http://www.circusoflife.com/Frozen_Moments/Fun/imagepages/image10.htm
www.amtrek.net/news/potato1.jpg
αυτες ειναι οι μεγαλυτερες πατατες!!! κοιταξτε το!!!
http://www.circusoflife.com/Frozen_Moments/Fun/imagepages/image10.htm
www.amtrek.net/news/potato1.jpg
αυτες ειναι οι μεγαλυτερες πατατες!!! κοιταξτε το!!!
Oλα τα judas priest,strαtovarious,gammaray,king diamond,merciful fate,edguy,demon,venom,scorpions
Ολα αυτα μαζι συνιστουν το μεγαλυτερο εργοστασιο παραγωγης chips.Και οχι απ’τα καλα,αλλα αυτα που εχουν ξυδι.
Θα τους σκοτωσω με κανα κανονι κοβαλτιου μπας και ησυχασει το αυτι μου
Και μην ακουω μα***ιες οτι εγω λεω μα***ιες γιατι ειμαι πολυ electrifying και βοδι
Τι λες ρε άσχετε… Οι Europe και οι Bon Jovi γα…νε ότι ακούς…
ΑΣΧΕΤΟ αλλά επίκαιρο…
Koita oti eisai electrifying den to apokleiw alla oti eisai vodi einai sigouro! :lol:
Xalarwse ligo kai otan les san megales patates sygrotimata san tous Judas Priest, Edguy kai Scorpions(oxi pws oi ypoloipoi pane pisw) tote eisai toulaxiston ebathis. Xereis posa sygrothmata den poly-paw? Alla gia na mideniseis kapoies megales axies tou metal prepei na eisai poly xerokefalos.
Σοβαρα τωρα ρε παιδια,αποκλειεται οι “μεγαλες αξιες” απλα να εχουν υπρετιμηθει απο τους οπαδους περνωντας μια νοοτροπια οτι “αυτο το συγκροτιμα ειναι μεγαλο και ποιος εισαι εσυ που θα το κρινεις?” και να διαιωνιζουν μια κατασταση (πχ οτι οι Maiden ειναι καλη και μεγαλη μπαντα ενω το μονο που εκανε ηταν να βαλει τα θεμελια,τους το αναγνωριζω αυτο,αλλα ΔΕΝ ειναι καλη μπαντα οπως δεν ειναι και αλλες πολλες)?Αυτο γινεται λεγοντας στου ς νεοτερους" ααα μεγαλη μπαντα οι ταδε".Και στο κατω κατω επειδη τους ακουνε πολλοι δεν τους κανει απαραιτητα μεγαλους επειδη το αξιζουν αλλα επειδη οι οπαδοι ειναι οτι να’ναι.(Βλεπε Madonna)
Προσπαθησα να το πω οσο πιο συντομα μπορουσα γιατι εδω πιστευω οτι τιθεται ενα μεγαλο ζητημα:Μεγαλες μπαντες πρεπει να ειναι αυτες που τις ακουνε οι πολλοι ή αυτες που πραγματικα αξιζουν?
Ας πω κι εγώ καμιά πατάτα :lol: (Όταν λέω πατάτα εννοώ σε σχέση με την υπόλοιπη δισκογραφία του εκάστοτε group και όχι γενικά…)
Black Sabbath-“Forbidden”
Queen-“The Miracle” (πλην του “Was It All Warth It”…άντε και του “I Want It All”!!)
Yes-“Talk”
Queensryche-“Hear In The…”, “Tribe”
Scorpions-“Eye II Eye”
Uriah Heep-“Different World”
Def Leppard-“Slang”
Pink Floyd-“A Momentary Lapse Of Reason”
Deep Purple-“Slaves & Masters”
δεν θεωρω κανενα δισκο πατατα, γιατι αντιπροσωπευει το ονειρο που ειχε καποτε καποιος και εγινε πραγματικοτητα. Σιγουρα σε καποιους θα αρεσει και σε καποιους αλλους οχι. δεν ειναι αναγκη να βαζουμε ταμπελες…
Metallica - St. Anger
i tragiki dialisi ton
PINK FLOYD…
πατατα θα ηταν αν συνεχιζαν…
πατατα θα ηταν αν συνεχιζαν… :P[/quote]
Ρε πούστη μου προκαλείς…!
Κάνω το μαλάκα και αποφεύγω ν’αντιπατεθώ για άλλη μία φορά μαζί σου για το ίδιο θέμα!
Μην ασχολείσαι με τους Floyd για να συνεχίσουμε την “ειρηνική συνύπαρξη” εδωμέσα!!!
Κάνω το μαλάκα και αποφεύγω ν’αντιπατεθώ για άλλη μία φορά μαζί σου για το ίδιο θέμα!
Μην ασχολείσαι με τους Floyd για να συνεχίσουμε την “ειρηνική συνύπαρξη” εδωμέσα!!! [/quote]
θα ασχολουμε για να λαμψει η αληθεια!!!
MAKE LOVE NOT WAR!!!
Μην ασχολείσαι με τους Floyd για να συνεχίσουμε την “ειρηνική συνύπαρξη” εδωμέσα!!! [/quote]
Δεν θέλουμε ειρηνική συνύπαρξη εδώ μέσα… Γουστάρουμε να μαυρίσουμε στο ξύλο όλους όσους γουστάρουν τους κοιμίσηδες…
Μην ξεχνάς πως όσοι δεν τους γουστάρουμε έχουμε “ειδικό βάρος”, ενώ μας αρέσουν και οι Manowar
METAL_LAWS και bluezlick συντάσσομαι μαζί σας στον αγώνα εναντίον του ύπνος rock
Δεν θέλουμε ειρηνική συνύπαρξη εδώ μέσα… Γουστάρουμε να μαυρίσουμε στο ξύλο όλους όσους γουστάρουν τους κοιμίσηδες…
Μην ξεχνάς πως όσοι δεν τους γουστάρουμε έχουμε “ειδικό βάρος”, ενώ μας αρέσουν και οι Manowar
METAL_LAWS και bluezlick συντάσσομαι μαζί σας στον αγώνα εναντίον του ύπνος rock[/quote]
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
παιδια εμενα μου αρεσουν οι floyd απλος δεν γουσταρω να ακουω τοσα για αυτουσ ενω δεν τα αξιζουν.
MANOWAR δεν ακουω δεν λεω τον λογο γιατι θα μαλωσω κ με σενα teli κ θα χαλασει η συμαχια!
Υ.Γ. τελη θα ερΘεις με γουνινο βρακακι κ με τον διπλο πελεκι? :lol: :lol: :lol:
Δεν θα φορέσω γούνινο βρακάκι γιατί δεν υπάρχει στο νούμερο μου, ώστε να κρύβει όλα τα προσόντα μου… Τρέμε slekkas…
Πέρα από την πλάκα και για να μην παρεξηγηθώ στα καινούρια μέλη, σέβομαι τους Floyd γιατί έχουν επηρεάσει ένα σωρό μουσικούς, απλά το proggresive rock δεν είναι το στυλ μου… Προτιμώ το proggresive metal…
Επίσης για μουσική ν’ ακούτε τον bluezlick… Ξέρει πολλά…
[size=1]Αντιθέτως μ’ εμένα[/size]
Συμφωνω στο make love not war αλλα δεν ξερω τι σασ εχουν κανει οι floyd. οκ δεν σας αρεσουν το καταλαβαμε αυτο αλλα ελεος πια . οποτε καποιος αναφερει το θεμα pink floyd πευτουν ολοι πανω του να τον φανε.(εμεις δεν βριζουμε οτι ακουτε και ας το θεωρουμε μαλακια)
Εχει καταντησει αηδια αυτη η κατασταση
Προσόν θεωρείς το πελώριο εύρος της κ^%&τρυπίδας σου??? 8O 8O
Εγώ στη θέση σου θ’αγόραζα γούνινη σωβρακοφανέλα ζιβάγγο!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Αυτό είναι που με θλίβει…ότι είναι εντελώς τεχνοκράτης και χάνει το feeling!!
Αυτό είναι πασιφανές με τα ακούσματα που έχεις!!!
H αυτογνωσία είναι το μεγάλο προσόν μου, γι’ αυτό είμαι σίγουρος για την αξία και την ποιότητα των λίγων ακουσμάτων μου…
Όσο για το βρακάκι, σου έχω πει ότι δεν σε πηδάω όσο κι αν με παρακαλάς… Πηγαινε να κάνεις sex με τ’ αγόρι σου τον Ulrich
Siga min dagwneis,poso kafeinh exeis sto aima sou simera??? Prwton kanenas den tous evrise kai deyteron kanenas den tous antipathei. Kai egw opws kai o Telis goustaroume Floyd alla oxi gia parapanw apo 1 wra synexomenh! Pragmatika to prog. metal proigitai kai se emena. Ta prog. mou fainetai oti prepei na eisai ligo mastouras gia akous gia poly wra synexomena xwris na sou ginei to kefali kazani :lol:
Oute ligo xavale den boroume na kanoume pleon,mas apokaloune olous aidiastikous! :twisted: