Κάποιος έγραψε ότι το Tyr είναι πατάτα. Υπάρχει ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο (άνω των 10.000 λέξεων) για όλους τους αντι-Tyr αυτού του κόσμου, αλλά δεν μου το επιτρέπει η διαγωγή μου. Tony Martin ρεεεε και τα μυαλά στα κάγκελα.
Υ.Γ. Γιατί ότι δεν είναι Ozzy ή Dio από Sabbath δεν κάνετε τον κόπο ούτε να το ακούσετε ρε γαμώτο???
Διαφωνώ καθέτως και διαγωνίος , προσωπική μου άποψη είναι ότι το X-Factor είναι ένα από τα 3 καλύτερα cd των Maiden τα άλλα δύο είναι το Somewhere In Time & το Seventh Son Of A Soventh Son.[/quote]
ax thee mou ti allo tha akousw? protimaei x fector kai den bazei killers piece of mind iron maiden number of the beast klp.
Το X-Factor ειναι πολυ καλο album, δεν ειναι καθολου πατατα.
Πατατα ηταν το “No Prayer For The Dying”.
Αλλες πατατες:
Metallica - St.Anger
Dream Theater - Octavarium
Black Label Society - Mafia
Scorpions - Eye To Eye
Queensryche - Hear In The Now Frontier (για αυτους ειναι πατατα, για αλλες μπαντες θα ηταν δισκαρα)
Manowar - Μετα το sign of the hammer, ειναι πατατες
U.F.O - Sharks
AC/DC - The Razor’s Edge
Διαφωνώ καθέτως και διαγωνίος , προσωπική μου άποψη είναι ότι το X-Factor είναι ένα από τα 3 καλύτερα cd των Maiden τα άλλα δύο είναι το Somewhere In Time & το Seventh Son Of A Soventh Son.[/quote]
ax thee mou ti allo tha akousw? protimaei x fector kai den bazei killers piece of mind iron maiden number of the beast klp.[/quote]
Εισαι σοβαρος εσυ θες να μου πεις ??? Ποστ απο το 2004 ??? … εκανες 2,5 χρονια να με ανακαλυψεις ??? Ειμαι πολυ συγκινημενος !!! Και οι ρυθμοι σου ειναι πολυ γοργοι επισης …αντε το 2009 θα διαβασεις και τα σημερινα μου ποστ.
Αλλωστε ποτε δεν ειναι αργα … :roll: :roll: :roll:
Διαφωνω. Δεν ξερω αν δεν σου αρεσε, αλλα εχει μερικες τραγουδαρες.[/quote]
Για AC/DC ειναι μετριο αλμπουμ, και δεν μου αρεσε εμενα, παντως εχει καναδυο τραγουδαρες, αλλα σε γενικες γραμμες δεν πολυαξιζει κατα την δικη μου αποψη.
Διαφωνω. Δεν ξερω αν δεν σου αρεσε, αλλα εχει μερικες τραγουδαρες.[/quote]
Για AC/DC ειναι μετριο αλμπουμ, και δεν μου αρεσε εμενα, παντως εχει καναδυο τραγουδαρες, αλλα σε γενικες γραμμες δεν πολυαξιζει κατα την δικη μου αποψη.[/quote]
Δεν έχει μερικές αλλά πολλές τραγουδάρες. Το “αμάρτημά” του είναι ο πιο εμπορικός ήχος και γι’ αυτό το κατηγόρησαν πολλοί. Για μένα όμως είναι δισκάρα και δεν έχει θέση σε θέμα με τίτλο “Μεγαλύτερη πατάτα όλων των εποχών”. Πως γίνεται αυτό άλλωστε όταν έχει κομματάρες όπως Thunderstruck, Fire Your Guns, The Razors Edge, If You Dare, Got you by the balls ?
tha symfwnhsw me ton crabsody,o diskos exei komatares,twra an de sou arese ayto einai allo… pantws oi ac/dc kata th gnwmh mou den exoun kykloforhsei pote patata disko.
Καλα δεν βρεθηκε κανεις να ξεθαψει αυτο το ιστορικο πατατοthread?:lol: Δεν ξερω αν ειναι τοσο πατατα αλλα το Lost Highway που βγαλανε οι bonjovi σιγουρα συγκαταλεγεται στα αλμπουμ εκεινα που οταν τα ακους μενεις με μια απορια και μια περιεργη αισθηση…χωρις να μπορεις εξηγησεις το γιατι.Με διαφορα μια απο τις προσφατες πατατες το Lost Highway λοιπον…
Ωραίο το πατατοthread. Μερικές πατάτες για μένα:
Manowar - Warriors Of The World (μέγιστη πατάτα, το ομώνυμο είναι ψιλοκαλό αλλά θυμίζει πολλά άλλα πράγματα και με ξενερώνει).
Iron Maiden - Virtual XI (2 κομμάτια δεν το σώζουν με τίποτα, φυσικά αναφέρομαι στα Futureal, Clansman).
Metallica - S&M (Metallica με ορχηστρα; αχαχαχαχα, εκτός από το Call Of Ctulu, σε όλα τα υπόλοιπα το αποτέλεσμα είναι οικτρό πιστεύω. Αποκορύφωμα το Puppets, λες και παίζουν 2 στεροφωνικά ταυτόχρονα διαφορετική μουσικη).
Crimson Glory - Astronomica (ήμουν πιτσιρικάς και είχα κωλοχαρεί με την επανασύνδεσή τους αλλά δεν ακουγότανε με τίποτα αυτό το πράγμα. Το bonus live cd ήταν πολύ καλύτερο από τον ίδιο τον δίσκο).
Dream Theater - Octavarium (βαρεμάρα στη νιοστή).
Black Sabbath - Technical Ecstasy/Never Say Die (αν τα κυκλοφορούσε τότε κανένα ροκ γκρουπάκι γ’ κατηγορίας μια χαρά θα ήταν, όχι οι θεοί).
Τί να το σώσουν; Εδώ τον εαυτό τους δεν μπορούν να σώσουν τα συγκεκριμένα δύο. Το ?Clansman? έχει το χειρότερο ρεφρέν των Maiden. A, sorry είχα ξεχάσει το ρεφρέν του ?Lightning Strikes Twice?.:lol:
?No Leaf Clover? and I rest my case your honor![-X
Αυτο ακριβως νομιζω για το S&M. Δεν ειναι αθλια η αποπειρα απλα αταιριαστη. Και οντως μονο το Call Of Ctulu σωζεται καθως και το No Leaf Clover που ανεφερε ο Βικ Βεγκα.
το ΒΝW εχει μερικα αρκετα χειροτερα ρεφραιν αλλα δεν τραγουδαει ο μπλειζ. το dod δεν εχει χειροτερα εχει απλα μερικα ανυπαρκτα αλλα επισης δεν τραγουδαει ο μπλειζ. Το amolad εχει αρκετα καλυτερα αλλα τραγουδαει ο dickinson :lol: