Στη μπανιέρα

γιατί γελάς?:-k

Κάτι θυμήθηκα.

καλό?

Ωωωωω.

(Αγανάκτησης ω για τις μαλακίες που ποστάρει ο κόζμος ήτανε. Ουγκ.)

Το ξεχασε.

σε μέρος με ντουζιέρα. μη χαλάμε νερό στο σπίτι…

Σωστοοος.
Αλλα ειναι οφτοπικ.

Εγώ καμαρώνω το κορμί μου, γιατί μπορεί να είμαι εντελώς αγύμναστος, χωρίς μπράτσα, μισή μερίδα άνθρωπος, ΑΛΛΑ… σκέφτομαι τι σκατά έκανε η φύση με`μενα και ενώ κάνω gtp διατροφή και γενικά gtp ζωή είμαι μόλις 65 κιλά και χωρίς μπάκα 8)

κανω πολλα απο το poll …δυσκολα να πω μονο ενα

Ξεθαβω.
Παλιοτερα εκαμα χαζα σχεδια με τα μαλλια μου και τραγουδουσα Παριο, αλλα τωρα ωριμασα.
Ζωγραφιζω σχεδιακια στο τζαμι του παραθυριου και χαζοχαιρομαι, καθως και διαβαζω τις ετικετες των σαμπουαν με προσοχη.

τηλ κέντρου δηλητηριάσεων?

210-7793777…Αποξω, χρονια τωρα.

φυσικα καμαρωνω την σωμματαρα μου κ το μεγαλο μου το … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Εγώ τραγουδάω το Kill With Power και επειδή τις τσιρίδες δεν τις πετυχαίνω πάντα κάποιος μπουκάρει να δει τι έπαθα#-o .Κολλάει τη μούρη του στην κουρτίνα και γω τον βρέχω και γελάω σαν χαζός. Μετά τραγουδάω το καλύτερο μπεγλέρι του Μαργαρίτη :stuck_out_tongue:

Κατούρημα και απορώ πως δεν είναι πρώτο και με διαφορά.ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕ. Παραδεχτήτε το. Μη ντρέπεστε.

τώρα ή εγώ είμαι ο μόνος περίεργος που δεν το κάνω ή νταξ τι να πω … :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν εισαι αντρας.-

φτου σου με κατάλαβαν …#-o #-o #-o

:cry: :cry: :hippy: :hippy: :hippy: :hippy: :hippy:

Λες ψέμματα. Εκτός και αν δεν είσαι άντρας όπως αναφέρθηκε πχιο πάνω. Βέβαια τα παραπάνω δεν ισχύουν στην περίπτωση που δεν κάνεις μπανιο. :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

αΑααΑΑΑΑαααΑαααΑΑΑ είπα κι εγώ …

τώρα ησύχασα … 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)