Τζίμης Πανούσης

:lol::lol::lol::wink:

Αν εσύ δεν καταλαβαίνεις τους στίχους του Πανούση και θες στίχους-μασημένη τροφή δεν φταίει ο Πανούσης ούτε σημαίνει πως τα τραγούδια του είναι του χαβαλέ.

Και επίσης το “Είμαι γυφτάκι” αναφέρεται σε ένα γυφτάκι της Πανεπιστημίου…

Καλά θα με τρελάνεις; μόνος σου χτίζεις ολόκληρη apple; χιλιάδες άτομα κάναν την apple ότι είναι.

Δεύτερον, το ipod είναι πάρα πάρα πολλά χρόνια στην αγορά. Απλά στο Ελλάντα έγινε της μόδας τώρα τελευταία. Τα Ipod υπήρχε περίοδος που ήταν αποτυχημένα. Το σήμα της apple είχανε γιατί δεν ήταν και τότε πετυχημένα;

Τρίτον, το ipod δεν το σχεδιάσε ο jobs. Δεν έπιασε το στυλό και έκατσε να το σχεδιάσει. Δεν το κατασκεύασε. Ίσως να βαλε μερικές ιδέες, βεβαίως. Όμως, αυτό δεν το κάνει δικό του. Η μεγαλύτερη επένδυση είναι το ανθρώπινο δυναμικό. Ούτε τα λεφτά ούτε τίποτα. Οι άνθρωποι κάνουν τις εταιρίες. Και ούτε ο Jobs και ο κάθε jobs. Δεν έγραψε βιβλίο, δεν κάνει κάτι που είναι ατομική εργασία. Αυτός λέει εγώ έχω λεφτά, εσείς είστε κινέζοι με iq 900 και 30 phds. Είστε marketing genuises με τεράστια εμπειρία. Αυτοί κάνουν ένα τεράστιο μέρος της δουλειάς. Δεν μιλάμε για π.χ. γράφεις ένα βιβλίο και απλά το τυπογραφείο στο τυπώνει. Οι άνθρωποι που δουλεύουν εκεί μέσα φτιάχνουν ότι παίρνουμε και όχι ο jobs.

Δεν επιστρέφουμε σιγά σιγά στο θέμα μας? Ο καθένας έχει τα δικά του πολιτικά πιστεύω και υπάρχουν τα τόπικς που μπορείτε να αναπτύξετε (και αν δεν υπάρχουν, φτιάξτε αν θέλετε ένα στο off topic :wink:). Αλλά το αν θα υπήρχε i-pod δίχως αυτόν τον Jobs, δε νομίζω πως ανήκει σε ένα τόπικ με τίτλο “τζιμης πανουσης” :wink:

o συμπαγής καλλιτέχνης θα έλεγε:
[CENTER]
δεν μπορώ, δεν μπορώ, δεν μπορώ να την βρω
με κομπιούτερ και με τσιπάκια
new wave, τζαζ, ροκ, σεξ, drugs, ροκ εντ ρολ
με τζατζίκι και με σουβλάκια
[/CENTER]

:stuck_out_tongue:

καλη η σατιρα…αλλα εκει που πρεπει…
σατιριστε τους παπαδες και τους δεσποτηδες…οκ …σιγουρα…μα η Παναγια και ο Χριστος δε νομιζω οτι ειναι τοσο σωστο να σατιριζονται…γενικοτερα κανενα συμβολο πιστης καποιου λαου…

Δεν υπάρχει πίστη λαού.
Πίστη ανθρώπου υπάρχει.

ο λαος απο ανθρωπους δεν αποτελειται?
και εγω αναφερομαι γενικα…
αν ομως προτιμας καλυτερα ανθρωπου θα το πω ετσι…

ενας πιστος πχ στο Χριστο μπορει και να γελασει και να συμφωνησει αν του σατιρισεις τους παπαδες.
αν του σατιρισεις το Χριστο δε νομιζω.

ΟΚ, σύμφωνοι, ούτε εγώ (που δεν πιστεύω στο Χριστό) γελάω με τη σάτιρα στο πρόσωπο του.
Όχι όμως επειδή προσβάλλει την πίστη κάποιων. Απλώς επειδή δεν βρίσκω κάτι αστείο σε αυτό.

την καλυτερη σατιρα στον Χριστο την κανει η εκκλησια, ο Πανουσης θα μας πειραξει τωρα?

Τον παω τον Πανουση ειναι ωραιος.Εχει γραψει και καποια πολυ ωραια κομματια που παραλληλα εχουν σατυρικο στιχο.Και οι παραστασεις του πλακα εχουν και κριμα που δεν εχω παει ακομα(160 ευρω το τραπεζι#-o)…

Οσον αφορα τις πολιτικες του πεποιθησεις κανονικα δεν θα επρεπε να με νοιαζει αλλα επειδη βασει αυτου προβαλεται φυσικα και με νοιαζει ποσο ‘‘τρου’’ ειναι.Μπορει βεβαια να φροντιζει να σατρυζει και τον εαυτο του αλλα αυτο δεν τον απενεχοποιει.Δηλαδη το οτι κοροιδευει το γεγονος οτι μενει στην Εκαλη δεν τον ανεβαζει και τοσο στα ματια μου:p.Εκτος αυτου ο Πανουσης παντα σατυριζε την αριστερα(αντιθετα με τον Λαζοπουλο πχ που αν εχει πει κακο λογο μια φορα ειναι γεγονος) και δεν ειχε κολησει ποτε καμια ταμπελα πανω του.

Απο τον Σκαι τον ειχαν διωξει παντως πριν κανα 2 χρονια γιατι εκανε αρκετα καυστικη σατυρα στην εκπομπη του.Να δω αν οντως αληθευουν οι φημες τι θα κανει στον αλλο σταθμο.

Στο ρεζουμε γουσταρω πανουση ακουω τα τραγουδια του δεν τον αναγαγω ομως και σε Θεο…Αυτα.
Πολυ ωραιο κομματι κατ εμε ειναι και το Ανακωχη!

σε ποιο σταθμό κάνει εκπομπή ο Πανούσης τώρα?

Νομιζω δεν εχει εκπομπη τωρα…ας μας φωτισει και καποιος αλλος ομως…

έχει επιστρέψει σύμφωνα με μία ανακοινωση στο www.tzimakos.gr

Από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008 ο «Δούρειος Ήχος» επιστρέφει μέσα από την συχνότητα του CITY 99,5 καθημερινά Δευτέρα-Πέμπτη 12:00-12:30.

έχεις ακούσει; λέει τίποτα;

(ευτυχώς δεν πέφτει ίδια ώρα με Ελληνοφρένεια :p)

μπα, δεν έχω ακούσει. τώρα το τσέκαρα και εγώ, δεν το ήξερα ότι είχε βγει πάλι στον αέρα. Από την άλλη εβδομάδα αν είναι.

Πάντως ο δούρειος ήχος είχε γέλιο γενικώς. Θυμάμαι που είχε πάρει τηλέφωνο να μηνύσει την ίδια την εκπομπή του! :lol::lol:

Εγώ είχα προλάβει ‘‘Το Μετρό’’ με καρέκλες,σαν θέατρο, και είχα απολαύσει τον Τζιμάκο σε απίστευτες βραδιές, με πολύ καυστικό χιούμορ, πιο πολλά μπινελίκια, πιο χοντρά αστεία στους τυχερούς- άτυχους μπροστινούς θςατές και με περίπου ένα χιλιάρικο. Και ήταν η εποχή που έγραφε και τραγούδια κάτι που τώρα μας λείπει:(.

Παιδιά πέρα από τα χαζά, το ότι μένει κάποιος σε καλή περιοχή δεν δείχνει τίποτα. Εγώ πιστεύω ότι ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ είχε τα λεφτά του πανούση θα έμενε Εκάλη. Δεν σε κάνει σνομπ το ότι μένεις εκεί. Ούτε απάνθρωπο. Και στην τελική, δεν μπορώ να καταλάβω που είναι το πρόβλημα. Εκμεταλεύεται κανέναν; είναι ταγμένος στο σύστημα; Ο αναρχισμός δεν σημαίνει φτώχια το ξαναλέω. Τέλος πάντων, όσο για την apple και τα πνευματικά δικαιώματα, όντως ήταν εκτός και ζητάω συγνώμη.

[QUOTE=stef;439730]Εγώ είχα προλάβει ‘‘Το Μετρό’’ με καρέκλες,σαν θέατρο, και είχα απολαύσει τον Τζιμάκο σε απίστευτες βραδιές, με πολύ καυστικό χιούμορ, πιο πολλά μπινελίκια, πιο χοντρά αστεία στους τυχερούς- άτυχους μπροστινούς θςατές και με περίπου ένα χιλιάρικο. Και ήταν η εποχή που έγραφε και τραγούδια κάτι που τώρα μας λείπει:(.[/QUOTE]

Όντως μας λείπει πολύ αυτό. Πέρα από τον Δεθελοντή που είχε τραγουδίσει με τους Βαβυλώνα το 2004 τα τελευταία χρόνια δεν έχει βγάλει τίποτα. Και οι καιροί τους σηκώνουν πολύ τους στίχους του Τζίμη.