Έρχονται!

αμα ήξερα οτι εισαι παντρεμενος, δε θα στο προτεινα καν… :stuck_out_tongue:

ασε…έκανα χαρη σε καποιον να τον συνοδεύσω στο γκοθικ παρτυ του underworld…στις δυο ωρες, απλως ήμουν με το ενα ποδι εξω απο την πορτα και με συγκρατουσε με νυχια και με δοντια…να φανταστεις οτι ειχα κατσει στην ηλεκτρικη καρεκλα στην εισοδο κοντα και επαιζα παιχνιδια στο κινητο μου…μετα πηγα καπου καλυτερα οπου η παραφροσυνη κυριαρχει…και το κεφι αναψε μεχρι το πρωι…

χμμ…wizard μήπως;

εκτος αν πήγες στον εορτάζοντα :stuck_out_tongue:

χμμ…wizard μήπως;

εκτος αν πήγες στον εορτάζοντα :P[/quote]

oxi…

ti giorti itan xtes?

Ο ΚΑΡΒΟΥ γιορτάζει όλη μέρα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ[/quote]

τον καρβου ρε συ…αφου είπαμε, γιορτάζει όλη μέρα κάθε μέρα :stuck_out_tongue:

το ειχαμε πει ε?.. ε, τοτε χρονια πολλα Δημητρακη…και σημερα(η μερα της μαρμοτας)… φιλακι? 8-[

Με αυτά που διάβασα φεύγω τρέχοντας να πάρω το εισιτήριο για του Gotthard. Μη μείνω απ’ έξω κοτζάμ εορταζούμενος!!! :stuck_out_tongue:

(Πάω να πάρω και Tik Tak για την αναπνοή :wink: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: )

E… Χμμ… Είναι πολύ άκυρο να ευχηθώ κι εγώ (με πολλές μέρες καθυστέρηση) χρόνια πολλά στους εορτάζοντες???

Sorry παιδιά, δεν κατάφερα να μπω νωρίτερα και να σας ευχηθώ εγκαίρως! Ότι επιθυμείτε βρε!

Φταει οτι αργεις και οτι εχεις μεινει πισω στα 70’s δεν μπορεις να ακολουθησεις την νεα γενια … :stuck_out_tongue: