Στη μπανιέρα

Ενας ακομα καλος συνδυασμος θα ηταν να τα κανεις ολα αυτα, αλλα να τον βρεχεις κατουρωντας ή αυνανιζομενος.

OK, σιχαθηκα κι εγω ακομα…

Στη δικιά μου ντουζιέρα το τηλέφωνο δε μιλάει :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning: :frowning:

Παλιά τραγουδούσα, αλλά ο νέος γενικός γραμματέας του ΟΗΕ μου απαγόρευσε να τραγουδώ, γιατί είπαν ότι θεωρείται το τραγούδι μου όπλο μαζικής καταστροφής και θα βομβαρδίσουν την Ελλάδα.

Αναγκαστικά απαντώ τίποτα από τα παραπάνω (πλέον) και χαρίζω τη φώτο του Unholy στις καλόγριες του μοναστηριού της Αγίας Θέκλης…

πρέπει να το έχω γράψει και αλλου… τραγουδάω το: “Ποτε θα κάνει ξαστεριά”! :lol:

ki egw :lol:

το καλύτερο είναι να πειράζεις τους άλλους όταν κάνουν μπάνιο!
π.χ να τραβάς το καζανάκι, να τουσ τρομάζεις, να τους ρίχνεις παγωμένο νερόπάνω από το κουρτινόξυλο… να αλλάζεις το σαμπουαν με baby oil! και τέτοια… χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχα

+1 το εκανα παλια στον αδερφο μου, τρελο γελιο, αλλα μετα ετρεχα!!!

Βασικα εγω εχω τερμα τη μουσικη και γκαριζω αμα λαχει… :smiley:
Εdit:Kανω και γαμω τα ξεθαψιματα!

Εγω ΠΟυ δεν εχω Μπανιερα??..:frowning: :frowning:

Νταξει μωρε και τα βαρελια καλα ειναι.

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :har:

Ηλιθια σχεδια με τα μαλλια μου!

κλανω για να κανω τζακουζι

Το χειμώνα πάντως κάθομαι και σκέφτομαι ότι δε μπορώ να κλείσω το ζεστό νερό, και το πόσο χάλια είναι να στάζεις απ’τα νερά και να κρυώνεις.
Έτσι περνάνε πάντα 25-30 λεπτά με το νερό να τρέχει ασταμάτητα. Το μπάνιο μετατρέπεται σε σάουνα. Και η ΕΥΔΑΠ πλουτίζει :stuck_out_tongue:

Δυο δυο , στη μπανίερα δυο δυο! αχ! καλοκαιράκι … ευκαιρία για διπλό μπανάκι!

Οι πρώτες 2-3 σελίδες είναι αριστουργήματα.

Τραγουδάω
Ρίχνω νερό στην κουρτίνα και νομίζω ότι κάνω κάτι τρομερό και γελάω σα βλάκας
Βρέχω την κουρτίνα, στο σημείο που κάποιος έχει κολλήσει τη μούρη του και γελάμε μαζί…:smiley:

Μια φορα μπηκε η μανα μου να παρει την λακ… Οπως ηταν με πιεση το νερο, το γυρναω στην κουρτινα…:lol: Ακομα θυμαμε τις φωνες απτην τρομαρα της!!!:lol:

Δεν κάνω μπάνιο.

OMG!!!8O

Μια φορά το χρόνο επιβάλλεται.

Και 2 μη σου πω:!:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

E στη θαλασσα.