ΜΙΣΩ ΤΑ ΚΛΑΜΠ

Μισώ τα κλαμπ. Γιατί τα μισώ; Χμμμ…ήμουν έτοιμος να κάνω ένα ποστ για τα κλαμπ και πάτησα στο google “μισω τα κλαμπ” και βρέθηκα σε αυτό το φοβερό ποστ :
http://blogs.athensvoice.gr/phantom/2008/03/25/ολονυχτία-σε-club/
Αυτό το ποστ με εκφράζει απόλυτα! Είναι σα να το έγραψα εγώ.
Μπράβο στο παιδί που το έγραψε.
Είναι Σάββατο βράδυ λοιπόν, κοντεύει 1 τα μεσάνυχτα. Ένας φίλος μου θύμωσε μαζί μου που δεν ήθελα να πάμε στο κλαμπ που ήθελε στο Γκάζι. Μισώ το Γκάζι, μισώ τα κλαμπ και μισώ και το συγκεκριμένο κλαμπ που είναι σκέτο στριμωξίδι και παίζει τη μουσική που απεχθάνομαι. Techno, dance, dub, house, deep house, ούτε που ξέρω πως λέγεται και δε με νοιάζει. Αυτό το “νταμπα ντουμπα” τέλος πάντων που σου τρυπάει τα αυτιά και σου σπάει τα νεύρα. Αηδία σκέτη.
Και γιατί να πάω κλαμπ; Μήπως έχω και τα πολλά λεφτά να πάρω τουλάχιστον πάνω από ένα ποτό; Πως θα διασκεδάσεις αν δεν πιείς πάνω από ένα ποτό; Με την απαίσια μουσική; Τουλάχιστον να πας να πιεις πολύ μήπως και γίνει κάτι. Όχι φυσικά πως πιστεύω πως το ποτό είναι η λύση να περάσεις καλά. Άσε που δεν είμαι και φαν του ποτού.
Γιατί να πάω; Για να χορέψω; Μα δε χορεύω παρά μόνο όταν βάζει κάποιο τραγούδι που μου αρέσει πολύ. Και πως να χορέψω; Με το νταμπα ντουμπα; Και γιατι να χορεψω με ενα τραγουδι που δε γουσταρω; Επειδη χορευει η παρεα μου; Ε και; Άσε που βαρέθηκα πια και τα ποπάκια, τη lady gaga, τη beyonce, τη britney, τη shakira και όλα τέλος πάντων τα αδερφίστικα. Δε μου αρέσει πια η ποπ. Ούτε για χορό. Τη βαρέθηκα. Δεν θέλω. Όχι πως τρελαινόμουν ποτέ για χορευτική ποπ. Για ελληνικά φυσικά ούτε λόγος. Ξερνάω. Γιατί να παώ στο κλαμπ να περιμένω μήπως και βάλει τα τραγούδια που μου αρέσουν και που με κάνουν να θέλω να χορέψω; Άσε που πολλές φορές ζητάω από τον dj να βάλει ένα τραγούδι που θέλω και ή δεν το έχει ή δεν το βάζει καθόλου παρότι του το λέω ξανά και ξανά. Ο άχρηστος!
Γιατί να παώ; Για να πάρω μια βότκα λεμόνι που θα την πληρώσω 5 ή και 8 ευρώ και θα την πιω σε ενα λεπτό χωρίς να νιώσω τίποτα ή που θα την κρατάω στο χέρι, πίνοντας την αργά, επειδή δεν έχω και τι άλλο να κάνω, κοιτόντας τους άλλους που επίσης κρατάνε το ποτό τους και το πίνουν αργά επειδή δεν έχουν τι άλλο να κάνουν και αυτοί και που με τη σειρά τους κοιτάνε και αυτοί τους άλλους που κάνουν τα ίδια. Και ποτέ δεν συναντιούνται τα βλέμματα αυτά, υπάρχει συνήθως μονόπλευρο κοίταγμα. Και όταν συναντιούνται, γρήγορα αποστρέφονται και εστιάζουν σε αυτούς τους λίγους που χορεύουν. Τόσο παθητικό. Εσύ με ένα φτηνιάρικο ποτό και ένα τσιγάρο να κοιτάς αυτούς που χορεύουν, επειδή δεν έχεις και κάτι άλλο να δεις.
Γιατί να παώ; Για να κάνω πως διασκεδάζω ενώ όχι; Πόσο άσχημος είναι αυτός ο εξαναγκασμός. Βάζω στοίχημα ότι οι μισοί στα κλαμπ, μπορεί και περισσότεροι, δεν περνάνε καλά. Πάνε επειδή πάει και η παρέα. Πάνε επειδή είναι Σάββατο. Πάνε επειδή δε λέει να μην πας κλαμπ μια φορά την εβδομάδα. Πάνε επειδή όλοι πάνε, άρα γιατί όχι και εμείς; Μα γιατί πάτε; Αφου δε σας αρέσει. Κάθεστε σε μια μεριά και κουνάτε το κεφάλι, άντε και λίγο την πλάτη σας και είστε για λύπηση.
Να πάω γιατί; Να κάνω γνωριμίες; Που; Στο κλαμπ; Να φωνάζω στο αυτί του άλλου;
Να πάω γιατί; Να μιλήσω με τους φίλους μου και να πω αστεία; Με τη μουσική στο τέρμα; Πρέπει να φωνάζω στο αυτί τους. Προτιμώ μια καφετέρια.
Να παώ γιατί; Για να δω ωραίο κόσμο; Πως; Μέσα στο απόλυτο σκοτάδι;
Να πάω γιατί; Για να βλέπω (όσο μπορώ) αυτές τις ψωνίστικες σνομπ και όλο τουπέ φάτσες που μου σπάνε τα νεύρα;
Να πάω γιατί; Για να ακούω όλα τα ποπ αδερφίστικα σουξεδάκια που έχω σιχαθεί να ακούω;
Να πάω γιατί; Για να πληρώσω 5 και 10 και 15 ευρώ την είσοδο; Και να δώσω άλλα τόσα για ποτό; Και άλλα τόσα για ταξί; Και μετά να μην έχω τίποτα για όλη την εβδομάδα;
Να πάω γιατί; Επειδή είμαι νέος; Και ποιος ηλίθιος είπε ότι οι νέοι πρέπει να πηγαίνουμε σε αυτά τα ελεεινά μέρη;
Και τι που είναι Σαββατόβραδο;
Ας κάνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε κόντρα σε όλους και κόντρα στις επιταγές του σύγχρονου γελοίου lifestyle. Κανείς και τίποτα δε μπορεί να μας επιβάλει, ούτε άμεσα ούτε έμμεσα πως θα περνάμε τον ελεύθερο χρόνο μας. Άλλωστε, εκτός από τη διασκέδαση, υπάρχει κάτι πολύ σημαντικότερο, η ψυχαγωγία. Και η αγωγή της ψυχής είναι καθαρά προσωπική υπόθεση και όχι του κάθε επιχειρηματία που αποφάσισε ότι οι νέοι θα διασκεδάζουν σε σκοτεινά δωμάτια με τη μουσική στο τέρμα.
Και όπως έγραψε κάποιος σήμερα στο twitter :
Ποιότητα ζωής είναι να μην έχεις ανάγκη το σαββατόβραδο για να βγεις.

ΥΓ.Ο Ελύτης λέει πως για να φτάσεις στο άσπρο έχεις δυο δρόμους : ή είσαι γεννημένος για το άσπρο ή κάνεις όλη τη διαδρομή του μαύρου για να φτάσεις στο άσπρο.

ΥΓ2.Ρε μην με πετάξετε πάλι έξω. Μη με διώχνετε και εσείς :frowning: Μπορεί να με μισείτε αλλά ξέρω ότι με συμπαθείτε κάτα βάθος, το ίδιο και εγώ. Στεναχωρέθηκα πολύ που με κάνατε πάλι μπαν. Πείτε μου τι σας την σπαέι σε μένα και θα το διορθώσω. Είμαι καλό παιδί. Θέλω να είμαι στην παρέα σας.

Να μας απαντάς όταν σε ρωτάμε!!! Κατά τα άλλα, στο θέμα…κι εγώ τα μισώ!!! Μου φαίνονται βαρετά… Εσένα γιατί;;; (τώρα να σε δω…)

Aχου το!!!:oops:

Εγώ θα σε στηρίξω. Τα κλαμπ που παίζουν μέτσαλ είναι καλούτσικα πάντως.
Καμιά φορά το χρειάζομαι να ακούσω το painkiller από κακά ηχεία να παίζει τίγκα δυνατά.

Μου φαίνονται βαρετά… Εσένα γιατί;;;

Μα αυτό εξηγώ σε όλο το ποστ σιωπηλό φθινόπωρο. Και δεν τα βαριέμαι απλώς, τα μισώ και τα απεχθάνομαι και τα σιχαίνομαι. Α, και έχεις δίκιο. Θα απαντάω και θα συμμετέχω περισσότερο. :slight_smile:

για χαβαλε καλα ειναι…μια φορα στα 5 χρονια…
για περισσοτερο…NO WAY!!!

Σωστά. Η βλακεία είναι όταν για καιρό πας κάθε βδομάδα, περνάς χάλια (και ξαναπάς ωστόσο) και μετά χαλιέσαι και πέφτεις ψυχολογικά.

Καταρχάς, να ξανασυστηθούμε… ανήσυχε, σιωπηλό χειμώνα με λένε, στην πραγματικότητα βέβαια, δεν είμαι καθόλου σιωπηλή!!! Και ναι, να απαντάς!

υ.γ. Σε κλαμπ δεν πατάω, και επειδή είμαι -και-καλά- τρου και μέταλ τα σνομπάρω όλα αυτά!!! Αφήστε που ποτέ δεν κατάλαβα πώς μπορούν να διασκεδάζουν όρθιοι, ο ένας πάνω στον άλλον σαν τις σαρδέλες, μ’ ένα ποτό στο χέρι ακούγοντας ένα ταμπ-ταμπ-ταμπ και να αποκαλούν αυτό το πράγμα και μουσική από πάνω!!! Αν δε μπορείς να επικοινωνήσεις με τον άλλον, δεν έχει νόημα όλο αυτό (με παρέα)…

Πες τα!

Αυτά τα φοξ και τα τέτοια στο γκάζι, εγώ κλαμπ τα λέω πάντως.

Μη με ανακατεύετε μ’ αυτά…δεν πολυβγαίνω :p…άντε σε κανα gagarin ή fuzz (που δεν πιάνονται για κλαμπ!)

μαζι σου ρε ανησυχε

μια φορα πηγα σε μια μαλακια στη γλυφαδα και απο τοτε ορκιστηκα να μη ξαναπατησω. σιχαθηκα να βλεπω καγκουρες και πατσαβουρες με 10 κιλα μεικ απ σε καθε γωνια που κοιταζα.

στα μπετα ρε [-X

ρε μλκ ανησυχε, και μια φορα που συμφωνω μαζι σου…

σκατα στα κλαμπ. εκτος απο τα κλαμπ σαντουιτς. σε 2 σελιδες πιστευα οτι θα ειχε κανει ηδη καποιος αυτο το κλισε αστειακι…

λολ ολοι εσεις που βριζετε τα κλαμπ τι γνωμη εχετε για τα μπουζουκια?

εγω θεωρω οτι μια χαρα ειναι,αν και πλεον ειναι ακριβη εξοδος,αρκει να μη μαζευει λυκεια:p
και βρε anisixe μπορεις να γνωρισεις γκομενακι:naughty:

  1. ΜΗΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕΤΕ, είμαστε μεταλλάδες και θέλουμε να βγάλουμε την σκατοψυχιά μας για τους τρέντηδες και το social success, αφήστε μας να κλάψουμε.

  2. Ο ανήσυχος σιχάθηκε τα ποπάκια, έγινε άντρας. :’)

Ειλικρινά, τελευταία με έχεις κάνει και σε έχω συμπαθήσει πολύ γαμώτο. 90% των φορών δεν γράφεις καν μαλακίες. Το βασικό που πρέπει να κάνεις για να μείνεις εδώ είναι να μην φτιάχνεις καινούριο θρεντ κάθε φορά που θέλεις να γράψεις κάτι. Υπάρχει το Βαριέμαι([U]κλικ εδώ[/U]), όπου μπορείς να γράφεις ό,τι θες και να μην είσαι εκτός θέματος, και σχεδόν κανένα δεν θα πειράξει ότι κι αν γράφεις. Αν συνεχίσεις έτσι, αναγκαστικά αυτό πιάνεται για spamming και αναγκαστικά θα συνεχίσουν να σε μπανάρουν, με κάθε δίκιο.

Και για να πω και για τα κλαμπ, μια στο τόσο μπορώ να το υποστώ, αλλά μόνο με καλή παρέα και όχι πολύ συχνά, μου τραβάει ψυχικά αποθέματα και που βρίσκομαι εκεί μέσα ρε παιδί μου. Αλλά που και που είναι μια αφορμή για να ξεσκάσεις. Και προς θεού, με το ντάπα ντούπα δεν πας εκεί για εκτεταμενες κοινωνικες συνδιαλλαγές, για να χτυπηθείς πας. Ούτως ή άλλως δεδομένου ότι δεν γουστάρω το στυλ του περισσότερου κόσμου εκεί μέσα(ουγκ ουγκ) αυτό θα έκανα.

Eμένα μου τη σπάει που λέμε club τα άλλα με τους υπάνθρωπους που ακούνε σκατά μουσική και βγάζουμε στην απόξω τα δικά μας τα μέτσαλ κλαμπ που είμαστε ακριβώς στην ίδια φάση, αλλά ακούγοντας το sad but true για 1000η φορά.
Δηλαδή κάτι φίλοι μου το κάνουν αυτό και δε μου αρέσει.

[SPOILER]
Αλλά εμείς δε θέλαμε για να γίνει το παιχνίδι.[/SPOILER]

α ρε φουστη Moonchild92… μου θυμισες με το αβαταρ σου οτι βρηκα σημερα το fifth angel στο παζαρι κ ξεχασα να το παρω γκρρρρρρρ

Άμα το είχε κανείς από δω πες του να μου το κρατήσει! :p:p:p

Ρε moonchild, άμα θέλω να χτυπηθώ βάζω στη διαπασών manowar (που ΔΕΝ ακούω, αλλά λέμε) και την “βρίσκω”…!!! Ή ξέρω γω βάζω black-death-bathory(μία κατηγορία από μόνοι τους)-μεταλιές και άμα θέλω να δω και φάτσες:naughty: πάω σε καμια συναυλία…αν και δεν έχει τύχει, κι εκεί χτυπιέμαι!!! Μα τί λέω!!! :razz::razz:

και ηταν και γαμω τιμη, στο 15αρι… dammit…