Μιαμ

Γιατί το πνεύμα σου είναι τόσο μεγάλο και δε χωρά πουθενά κοριτσάκι!!! Πσσσσσσσσσ… τι είπα ο θεός!!! Ουάου! :stuck_out_tongue: :lol: 8)

Παρεπιπτώντως… 1.83 και 83 κιλά! Το καλοκαίρι το ρίχνω στα 77-78 βέβαια… :stuck_out_tongue: :wink:

Γιατί το πνεύμα σου είναι τόσο μεγάλο και δε χωρά πουθενά κοριτσάκι!!! Πσσσσσσσσσ… τι είπα ο θεός!!! Ουάου! :stuck_out_tongue: :lol: 8)

Παρεπιπτώντως… 1.83 και 83 κιλά! Το καλοκαίρι το ρίχνω στα 77-78 βέβαια… :stuck_out_tongue: :wink:[/quote]

Xorevoume?

Δώσε το ρυθμό και εγώ σ’ακολουθώ… :wink:

Εγώ θα χτυπώ παλαμάκια με χάρη.

ego tha pino to poto mou ke tha sas xazevo…

Τουλάχιστον γίναμε μεγαλούτσικη παρέα… 8)

Singing in the sunshine,laughing in the rain…

Εγώ θα τραγουδάω…Ρεεεε που πάτε όλοι???Ο mazestix είμαι όχι ο kakofonix

ενα θα σας πω καλυτερα να με ντυνεις παρα να με ταιζεις!
τρωω τα παντα! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: διακρισεις δεν κανω!!!
δεν τρωω επειδη πειναω αλλα επειδη μου αρεσει!

Ανθρωπομορφο Αρνακι…
Που ψηφιζω?

Το ηταν αυτο παλι…
ποπο ξεπερασα κ τον εαυτο μου σημερα…
πολυ φαι…

ego pali xairomai pou einai pasxa giati oloi trone to kreataki tous ki ego ekana ena syndyasmo xorta me ntomatosalata kai psites patates…

Πρόσεχε μην παχύνεις βρε!!! :lol:

ma syxainomai to arni, katsiki, sykotaria…vromane!!! :?

Τρωω σαν κτηνος και το χαιρομαι. Ζητω οι κοιλιοδουλοι!

Το αρνάκι μάλλον είναι ότι πιο κοντινό στο “κατσίκα” που με φωνάζουν πολλοί φίλοι μου, μια και είμαι χορτοφάγος!

Κι εγω ειμαι χορτοφαγος αλλα τρωω τα χορτα εμμεσα, τρωω τα ζωα που τα τρωνε.

kali idea…na tros ta zoa pou to trone, alla synithos ta zoa afta einai dyspepta kai den eimaste na mas pianei kammia mora…opote, kalytera na tros ta xorta! an einai na ginei kai to fai efialtis…

Τρώω σαν άνθρωπος(ενίοτε σαν σπουργιτάκι) αλλά δυστυχώς λάθος ώρες.Παρ’όλα αυτά κρατιέμαι ψιλοκαλά ακόμα…1,65 και 53 κιλά :cry: :cry: :cry:

Σωπα καλε, δεν ειναι δυσπεπτα, εγω(σαν κτηνος) δεν μασαω… Εξαλλου συνηθως τα χορτα μου πεφτουν ποιο βαρια απο οτι το κρεας, για υτο τα τρωω εμμεσα που ειναι και χωνεμενα και ειναι πιο ευπεπτα! :smiley: lol