Σωπα καλε, δεν ειναι δυσπεπτα, εγω(σαν κτηνος) δεν μασαω… Εξαλλου συνηθως τα χορτα μου πεφτουν ποιο βαρια απο οτι το κρεας, για υτο τα τρωω εμμεσα που ειναι και χωνεμενα και ειναι πιο ευπεπτα! lol[/quote]
έγραψε πάλι το Σοφάκι
Σωπα καλε, δεν ειναι δυσπεπτα, εγω(σαν κτηνος) δεν μασαω… Εξαλλου συνηθως τα χορτα μου πεφτουν ποιο βαρια απο οτι το κρεας, για υτο τα τρωω εμμεσα που ειναι και χωνεμενα και ειναι πιο ευπεπτα! lol[/quote]
έγραψε πάλι το Σοφάκι
skylos pou gavgizei, den dagkonei…
Εξαφανίστηκε και η Ράνια να συνδράμει λίγο στην χορτοφαγική εκστρατεία…
Παρεπιπτόντως, έφτιαξα μια ωραία σπανακόπιττα το Πάσχα! Άλλο πράγμα!
pantos enallaktika, gia pio light piata, plousia se xortoposotita einai kai oi kourades ton zoon…kalokairi erxetai…
Σαν ανθρωπος… προς το αρνακι…
Τρωω οποτε μου τη βαρεσε, δηλαδη συχνα. Πριν 6 μηνες ημουν 84 κιλα ζυγιστηκα πριν 20 μερες και τωρα ειμαι 76 χωρις διαιτες, χωρις τιποτα. Σημερα, μετα απο 1 μηνα περιπου ειδα ενα φιλο ο οποιος παντα με ελεγε χοντρο βουβαλι κτλ και μου ειπα οτι εχω αδυνατισει αρκετα, ενω τον τελευταιο καιρο βγαινω καθε βραδυ για πολλες ωρες με αποτελεσμα να τσακιζω- πολυ συχνα- σουβλακια.
Το συμπερασμα ειναι οτι με σουβλακια τουμπανα ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙΣ
Επισεις τελειωνοντας θελω να πω οτι: Η ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΙ!!!
δεν 3ερω αν τρως και απο αλλου παντος τα σουβλακια απο το αριστον ειναι αδερφιστικα οχι τουμπανα
Eννοειται οτι τρωω και απο αλλου,αλλα ρε καμενε ποτε εφαγες σουβλακι απο το αριστον (εκτος απο αυτο μετα τη συναυλια των Queensryche)???
Εγω εχω δοκιμασει ολα οσα κανει το μαγαζι (με γυρο, κεμπαπ, καλαμακι, ολα σε χοιρινο και κοτοπουλο, οποτε εχω την επιγνωση για να κρινω τα προιοντα του καταστηματος. Επισεις δεν μπορεις εσυ που εισαι στιλακι-τσιλιβιθρας να μου τη λες για το φαι!!! Εξαλλου η γνωση και η εμπειρια φαινεται στην κοιλια και την περιφερια, οπου σου ριχνω (ακομα και τωρα που εχω αδυνατισει εχουμε καποια διαφορα εστω και μικροτερη απο πριν)!!!
ειμαι απιστευτα κοιλιοδουλος. αυτη τη στιγμη τσακιζω μια σαλατα μαρουλι και λογικα επεται συνεχεια. τρωω ολα τα φαγητα πλην απο δυο τρια που τα σιχαινομαι (κουκια πχ).
σαν άνθρωπος,γιατί το καλό φαγητό αξίζει καλή μεταχείριση!!!
Ειμαι φανατικη κρεατοφαγος!!! :twisted: Σε νιστια εχω μεγαλο προβλημα…
Τοτε μην νιστευεις!
Ναι, πως :evil: ! Εχω την μανα μου που οσο μεγαλωνει γινεαται ολο και πιο θεουσα 8O ! Αρα θα παει η φακη και το φασολακι συνεφο!!!..
φακιες;;;
\m/
χεβυμεταλλικο φαι…κατσε καλα… 8) 8) 8) 8) 8)
ΡΕΒΥΘΙΑ!
ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΡΕΕΕΕ!!!
ΡΕΒΥΘΙΑ![/quote]
αν οι φακιές είναι χεβυμεταλλικό φαΐ, τότε αυτό είναι R’n’B-θια!!! :? :? :?
ΡΕΒΥΘΙΑ![/quote]
αν οι φακιές είναι χεβυμεταλλικό φαΐ, τότε αυτό είναι R’n’B-θια!!! :? :? :?[/quote]
xιππικα ειναι!
παιδες, εγω τωρα τρωω φρικασε. μη ζητησει κανεις. ουτε σεληνο δε δινω
μμμ…νοοοστιμοοο…μμμ…