογες ενα πραγμα.:-k
Καμία υποβάθμιση μαν. Δε νομίζω να γράφτηκε κάτι που δεν είναι αλήθεια.
ΟΚ, οι βαθμολογίες στο Sign Of The Hammer και το Kings Of Metal παραπάνω μάλλον αποτελούν εξαίρεση. Ο ίδιος ο Quorthon θα κατέβαζε μπούφλα…
καμια υποβαθμιση απο μερους μου,το abba ειναι τροπος του λεγειν,δε με νοιαζει απο ποιον και αν εχουν επηρεαστει οι bathory… οι manowar ετσι κι αλλιως αυτο-υποβαθμιζονται,δε με χρειαζονται
elric είδες ότι εμφανίστηκα στο τόπικ και άραξες? warrior of the world σου λέει μετά… :lol:
O DeKay γνωρίζει και νιώθει από καυτό μέταλλο, σας το εγγυώμαι εγώ. Με τις γιδίλες έχει θέμα για να χρησιμοποιήσουμε ακριβή ορολογία για ψαγμένους.
Manowar ρε.
One more beer and heavy metal…
:lol:
ντάξει τώρα να κάθομαι να απαντάω σε τρολιές του στυλ “υποβαθμίζονται μόνοι τους” κτλ δεν έχει ουσία! Αυτό που είπες για τα live το είπα κι εγώ , αλλιώς είναι κάποιος να εκτίθεται κι αλλιώς να φοράει μαι μάσκα και να γίνεται με το πέρασμα του καιρού “μύθος” (βλ. πρόσφατα warlord/tsami). οι θεοί είναι εκεί μπροστά 30 χρόνια, έχουν τσαλαπατήσει την εικόνα τους και την έχουν ξαναφκιάξει και είναι αυτοί που είναι. Έχει ειπωθεί βέβαια και η άποψη ότι μερικά πράγματα καλύτερα να μένουν μύθοι παρά εξανθρωπίζονται. Είναι κι αυτό μια άποψη, αλλά εγώ προσωπικά δε αντάλλαζα ποτέ τα συναισθήματα που έχω νιώσει στα live των θεών.
σεβασμός!
και μόνο λόγω Adams και όσα μας έχει εξιστορήσει αυτή η φωνάρα… ΜΑNOWAR ρε νιαμου
αυτό που λέει και ο Τραμπ…ανατριχίλα με την απόδοση της μπάντας
αγαπάμε και τον ψηλό όμως :roll:
Το σκέφτηκα λιγάκι, οι Bathory θα είναι πάντα στην καρδιά μου αλλά MANOWAR ΡΕ!!!
Ειναι τι σου κολλαει καλυτερα απο μουσικη,στιχους,εικονα κλπ. Το logo των Manowar το ζωγραφιζα καθε μερα σε ολα τα βιβλια στο γυμνασιο,μετα τη θεση του την πηρε αυτο των Bathory. Εδω και πολλα χρονια οι Manowar δε με εκφραζουν,το οποιο δεν αναιρει την επικοτητα που εδειξαν ως το triumph. Αντιθετα οι Bathory μετα απο τοσα χρονια που τους πρωτοακουσα,εξακολουθουν κι ειναι μερος της μουσικης μου καθημερινοτητας και οχι μονο και εχουν βγαλει το δισκο που ειμαι δεμενος μαζι του οσο τιποτε αλλο (hammerheart). Τα περι αυτο-υποβαθμισης ειναι πραγματικοτητα και οχι τρολιες,το ακυρωνω απλα επειδη δεν κολλαει με το θεμα. Αλλη στιγμη, σε αλλο μερος ισως.
πολλοι απο μας ψηφιζουμε τους Χ, αλλα προσθετουμε οτι “αγαπαμε και τους Υ” και μαλλον το αναφερουμε μονο και μονο για να τα εχουμε καλα με την συνειδηση μας οτι “νταξει, δεν τους ξεχασαμε κιολας…” :lol:
Manowar=Epic Metal και Epic Metal=Manowar!!εστω τα 4 πρωτα τους.Δεν λεμε οτι δεν υπαρχουν αλλες παντες στο epic και οτι μονο οι manowar ειναι και κανεις αλλος και μπλα μπλα μπλα αλλα…στο epic μονο οι manowar ειναι και κανεις αλλος:har::har:
και κατι ακομα…Mountains ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ρε milosavlevic…ίδιο βαθμό στο Sign of the hammer με το Nordland??? Μόνο το Mountains και το Guyana στέκονται μόνα τους έναντι οποιασδήποτε δισκογραφίας
Αυτά τα βίντεο από τα Hell On earth (λατρεμένα), με έχουν κάνει να δακρύσω πολλές φορές. Δεν συγκρίνεται ο Adams με τίποτα!