ο Ulrich ειναι γματος drummer και οποιος ξερει απο μουσικη το καταλαβαινει…
Κατι τετοιες μ@λ@κιες μονο το hammer τις λεει…
Κατι τετοιες μ@λ@κιες μονο το hammer τις λεει…
Κατι τετοιες μ@λ@κιες μονο το hammer τις λεει…[/quote]
hammer δε διαβάζω my friend αλλά όσο και να μ’αρέσει να τον ακούω δεν ξεχνάω ότι συνήθως οι αρχάριοι έχουν τόσο κοντά τους πιάτα και τύμπανα για να μπορούν να τα χτυπάνε γρήγορα και ότι δεν μπορεί να κάνει τρελά πράγματα όπως πολλοί άλλοι στην θέση του! πολύ καλός,δε λέω, έχει οδηγήσει πάρα πολλά άτομα στο ναμάθουν ντραμς για να παίξουν κομμάτια του αλλά προσωπικά δεν τον βάζω στους καλύτερους! Και όποιος ξέρει από μουσική με καταλαβαίνει…
gia mazepse ligo ti glwssa sou filarako katalabes giati poly eksw bgainei. Ama den saresoun ta post mou min ta blepeis.
thanx gia tin ypostiriksi file. 17 eimai
Κατι τετοιες μ@λ@κιες μονο το hammer τις λεει…[/quote]
hammer δε διαβάζω my friend αλλά όσο και να μ’αρέσει να τον ακούω δεν ξεχνάω ότι συνήθως οι αρχάριοι έχουν τόσο κοντά τους πιάτα και τύμπανα για να μπορούν να τα χτυπάνε γρήγορα και ότι δεν μπορεί να κάνει τρελά πράγματα όπως πολλοί άλλοι στην θέση του! πολύ καλός,δε λέω, έχει οδηγήσει πάρα πολλά άτομα στο ναμάθουν ντραμς για να παίξουν κομμάτια του αλλά προσωπικά δεν τον βάζω στους καλύτερους! Και όποιος ξέρει από μουσική με καταλαβαίνει… :D[/quote]
Τι ειδους ακουσματα εχεις??? Επισης τι θεωρεις οτι διαμορφωνει εναν καλο παικτη(μουσικου οργανου ετσι??)
Απλα γιατι μαλλον μιλαμε σε διαφορετικη βαση???
PS: ταχυτητα δεν σημαινει οτι καποιος ξερει κιθαρα/ντραμς κτλ…
Ναι ρε, ο Ulrich ειναι πολύ καλος ντραμερ… ειδικά αν σκεφτείς ότι όπως δήλωσε και ο ίδιος “αυτός δημιούργησε το μεταλ” του χρωστάμε τα πάντα…
τι είναι αυτα που λέτε ρε;;; δεν μπορω να βρω ουτε ενα λόγο για να θεωρησω τον ulrich καλο ντραμερ (σε σχεση με τα χρονια που παιζει και για την εμπειρια του).υπάρχουν πολύ καλυτεροι.
τέλος πάντων για να μην είμαι off topic κορυφαία πατάτα είναι το prophecy των soulfly. φαινεται πως ο cavalera προσπαθει να μας δειξει οτι οσο παιρνουν τα χρονια το καψιμο του εγκεφαλου του απο το χασίσι μεγαλωνει. τωρα προσπαθει να φανει πιο μαλακας δηλωνοντας πριν την εκδοση του καινουργιου αλμπουμ των soulfly οτι τωρα πια δεν πολυγουσταρει να ακουει μεταλ. τι να πει κανεις; για μενα ο max ηταν θεος και καταληξα να τον λεω μαλακα…
O kalos drummer den einai mono aytos pou paizei texnika. O Ulrich den einai idiaitera kalos texnika alla exei ena gamato styl sto paiksimo pou me entiposiazei. Oloi oi alloi drummers oso tromeroi kai na nai texnika (Portnoy) den exoun ayto to “kati” pou exei o Ulrich sto paiksimo tou…
gia mazepse ligo ti glwssa sou filarako katalabes giati poly eksw bgainei. Ama den saresoun ta post mou min ta blepeis. [/quote]
Ώπα βαράνε αυτοί εδώ
Ένα πράγμα έχω μόνο να σου πω.
ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΣΦΙΜΟΣ!!!
Και σύ γίνεσαι βλάσφημος.
1ον - Το Prophecy αντικειμενικά είναι ο πιό ώριμος δίσκος από Soulfly.
2ον- Είναι μαλάκας επειδή δεν πολυγουστάρει να ακούει μέταλ;Καλά κάνει, μεγάλωσε,ωρίμασε,έσπειρε και σπέρνει με δισκάρες.
Ναι το ότι ωρίμασε φαίνεται στο ότι ότα ζούσε ο γιος του έπαιρνε ναρκωτικά μαζί του…και εκτός του ότι το prophecy είναι με διαφορά ο χειρότερος δίσκος πλέον δεν σπέρνει με δισκάρες γιατί δήλωσε ότι επειδή δεν ακούει πολύ μεταλ τώρα τα περισσότερα κομμάτια στον καινούργιο δίσκο τα γράφουν άλλοι.και στο κάτω κάτω δεν έγραφε τίποτα φοβερά κομμάτια στους soulfly…τα ριφάκια και οι στίχοι επαναλαμβάνονται συνέχεια σε διάφορα τραγούδια
Πάντως το Bleed των Soulfly είναι τρομερό κομμάτι, μια φορά το’βαλα και άρχισα το κοπάνημα και με ξεσήκωσε τόσο που φοβήθηκα μην τραυματιστώ ή χτυπήσω πουθενά με τόσο χτύπημα. Ειδικά όταν μπαίνουν τα St. Anger drums προς το τέλος πορώνομαι πάρα πολύ άγρια.
Όσο για τη μεγαλύτερη πατάτα όλων των εποχών… Δεν υπάρχει… Έχω την άποψη πως ΟΛΑ τα albums που πουλούνται σε δισκοπωλεία είναι καλά και όχι πατάτες, και απο’κει και πέρα σε κάποιους αρέσουν και σε κάποιους όχι. Αν δεν ήταν καλά, δε θα τα κυκλοφορούσαν οι εταιρείες… Πάντως από κάθε συγκρότημα που ξέρω η μου αρέσει όλη τους η δισκογραφία, η δε μου αρέσει τίποτα απολύτως… :roll:
οτι εχουν βγαλει απο την εποχη του enter (κορυφαιο) και μετα οι within temptaion ειναι μουφα…
Megadeth - Risk
Απαράδεκτο.
st.anger.
[Oso kai an agapw ayth th banda:]
To TYR twn “Black Sabbath”. Den vriskeis le3eis na perigrapseis thn a8liothta tou.
Ε ??? δισκάρα είναι, σε αντίθεση με κάτι forbidden & Technical ecstasy.
Prwtathlith axetosynhs. Redneck vodakla.
Ειδικά για τους SCORPIONS διαφωνώ πλήρως… Το Unbreakable γαμάει και στα live συνεχίζουν να ξεσκίζουν…
Όσο για τους WHITESNAKE μπορεί δισκογραφικά να μην περιμένουμε κάτι, ωστόσο το INTO THE LIGHT (προσωπικό του COVERDALE) ήταν καταπληκτικό (όχι hard rock, blues περισσότερο)!!! Στο Live πέρυσι στο Λυκαβηττό πιστέυω ότι ήταν καλύτεροι, απ’ οποιοδήποτε συγκρότημα έπαιξε στο φετινό rockwave!!![/quote]
εγω τους ειδα και τους δυο στο κλειστο του παοκ αν τους εβλεπα για πρωτη φορα και δεν ηξερα την ιστορια τους θα ζητουσα τα λεφτα μου πισω. η μονη εξαιρεση ηταν ο tommy aldridge. αλλα προτιμω να τον ακουω με τον PAT TRAVERS παρα με τους whitesnake.
εκεινος ο ντραμερ των scorpions τι μαλακας που τον βρηκαν;
οχι οτι ο ραρεμπελ ηταν κατι σπουδαιο αλλα ηταν απλος σταθερος και ποτε δεν εβγαινε απο τον χρονο.
αυτος ο μαμελουγκος ουτε νταουλι στα καλαντα δεν μπορει[/quote]
ayta poy ta eides mipos eides alli synaylia?mia xara einai o kottak kai apo ton rarebell xilies fores kalyteros( otan paizei stoys diskoys kai den paizei giaponezos).oso gia whitesnake o coverdale pote den itan kalos live apo to 84 kai meta oso gia tin mpanta poy exei tora einai i kalyteri meta tin klasiki synthesi kai min akoyso tipota gia vandemberg kai vai kai loipes paparies!!![/quote]
στην πεγκυ ζηνα ειχα παει γιαυτη δεν μιλαμε τοση ωρα.
στα νταμς δεν ηταν ο κοτακ αλλα ο γκαζεπης απο την πολιχνη[/quote] Etsi exhghte.
Ti milame twra gia ton tyxaio ton Kottak? Epaize kabosa xronakia stous Kingdom Come kia meta twn phran oi Scorpions oi opoioi den xeroun tyfla tous apo mousikh. Etsi den einai???
:-& 8- :-s
X-Factor=Gamistero
Megalyterh patata pou thn agorasa amesws logo anypomonysias: [b][size=7][/size]St.Anger. [size=3][/size]
O Ulrich einai ektelestika kai mousika enas apla metrios drummer pou ton svinoun tosoi kai tosoi wstoso den me dysarestei to paiximo tou sta 80’s-early 90’s.
To na sygrinoume to “…And justice for all” me to “Stfu Anger” einai apla ierosylia twn grudge stoixeiwn tou forum…[/b]
Λοιπόν αν και με “πονάει” θα πώ το St. Anger… Θα διαφωνήσω όμως για Juguator (ένα από τα αγαπημένα μου Priest albums) και για Elements 2 (μπορεί να μην είναι ανάλογη δισκάρα του Εlements 1 αλλά δεν πάυει να είναι πολύ καλό άλμπουμ)