αυτη ομως ειναι τρου αμερικανικη πατατα μεγαλωμενη διπλα σε πυρηνικο σταθμο8)
Queensryche - Here In the now frontier…
Δεν ξέρω για πατάτα, αλλά αίσχος σίγουρα είναι.
το eye2eye των scorpions, μεγαλη απογοητευση… οπως και το dehumanizer. Kαι ηταν το πρωτο που ειχα ακουσει απο Sabbath και λεω τοσος λογος για αυτους τους αθλιους; :lol:
(εξαιρειται το θεικο master of insanity)
Kαι το γραψε και λαθος[-X
Αν και ειναι καλουστκικο δεν αξιζει σ’αυτην τη μπαντα και ειναι πατατα: St. anger
το σικσικσικς ιντερνασιοναλ.
Μegadeth-Risk
Maiden-Virtual XI
Metallica-St. Anger
Scorpions-Eye To Eye
Iced Earth-οτι έχουν βγάλει από το Horror Show και μετά
Η πατατα
[SIZE=“7”]Η[/SIZE] πατατα
ολων των εποχων δεν ξερω, αλλα πατατα σιγουρα…
Εκανα ενα σκαλισμα στα CD μου προσφατα,λογω μετακομισης,και βρηκα ενα που απορω γιατι το εχω και γενικοτερα γιατι υπαρχει:
Ακουσα λιγακι,και ναι,κακογουστο,αταιριαστο και αχρωμο cd…γενικα, χαρντ ροκ,με συμφωνικες ορχηστρες=αισχος…καταστρεφει καθε αισθηση μαγκιας και αλητειας που σου βγαζει το πρωτοτυπο…σαν παλιος και τρελος φαν των KISS,ξενερωσα τη ζωη μου,οπως και τοτε που το ειχα πρωτοαγορασει και ακουσει…δυσκολα θα βρω χειροτερο…
[SPOILER]
Αθλιο…
Παλευεται λιγο παραπανω,αλλα και παλι…ελεος μερικα κομματια…
[/SPOILER]
το no leaf clover όμως είναι κομματάρα
+1,αντε και το call of ctulu ‘‘ακουγεται’’ καπως…ολα τα αλλα ομως…ειδικα αυτο το ερμο το master of puppets,χριστε μου δλδ,δεν ακουγανε τι παιζανε???
[-X
μερικα κομματια απο εδω μεσα τα ονειρευομουν σε τετοιες εκτελεσεις 10 χρονια πριν κυκλοφορησει αυτος ο δισκος. Ο Καμεν με χαλασε καπως στους χρωματισμους τους…αλλα σιγουρα οχι αθλιος δισκος.
Ισως οχι καλοδουλεμενος (με την εννοια της δουλειας στις συνθεσεις των ενορχηστροσεων)
ον τοπι:
Megadeth - Risk
Maiden - οσα με Blaze arkoudogiouftas
Metallica - St Anger
Coverdale - Into the lught
King diamond - ολα μετα το House of God
Sodom - Το τελευταιο τους (σταδιαλα…τσαμπα αναμονη…)
Ας το παραδεχτεί η καημένη η ροκ/μέταλ σκηνή:
Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους.
Το καλυτερο της τελευταιας δεκαετιας για τους Metallica (κριμα που δεν κυκλοφορησε σε studio version:() μετα ερχεται το φετινο συγκλονιστικο Unforgiven III και τριτο το single I Disappear του 2000.
Βασικα το βρισκω αθλιο cd,διοτι δεν μου κανει να ταιριαζει το βαρυ,γρηγορο και in your face θρας των Ταλλικα,με βιολα,αρπες κ μλκιες λοιπες…οχι αθλιο δλδ λογω αμπαλοσυνης,κακης παραγωγης,απειριας ή απλα κακης ενορχηστρωσης ή κατι τετοιο,αλλα αταιριαστα ειδη μουσικης σε βαθμο κακουργηματος…
(το ειπα και πριν,οταν ακουω Master απο εκει,θελω να ξεριζωσω τη μυτη μου-που ειναι κ μεγαλη- και να τη χωσω στο ματι μου)…
To S&M εμενα μου αρεσει, και καλοδουλεμενο το βρηκα και εμπνευσμενο και περιεχει και το no leaf clover και το -human που ειναι κομματαρες:thumbup: