Μιαμ

θέλω να φάω πίτσα.
έχω καιρό να φάω πίτσα.
ρε πίτσα ρε.

Εχω φιαξει πιτσα σπιτικη για το βραδυ :-s :-s
Η μαλακια ειναι οτι το βραδυ θα λειπω και θα την χλαπακιασει ο αδερφος μου

Πας καλά? Φέρε την μαζί ρε:p

Λες?Εγω ειχα στο μυαλο μου κρεατοπιτα απο τη βελανιδια :roll:

πφφφφφ, δε τα μπορώ τα διλήματα :frowning:

(αν και με βλέπω να έχω χορτάσει με τα νύχια μου κατά τη διάρκεια του ματς. Άγχος… Πολύ άγχος…)

Εφαγα μια σοκολατα χθες και ακομα το σκεφτομαι…εχω τυψεις θερμιδικες…ειναι φυσιολογικο???:roll:

αν ηταν καθε φορα που ετρωγα σοκολατα να ειχα τυψεις, παει, θα με κλαιγατε:lol:

ομγ λιδα δεν κλαιμε τετοιες ποσοτητες :Ρ
μην επηρεαζεσαι απο τον φαλοκρατισμο και απο τα κοινωνικα στερεοτυπα. υπαρχουν κι αλλα που πρεπει να μας ενδιαφερουν περισσοτερο απο μια σοκολατα. επισης συμφωνω με την ρανια…θα ειχα πεσει σε καταθλιψη εγω.

και εγω θα ειχα γινει emo!!!:lol: :stuck_out_tongue: :roll: :smiley: #-o

Δεν εχει καμια σχεση ο φαλλοκρατισμος εδω.Τα κοινωνικα στερεοτυπα ναι.Στην συγκεκριμενη,δικη μου περιπτωση ομως ,οχι…Αστειευομαστε κιολας ε:wink:(τι πρεπει να μας ενδιαφερει περισσοτερο απο μια σοκολατα?το κρουασαν μηπως???:stuck_out_tongue: )

τρως την σοκολατα επειδη σου αρεσει η σου αρεσει επειδη την τρως???

Αυτα να σ’ ενδιαφερουν περισσοτερο πχ. Κι εγω καλαμπουρι κανω κυριως, χαλαρα απλα λεω κι ολας 2 κουβεντες παραλληλα. :Ρ

Συμβουλες???:lol: να σαι καλα μικρη πεταλουδα:)(υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα τα οποια κατακλυζουν τη σκεψη μου)Αυτες οι ωρες,μετα τη δουλεια,προοριζονται προς χαλαρωση,χιουμορ.χλαπακιασμα καμιας σοκολατας κ τυψεων:p

Βαδίζεις σε λάθος δρόμο. ΑΥΤΟΣ είναι ο σωστός… :stuck_out_tongue:

Οντόπικ: Σήμερα έφαγα για πρώτη φορά κρουασάν σοκολάτα-μπανάνα. Οργαζμός μιλάμε.

Exεις φαει αναμικτο απο το Ciao re Cleaner …και μιλας για μπανανες και ανανάδες?ban:p

Σαν κτηνος… Αλλα ειναι και ενας λογος που με βριζουν οι φιλοι μου επειδη δεν παχαινω:lol:

Αυτό. Έχω μια ξαδέρφη που με κοροιδεύει λέγοντας μου ν’αδειάσω το τραπέζι. :lol:

Κοίτα, το ανάμεικτο είναι όντως κορυφή. Αλλά το σοκολάτα μπανάνα έχει περισσότερες δυνατότητες… Σκέψου ότι τα φαγητά της σχολής είναι γτπ. Το γεγονός ότι αυτό ήταν ΤΡΟΜΕΡΟ αυξάνει την αξία του κατακόρυφα… :stuck_out_tongue:

Welcome to the club!:smiley: 8)