Το ντρρρρρρρριιιιιινννννννν

Εγώ πάλι προτιμώ το και …:20 από το και …:15.
Γενικότερα τους ζυγούς αριθμούς στην ώρα που επιλέγω για το ξυπνητήρι.
Πρωινό ξύπνημα που δε με κάνει να θυμώνω… 9:40 και 10:20.
Οτιδήποτε πιο νωρίς να χαθεί στα όρη και τα βουνά που λέει και το sofi-k (πλεονασμός :lol2:).

Πωπω πώς το σιχαίνομαι το ντρινννννννννννννν!!! 8O

Ό,τι χειρότερο ε. Πώς σπάζομαι, πώς ξενερώνω, πόσο θέλω να εξαφανιστώ από προσώπου γης την ώρα που αρχίζει το σατανικό αυτό ντριιινννν.

loooooooooooooooooooooooool!
Και εγω αυτης της ωρας ημουν οταν δουλευα!Τη μισωωωωωω!:lol:
Eπισης, ηλιθια ωρα ειναι και 7:45.[-X

Τοτε ξυπνάω και εγώ…(και μετά γινεται 8,8.10,8.30)

:lol:

Και γω τοτε ξυπναω 7.45 με το ζορι, και 8 πρεπει να ειμαι στην δουλεια. Im fast 8O

Έχω χάσει πολλές φορές τη δουλειά επειδή το ντριιιιν δε χτύπησε…ή μάλλον χτυπησε…δεν έχει σημασία πρεπει να τα φτιάχνουν ενισχυμένα!

κατώ από το σπίτι σου είναι η δουλειά σου??8O

Μα δεν είναι ντρρρρριιιιιιιιιιιιινννννννννν! Είναι τι τι τιτίτ!!! Ακόμα πιο σπαστικό! 8O

Οχι, αλλα δεν ειναι μακρια. Κανα 2 χιλιομετρα απο το σπιτι. Αλλα κανα 3λεπτο κανω αφου δεν εχει κινηση.

:roll: :roll: :roll:

Aυτά είναι !

:evil: :cry: Οκ, ο πιο φρικτός ήχος ξυπνητηριού που υπάρχει.

Δευτέρα-Πέμπτη βάζω ξυπνητήρι στις 8, γιατί πρέπει να προλάβω το λεοφωρείο των 8.45 για τη σχολή. Συνήθως το χάνω και πάω με το 9.15 (μάθημα ξεκινάω στις 9).
Παρασκευή 8.30 γιατί πρέπει να προλάβω το λεοφωρείο των 9.30 για τη σχολή (μάθημα ξεκινάω στις 10).
ΣΚ μέχρι το μεσημεράκι συνήθως έχει ύπνο.

αυτό το ποστ άλλαξε τα δεδομένα

Μα καλά γιατί δεν αλλάζεις ήχο???
εγώ εχώ ενα πανέμορφο τραγουδάκι που λέει " ξύπνα μικρό παιδι , ξυπνα μικρο απιδι καινουργια μερα ξημερώνει , πλύνε την μάπα σου ,ντύσου καλα , φάε πρωινό , γινέ δυνατός…"
και το αφήνω και χτύπαει μέχρι τέλος για να το απολαμβάνουν όλοι στο σπίτι!:lol:

… καινουργια μερα, καινουργια μερα, ξημερωωωωωωωωωωωωωωωνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι"

Στα κινέζικα βασανιστήρια είσαι εξπέρ τελικά…
:lol: :stuck_out_tongue:

NOOOOOOOO!!! NOOOOOOOOOOOOO!!! 8O
AXAXAXXAXAXA AXAXXAXXAXAXXAXAXA Είναι απ’τα πιο γελοία. Επειδή η κολλητή μου ξυπνάει πάντα πριν από μένα και μου κάνει βασανιστήρια, ένα απόγευμα που κοιμόταν πήγα και την ξύπνησα με αυτό. 8) Δικαίωση!!!

Το “τι τι τιτίτ” είναι το παραδοσιακό ξυπνητήρι, μιας και του κινητού το κλείνω και δεν παίρνω χαμπάρι.

Ειχα παλιοτερα τι τι τιτιτ ξυπνητηρι του οποιου μαλιστα αυξανοταν ο ηχος μεχρι να καταληξει σε εναν συνεχη ηχο, που σιγουρα θα χρησιμοποιουσαν σαν μεθοδο βασανιστηριου στον Μεσαιωνα, ο οποιος ξυπναγε ολους τους δικους μου οι οποιοι αρχιζαν να φωναζουν “Το ξυπνητηρι ρεεεεεεεεεε Σοοοοοοοφι! Δεν το ακους; Σηκωσε την γειτονια! %@$#@#@$#@!” και καπως ετσι ξυπναγα…:slight_smile:

Ο πιο αποτελεσματικος τροπος απο οσους εχω δοκιμασει πλακα-πλακα…:-s

εγω για ηχο στο ξυπνητηρι εχω βαλει pretty boy floyd οποτε η μερα αρχιζει πολυ χαρουμενα…και εχει μια μελωδιουλα το junkie girl…χαιρεσαι να ξυπνας…:stuck_out_tongue:

Looooooooool!Καλα, τι μου θυμισατε τωρα!
Η μανα μιας φιλης μου ειχε ηχογραφησει στο κινητο (της φιλης μου) ενα τραγουδακι “Παμε για δουλειαααα, παμε για δουλειαααα!Hey!Ο,τι και να κανεις μην αναστεναζεις, ωραια μερα, καλημερα, παμε για δουλεια!”:lol: :lol:

Επος ηταν!:roll: