Στη μπανιέρα

Αυτο . . μονο οταν τα μαλλια μου εχουν γινει τζιβες :lol::lol::lol::lol:

διαβάζω εφημερίδα ! :stuck_out_tongue:

παλιότερα έκανα χαζά σχέδια στα μαλλιά με το σαμπουαν ! αλλά ωρίμασα ! :stuck_out_tongue:

Τραγουδάω

απο παραφρασμενα λαικοποπ μεχρι slayer

κατουραω…nothin like it

την παίζω

καλη χρονια πατατεςφτγ.

καλή χρονιά!!:stuck_out_tongue:

χαχαχαχα τι θεϊκό πολλ!
Φιλοσοφώ θαυμάζοντας το τέλειο κορμί μου 8)
βασικά, συνήθως μιλάω μόνη μου, ενίοτε τραγουδώ χαρωπά, και δυστυχώς δεν έχουμε κουρτίνα, αλλά όταν είχαμε την πιτσίλαγα και χασκογέλαγα, και όταν κάνει ζέστη κάνω σχεδιάκια στα μαλλιά μου, όταν κάνει κρύο απλά λουφάζω, ρίχνω νερό στη μούρη μου και κάνω μπουρμπουλήθρες \m/

τραγουδάω…
περιστατικό πριν από κανένα μήνα…:

είμαι στο μπάνιο και τραγουδάω [B]A Touch of Evil[/B] από [B]judas priest[/B](φωνάξτε τον Γράκχο:p)…
στο επίμαχο σημείο που ακούγεται το [B]You’re possessing me![/B] φέρνω κοντά στο στόμα ενα σαπούνι για να ουρλιαξω μπας και βγει η φωνή…έσφιξα τόσο πολύ το σαπούνι που έκανε ολόκληρο ταξίδι…πάνω απο την κουρτίνα και μέσα στην λεκάνη.!! ακούστηκε το χαρακτηριστικό πλαφ, κοκάλωσα και μετά έσκασα στα γέλια…
συνεχίζοντας το μπάνιο μου είπα να αλλάξω ρεπερτόριο καθώς θα έχανα τα μισά πράγματα ετσι και συνέχιζα με τον rob…
είπα να τραγουδήσω [B]Shadow Gallery[/B] [B]-[/B] [B]War For Sale[/B]…
Stiletto in the sand
Thrusted down in anger
Bloody to the handle
[B][SIZE=“4”]Diamond red [/SIZE][/B]
στο Diamond red ειχα μπροστά μου το μπουκάλι του σαμπουάν…κλειστό…και το γαμημένο άνοιξε την ώρα που τόνιζα το reeeeeddd…Και έφαγα το μισό υγρό μέσα στα μάτια…όλη την μέρα ετσουζαν …

*ναι.σε 12 μέρες γίνομαι 28 :lol:
**νομίζω πως απάντησα ολοκληρωμένα :smiley:

Μιλάω στο τηλ. γιατί όλοι τότε με θυμούνται.

Παλιότερα έκανα διαφορες βλακειούλες, τώρα που είμαι ώριμος(:p) πλέον μόνο τραγουδάω.Σήμερα τραγούδαγα το Gloves of Metal \m/.Νταξ πρέπει να μ’ακούσετε στο σημείο “With hands high fists fill the air”…

Απλά ακούω μουσική άντε και καμιά φορά τραγουδάω! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

πως γίνετε να ακούς μουσική ενώ κάνεις μπάνιο?βάζεις στερεοφωνικό στο μπάνιο?:-k

almost-all of the above αλλα αυτο που κανω περισσοτερο ειναι να τραγουδαω. Δεν εχω καλη φωνη γιαυτο και οταν στεγνωνω τα μαλλια συνεχιζω γιατι με τον θορυβο ακουγεται οτι τραγουδαω καλαα και ετσι χαιρομαι #-o

γιατι οχι?? εγω παντως αυτο κανω, αλλα βαζω και μια λεπτη πετσετα απο πανω για παν ενδεχομενο

Απλά βάζω το iPhone να παίζει! :smiley:

Ρίχνω νερό στην κουρτίνα και νομίζω ότι κάνω κάτι τρομερό και γελάω σα βλάκας

ξέθαμα γαμώ!
Τι κάνετε όταν κάνετε μπάνιο;

[SPOILER]Μοντς μην το κλειδώσετε και αυτό[/SPOILER]

δηλαδη μιας και δεν τοχεις σαν επιλογη, το να κανεις απλα μπανιο σαν ανθρωπος, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ? σορυ κιολας που ειμαι βαρετος στην μπανιερα :!:

[SPOILER]βασικα δεν ειμαι, αλλα δεν σας λεω τι κανω !

[SPOILER]ξερω, ξερω, σταρχ***α σας :p[/SPOILER][/SPOILER]

Φυσικά και θαυμάζω το θεσπέσιο σώμα μου! :stuck_out_tongue:

[SPOILER]Εντάξει, πέιτε την αλήθεια… δεν νομίζω να μπαίνει άτο μο για μπάνιο και να μην απολαμβάνει την κορμάρα του στον καθρέυτη!!![/SPOILER]

όσοι ακούν Manowar συνδυάζουν το μπάνιο και με αιθέρια έλαια?