Καλύτερος σκηνοθέτης

ψευτοκουλτουρα ftw. να γινει πολλ

Ε οπως και να το κανεις ειναι αρκετα αστειο να χεις τον de palma η τον burton η ακομα χειροτερα τον cameron και τον jackson στον καλυτερο σκηνοθετη εβερ την ιδια στιγμη που λειπουν ΜΕΓΑΛΟΙ σκηνοθετες του ευρωπαικου σινεμα…Ενταξει να πω Κοπολα και Σκορσεζε εχουν γυρισει μεγαλες ταινιες.

Δεν μπορω να καταλαβω αυτη τη καραμελα της ψευτοκουλτουρας…

ανοίγουμε πολλ “καλύτερος ψευτοκουλτουριάρης σκηνοθέφσκι” κ εκεί θα ειπωθούν όλες οι αλήθειες…:lol::lol:

ντάβι ούτε που είδα ότι είχες ανοίξει εσύ το πολλ κάποια χρόνια πριν. no offence man, ένα σχόλιο κάναμε… !:wink::wink::roll:

Το site λεγεται rocking.gr και οχι timogiannakis.gr…Οπως ειχα τονισει σε παλιοτερο post οι επιλογες στο poll ειναι υποκειμενικές και προσωπικές…Δεν ειμαστε ολοι φαν του Κισλόφσκι η του Αγγελοπουλου βλεπετε…Monte δεν τρεχει τπτ…:wink::slight_smile: Απλα υπερασπιστηκα το thread μου…:stuck_out_tongue:

Το θέμα με το Stanley είναι ότι έχει κάνει ταινίες σε ΟΛΑ τα είδη (κοινωνική, κομωδία, αισθηματικό θρίλλερ, τρόμου, επική, επιστημονικης φαντασίας, αστυνομική, εποχής) και είναι και σχεδόν όλες ΚΛΑΣΙΚΕΣ.

Στον κόσμο μου

Οκ sorry αυτο δεν το ειχα διαβασει.:wink:

Απλα σε αντιστοιχο θρεντ για το ροκ θα βαζαμε led zeppelin deep purple,who κλπ και μαλλον οχι rem clash και soundgarden ξερω γω…

Αγγελόπουλος!!!

μια χαρα σας χωνει ο Αγγελοπουλος

Oτι πρεπει για βραδιες με καουρες και φουσκωμα που δυσκολευεσαι να κοιμηθεις

Όποιος έχει πρόβλημα με ψευτοκουλτούρες, λιπές καραμέλες κτλ δεν χρειάζεται να τις δει, δεν λέει κανείς κάτι τέτοιο. Αλλά αν θέλει κάποιος να σχολιάσει για οποιοδήποτε λόγο τον Αγγελόπουλο, τον Κισλόφσκι και οποιονδήποτε ψευτοκουλτουριάρη σκηνοθέτη μπορεί να το κάνει με διάλογο και επιχειρήματα, κοτζάμ θρεντ υπάρχει. Δεν χρειάζεται να ντραπεί κάποιος που βλέπει ή δε βλέπει Ευρωπαικό κινηματογράφο, έλεος πια.

καλα χαβαλε κανουμε (τουλαχιστον εγω). εννοειται γουστα ειναι αυτα και δεν υπαρχει σωστο και λαθος.

απλα οποιος δεν καταλαβαινει οτι ο Αγγελοπουλος ειναι σημαντικος και αναγνωρισμενος σκηνοθετης ειναι αμουσος και αμπαλος.

πέστα ρε βαγγ !! κ εγώ πλάκα κάνω, αλλά μαρέσει κ ο σινεμάς κάπως

Α ναι ? Εγω νομιζα οτι ειναι ονομα υπνωτικου.

Δεν εχω δει καμια ταινια του παρεπιπτοντως και δεν με ψηνει.
Απο τα κουλτουρε φτανω μεχρι Αλμοδοβαρ. 8)

ενταξει τον Αγγελοπουλο τον βλεπουν και στρεϊτ. παντως αν θες μπορεις να διαβασεις μερικα καλα αρθρα για τον Αγγελοπουλο για να καταλαβεις τι παιζει και ισως ψηθεις. Για αρχη μπορεις να δεις το “Μια αιωνιοτητα και μια μερα” που ειναι απο τις ταινιες του που δεν ειναι τοσο ιστορικες και βλεπεται πιο ευκολα απο τις υπολοιπες. Και το “λιβαδι που δακρυζει” επισης που βγηκε προσφατα (2004). Αυτες δεν ειναι και τοσο δυσκολες. Κυριως απο τις παλιοτερες του βγηκε το ονομα :stuck_out_tongue:

αν του αγγελόπουλου του βγήκε το όνομα, τι να πούμε κ για τον ταρκόφσκι…

δείτε την θυσία κ τα λέμε

:lightsabre: Υπονοεις κατι ?

Ε το ειχα ψησει μια φορα να δω αλλα νυσταζα οποτε δεν μετραει :stuck_out_tongue:
Ο David Lynch τι θεωρειται ?

σχολιο για τον Αλμοδοβαρ ηταν. ε λιγο τα τραβελια, λιγο οι που…τριχες του Μπερναλ…
μην ανησυχεις παντως, και γω βλεπω Αλμοδοβαρ :stuck_out_tongue:

το θεμα με τον Αγγελοπουλο ειναι να μην ξεκινησεις με λαθος ταινια. Μην παρεις κανα Θιασο για αρχη…

απο Lynch μονο twin peaks εχω δει και απο αυτο μπορω να πω οτι ειναι θεος.

Εγω εχω προσκυνησει το Mulholland Drive !
Του Αλμοδοβαρ εννοεις το La mala educacion ε ? :stuck_out_tongue:

Εμενα γιατι μου φανηκε οτι ο σκηνοθετης στην ταινια ηταν αυτοβιογραφικος ρολος ?

Εγω εχω προσκυνησει το Mulholland Drive !

ειδες? ολοι κρυβουμε εναν ψευτοκουλτουριαρη μεσα μας :stuck_out_tongue:

Εμενα γιατι μου φανηκε οτι ο σκηνοθετης στην ταινια ηταν αυτοβιογραφικος ρολος ?

Ισως. Παντως οι περισσοτερες ταινιες των μεγαλων σκηνοθετων ειναι λιγο εως πολυ αυτοβιογραφικες.

Του Αλμοδοβαρ εννοεις το La mala educacion ε ?

Η σκηνη που μπαινει ο αλλος μεσα και λεει “να τον τσιμπουκοσω λιγο?”, ολα τα λεφτα…

Ο Αλμοδοβαρ, τωρα που το θυμαμαι, ειχε πει πως τον γοητευουν τα τραβελια γιατι κρυβουν την φυση και του αντρα και της γυναικας (η κατι παρομοιο).

Βλάκας :Ρ Μα τι το σπουδαίο είχε πια αυτό το Μπλε Βελούδο;

[Ο Αγγελόπουλος δεν ξέρω αν είναι στρεητ, ούτε ο Ταρκόφσκι γιατί δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο. Ελάχιστα πράγματα για τον καθένα βασικά. Το μόνο που μου βγάζει ο Αγγελόπουλος είναι ένας ελιτισμός…]

@ monte: τι είχε η θυσία δηλαδή; :-k