Στη μπανιέρα

Γεια σας για μια έρευνα τηλεφωνώ!

Είστε λοιπόν στο μπάνιο και απολαμβάνετε με τον ένα τρόπο ή τον άλλο τη μοναξιά, τη θαλπωρή, και τον ήχο του ρέοντος νερού το οποίο αγκαλιάζει σαν Μορφέας όλο σας το κορμί.

Έχω φτιάξει λοιπόν -ειδικά για σένα φίλε μπανιαδόρε- μία λίστα. Μια λίστα με δραστηριότητες, η οποία επιλέχθηκε με μεράκι και σεβασμό προς τον ερωτηθέντα.

Το μόνο που ζητάμε από σένα, είναι να επιλέξεις τι προτιμάς να κάνεις ενώ ταυτόχρονα καθαρίζεις από επάνω σου τα αμαρτήματα του παρελθόντος, και τη βρώμα από τη δουλειά και τον ιδρώτα.

Οι 10 πρώτες απαντήσεις κερδίζουν μία γυμνη φωτογραφία του χρήστη Unholy Martyr, μία ξενάγηση στη μπανιέρα του καθώς και ένα χαριτωμένο μπρελόκ για τη συλλογή σας!!!

Άλλο ένα υπερπόστ…

βασικά λείπει μια απάντηση:

μπαίνω όταν ο άλλος κάνει μπάνιο και μιλάμε… ή τον θαυμάζω… ή αν είμαι πολύ κακια κάνω σχόλια για το πέος του. χάχα χα χα

Απαντήστε ρε σε αυτό που σας ρωτάνε αφού ρίξετε την ψήφο σας.

Εγώ απάντησα το “Βρέχω την κουρτίνα, στο σημείο που κάποιος έχει κολλήσει τη μούρη του και γελάμε μαζί” γιατί είναι πραγματικά αστείο :!: :!: :!:

Βασικά, φτιάχνω ηλίθια σχέδια με τα γεμάτα σαπουνάδες μαλλιά μου και κοιτάζομαι στον καθρέφτη…

XAXAXXAXAXAXAXA! Μην ξεχάσουμε και το ότι παίζω με τα σαμπουάν all the time…

Λοιπόν…

1. κανονίζω να μην κανω μπάνιο μόνη μου , οποτε να έχω με κάτι να ασχολούμαι…
    2)αν πάλι εχω μοναξιές … απλά γεμιζω την μπανιέρα κ μουλιαζω με παρέα την μουσική και το λιγοστό φως των καιριών …
    Αυτά!!!1

Ουπς! Η κλήρωση σου έβγαλε να πάρεις το μπρελόκ! Είσαι τόσο τυχερή!

Μόνο το μπρελόκ?

Μια από τα ίδια αλλά εγώ τραγουδάω παράλληλα… :lol:

Λοιπόν εγώ κάνω πολλά πράγματα:

Φτιάχνω ηλίθια σχέδια με τα γεμάτα σαπουνάδες μαλλιά μου και κοιτάζομαι στον καθρέφτη

Ρίχνω νερό στην κουρτίνα και νομίζω ότι κάνω κάτι τρομερό και γελάω σα βλάκας

Βρέχω την κουρτίνα, στο σημείο που κάποιος έχει κολλήσει τη μούρη του και γελάμε μαζί

Επίσης κλειδώνω την πόρτα κ αρχίζω να βρίζω κ να φωνάζω στην αδελφή μου :roll:

Πειράζει που εγώ θα απαντήσω none of the above?

Δηλαδή υπονοείς ότι απλά πόσταρες για να κερδίσεις τη φωτό ε;
Χμ οκ πάσο.

χααχαχχαχ

Μετριόφρων σε βρίσκω μικρέ μου!

εγώ σκέφτομαι τι topic θα ανοίξω molis βγω…

να πω και τι αλλα κάνω, γιατί topic μου το κλειδώσανε και δεν μπορώ να το κάνω εκεί?

mouaxaxaaxaxaxa

όχι μαρή, θα το κλειδ’ωσουν κι αυτό… και μετά τι θα χουμε να γράφουμε?
ψηφοφορία πιο πετυχημένου κλειδωμένου τόπικ? :roll:

μπορεί να το γράψει με συνθηματικά!! :roll:

Τραγουδαω φιλοσοφωντας ή το αντιθετο.

ΥΓ: Εδω θα το γραψω, ΚΟΖΥ εισαι ο πιο ξενερωτος mod ever, ενα ενδιαφερον θεμα ανοιχτηκε και το κλειδωσες. Χειροτερος κι απο τον Λουκι (σ)καταντησες.

Δεν κανω μπανιο σε μπανιερα αλλα ΣΕ ΝΤΟΥΖΙΕΡΑ! Οποτε δεν ξερω να πιανετε η απαντηση μου, παντως την ντουζιερα την κατουραω.

Δεν κάνω ούτε σκέφτομαι απολύτως τίποτα.Απλώς χαλαρώνω. 8)

Βασικά κάνω ένα συνδυασμό απ’όλα αυτά περί κουρτίνας…Συνήθως δε βρέχω ΜΟΝΟ την κουρτίνα αλλά και τη μούρη του απ’έξω και κατ’επέκτασην και τα λοιπά στεγνά μέρη του…και απο’κει και περά γελάω σίγουρα πολύ!