Οκ δεν έχεις άδικο, ωραίο κομμάτι. Βέβαια και πάλι, 2 κομμάτια δεν σώζουν ένα διπλό cd. Πραγματικά για μένα οι Metallica δεν έχουν κυκλοφορήσει άσχημο άλμπουμ, ακόμα και το St. Anger μου αρέσει, αλλά αυτο το S&M ποτέ δεν το χώνεψα.
#-o To Trooper να πεί:
OoooΟoooΟooooοοο τακατά τακατά τακατά τακατά OoooΟoooΟooooοοο τακατά τακατά τακατά πάπαπαπάαα :lol:
:lol: :lol: :lol:
Είσαι βλαμμένος.
:lol: :lol: :lol: #-o
το piper at the gates of down των pink floyd:?
Ρε Μαρία, τα γούστα είναι γούστα ΟΚ, αλλά θα μπορούσες να είσαι λιγότερο απόλυτη σε δίσκους που (υποτίθεται για κάποιους) έχουν παίξει έναν α’ ρόλο στο είδος μιας μουσικής.
μα αν τα βαλεις κατω ολα τα cd τους αυτο δεν σ φαινεται μουφα???προσωπικα δεν μ αρεσει αυτη η ψυχεδελεια ή οπως αλλιως λεγεται…:-k
Προσωπικά όχι, αλλά και να μου φαινόταν, έχει διαφορά να λες ότι αυτό το album είναι κατώτερο από το ‘‘Wish you were here’’, από το να το χαρακτηρίζεις ''μεγαλύτερη πατάτα όλων των εποχών. Αν είναι έτσι, το χειρότερο C.D. κάθε μπάντας είναι η μεγαλύτερη πατάτα όλων των εποχών.
για μενα ειναι πατατα οτι κ να λες εσυ…:har:
queen-hot space8O
για το χειροτερο δισκο του αγαπημενου μας συγκροτηματος δε λεει?
To With Sympathy από Ministry.
#-o#-o Όοοοοοοχιιιιιιι!!! Δεν τα ξεστομίζουμε έτσι αυτά… Μαχαιριά στην καρδιά ήταν αυτό…
Όντως!!! Μαρία σου δίνουμε ακόμα μια ευκαιρία. ΞΑΝΑΚΟΥΣΕ τον δίσκο.
εμενα μ αρεσει… ριχνω κατι χορους οταν το ακουω:p:D
μπελα που βρηκα:p ενταξει δεν ειναι κ χαλια μου αρεσει 3-4 τραγουδια αλλα τα αλλα δεν μ κανουν κλικ:wink:
μιας κ λεμε για floyd προσθετω το ummagumma…το πρωτο cd ομως…:?
οποιον κ να ρωτησω την ιδια απαντησει παιρνω : ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ:p
Λοιπόν, για να τελειώνει αυτό το αστειάκι:
Φλόιντ + πατάτα = άτοπο. ΤΕΛΟΣ .
Οι Φόιντ έχουν βγάλει μόνο διαμάντια. Οπότε αν ψάχνουμε το χειρότερο άλμπουμ τους, στην ουσία ψάχνουμε ποιο διαμάντι τους γυαλίζει λιγότερο. Γι’ αυτό το όνομα “Pink Floyd” δεν έχει καμία απολύτως θέση στο παρόν τόπικ…
Λίίίγο επηρεασμένος από Μάνο ;p